Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Putin odprevadza Zirinovskeho. Az sa zda, ze mu zavidi. :-D

i.dailymail.co.uk
Zobraziť komentár 08.04.2022 - 15:41:02
01
Fico a Smer doslova a do písmena škodí Slovenskej republike. Ešte aj počas vojny u susedov im ide len o volebné preferencie.
Zobraziť komentár 08.04.2022 - 16:06:35
04
To čo grciak predvádza je už na prokurátora https://komentare.sme.sk/c/22881210/fico-o-s-300-zavadza-a-navyse-priamo-napomaha-nepriatela.html
Zobraziť komentár 08.04.2022 - 16:12:23
04
Pobavilo.

Prílohy:

FB-Hranol.JPG
FB-Hranol.JPG 11.97 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 08.04.2022 - 16:16:15
025
Rusi tesne po útoku na stanicu oslavovali, že zbombardovali ukrajinský vlak plný zbraní. Keď sa prevalilo, že zbombardovali ženy a deti, raketu podľa nich vypálili sami Ukrajinci, aby to hodili na Rusov.
Silno mi to pripomína ako na FB oslavovali zostrelenie ukrajinského vojenského lietadla, kým sa neukázalo, že trafili Boeing 777. Odvtedy to boli samozrejme jednoznačne Ukrajinci.
Rus naozaj nie je národnosť, ale diagnóza.
https://twitter.com/JulianRoepcke/status/1512365048018132997
Zobraziť komentár 08.04.2022 - 16:38:29
03
arrow_leftperez napísal:

pod článkom sú skvelé komentáre,napr:
Obludný boľševický zapredanec, judáš, janičiar a renegát. Poturčenec horší Turka už neplatí. Pre túto kolaborantskú zberbu platí "poruštenec horší Rusa". Prečo tavašišč Plexiglas Kvadratnyj ešte nečučí v lochu? Načo sa čaká?
alebo:
Jednoznačne tento čin sa dá hodnotiť ako vlastizrada. Konečne by mali Fica umiestniť na správnu stranu mreží!

som zvedavý,či bude mať plexiksicht za vyzradenie vojenskej operácie problém-bolo by načase :^)
Zobraziť komentár 08.04.2022 - 16:47:00
04
arrow_leftnickovw08 napísal:
Vieš mi prosím povedať ktoré sú to tie veci na zjednodušenie podnikateľského prostredia? Ďakujem

Google: podnikateľské kilečko, podnikateľské kilečko 2, princip 1 in - 1 out. V príprave je podnikateľské kilečko 3.
Zobraziť komentár 08.04.2022 - 17:28:44
00
ako viem kto mi navrhol zmazat alebo zmamal prispevok, len tak, pre zaujimavost. ten moj boj ineho nazoru ako su ostatne aj ked som opisal len skusenost mojej rodiny. nehnevam sa nan. Nie som ani rusofil, ani ukrajinofil, ale to zjavne nemozem 😐

Naposledy upravil okop dňa 08.04.2022 - 17:44:24, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 08.04.2022 - 17:40:04
00
nazi armada rise zla 21. storocia, aj ked oni vlastne v 21. storoci nikdy ani neboli, ostali v minulosti dufajuc v prinavratenie svojho postavenia pocas studenej vojny

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tech-technologie-ruskym-vojakum-zjevne-nefunguje-tajna-komunikace-pozici-hlasi-ukrajincum-193359

siritelia rakovinotvorneho rezimu
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/hlavni-tvare-propaganda-putin-rusko-solovjov-simonjanova-nikolov-kiseljov_2204080700_jgr#topmenu
Zobraziť komentár 08.04.2022 - 17:41:06
00
arrow_leftJaroh napísal:
Google: podnikateľské kilečko, podnikateľské kilečko 2, princip 1 in - 1 out. V príprave je podnikateľské kilečko 3.

Na to len jedno bla bla bla asi toľko k ich kileckam
Zobraziť komentár 08.04.2022 - 17:47:13
00
Havran Michal-výstižný status na FB:
Ruská armáda dnes opäť vraždila. V Krematorsku sú po raketovom útoku desiatky mŕtvych. V deň keď zaflusaná trestná lavica otvorene deklarovala svoju úbohú lojalitu kalifovi z Kremľa.
Teraz budem veľmi osobný, ako bratislavskému chlapcovi mi to snáď odpustíte.
Robert Fico, roky som pozoroval Tvoje puchnutie a premenu na bradavičnatú bábiku, zberateľku zlata, kuriev a drahých cigár. Bol to taký Tvoj a Váš lifestyle, okresných Boratov uveličených z výhľadov v bytoch na Palisádach a vlastných fliaš v rumových baroch. Ani si nevedel kde si, ale chcel si to všetko naraz.
Bolo jasné, že skončíš takto. Putinov sluha, otrocké Z, ktoré si v deň, keď ruské rakety opäť zabíjali, dovolilo prezradiť závažnú skutočnosť o našej vojenskej pomoci, ktorá by možno zachránila ľudí aj v Krematorsku.
Ty a Tvoj poslanec Z, tvoje Kéry, ktoré mele v čase, keď sa dozvedáme o udalostiach v Buči žvásty o tom, že Rusko je náš priateľ, ste prešli na ich stranu.
Hovoríte o úcte k Rusku, no k mŕtvym a znásilneným deťom a ženám na Ukrajine nemáte žiadnu. Hovoríte, že sme vstúpili do vojny, ale nie o tom, kto túto vojnu rozpútal. Chceli by ste ťažiť z Orbánovej posratosti, no zabudli ste na kľúčový moment.
Túto vojnu prehráte rovnako ako ju prehrá Putin a verím, že skončíte v nejakom zaflusanom rezorte s Výbochom a vašimi Z spolupáchateľmi, kde sa raz stretnete s rodičmi ukrajinských detí.
Zobraziť komentár 08.04.2022 - 17:47:14
612
okop - pri takomto obvinení si zadal málo vstupov a ani len mesto si neuviedol, nemáš ho uvedené ani v profile,
a za akých okolností a kde sa to stalo - podal si to tak , že sa to deje permanentne, čo je blbosť = diagnóza troll.
samozrejme hovädá sú zastupené v každom národe, ale ty si to hneď zovšeobecnil na všetkých....
Zobraziť komentár 08.04.2022 - 17:50:44
15
Vazne niekto zmazal okopov prispevok? Nuz asi je nacase pripomenut si tricko z kompotu
d315r3mbg9gyit.cloudfront.net

Srsen pekne si to vysvetlit, ale uznas ze je rozdiel diskusia a cenzura enemtak
Zobraziť komentár 08.04.2022 - 18:03:20
01
asi mohol ten príspevok na výstrahu aj ostať, ale jeho výpovedná hodnota = 0
Zobraziť komentár 08.04.2022 - 18:08:47
00
A nemoze mat pravdu? Dobry kamos ponukol byt ukrajincom. Namiesto jednej rodiny tam prisli 3. Fajn. Dosli ze nic nemaju, tak im nakupili jedlo zohnali satctvo … a aby mali pristup na internet chcel im dat notebook. Kedze je ITak tak prescedcil sefa, doniesol im a ostal vyvaleny, ze oni prave vybalovali novy macbook, co si boli kupit dade … nechcel som tomu verit ale holt, zda sa, ze pribehy utecencov su kadejake
Zobraziť komentár 08.04.2022 - 18:18:13
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up