Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -15% X-BIONIC Puma Twyce run SH SL dámske tričko, black/grey/pink alert
67,99 €
-15%
MOC 93,99 €
-21% Endura Translite Baselayer II pánske tričko s krátkym rukávom biele
od 22,99 €
-21%
MOC 38,90 €
Výpredaj -26% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend Thermal tričko, Cloud Ray/Hyper
53,99 €
-26%
MOC 80,99 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, čierna
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Výpredaj -29% Viking Fusion set dámskeho termoprádla, blue/purple
41,99 €
-29%
MOC 64,99 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, aqua lagoon/dark aqua lagoon
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Akcia týždňa -20% Sensor Double Face Set Adventure detský set, deep blue
35,99 €
-20%
MOC 44,99 €
Hack3r k zipsom - teraz mi prisiel dres od castelli - lahucky, jemnucky ale zips je tam akoby zo zimnej bundy. velky, tazky bezec, navyse je prekryty latkou - som strasne zvedavy ako ten zips bude fungovat za jazdy
Ale mam dojem, ze Icebreaker prestal vyrabat vlastne oblecenie a funguje uz len ako dodavatel materialu pre ine znacky...
S reklamaciou zatial skusenost ale nemam. Ale nechapem dovod na tolke hejty kvoli cene, budme radi ze tu mame firmu ktora robi kvalitne veci a zatial uspesne rastie. Chybicky sa najdu pri kazdej znacke a urcite proces kontroly vyladia ked sa to bude stavat castejsie.
Inak ak by niekto mal na predaj Alternative ediciu Pradiaren v XL tak piste
K merino: Mam Icebreaker a aj XBionic Apani tricko a teda Apani je x-krat lepsie hlavne kvoli tomu ze je elasticke a drzi na tele. Icebreaker mi nejak nesadlo. Taktiez som neprisiel na kuzlo Merina - spotim sa, je mi v tom zima takisto ako v kazdom inom. Jedine ze to tak ne*****
preto som si kupil teraz 2 gate LeCol za 53 a 46 eur a 2 dresy po 20
clovek by aj skusil to Isadore ale ked mne sa to ich retro tak neskutocne nepaci
Vidis, ja mam zase ten problem, ze kazde merino u mna po vyzleceni po*****va a druhy krat si ho na seba dat nechcem. Ale naopak, v zime ma zatial vsetky prijemne zohrievali, resp. uchovavali v prijemnej pocitovej teplote takze som sa nijak extra viac nepotil a naopak v lete mi v nich nie je tak priserne teplo ako napr. v bavlne alebo umeline. Asi je to dost individualne a musi si to kazdy otestovat na vlastnej kozi co mu sedi...
clovek by aj skusil to Isadore ale ked mne sa to ich retro tak neskutocne nepaci
Ok, Le Col mozno nebol spravny priklad, ked som to kedysi pozeral tak pod 100 neboli
Franzo
no zaujimave, nevravim ze ne***** ale urcite ***** menej ako ne-merino
vies dobre *****t ked sa spotis a mas na sebe bundu co moc dobre nedycha a ides v tom dlhsi cas - to je potom jedno co mas pod nou
Čo sa týka dlžky rukávov všeobecne, to nie je problem výrobcu ako taký. Si myslím. Je to akási módna vlna, ktorá sa neustale mení a po čase vracia. Mám prvý Albula 1.0 dres cca 5 ročný(?) A má krátke rukávy, nie po lakeť. Takisto napriklad Santini bibsy z roku 2010 s jelenicou, krátke sú na stehnách ako boxerky. Teraz je zas preferovaná u vyrobcov dlžka takmer ku kolenám.
Toť moj názor.
Praktické skúsenosti z nosenia s týmto dresom zatiaľ neviem sprostredkovať. Jediné čo mi zatiaľ trochu vadí (a má to aj iný Isadore dres) je maličké vrecko na mobil(?) - cca 7x8cm.