Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -33% icebreaker 125 ZoneKnit™ dámske tričko, Tang/Praline
53,99 €
-33%
MOC 89,99 €
Výpredaj -38% Sportful Pro Baselayer dámske tričko, červená
od 36,99 €
-38%
MOC 69,99 €
Výpredaj -11% Viking Shuter set termoprádla, bamboo grey melange
67,99 €
-11%
MOC 109 €
-35% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer set, space blue/navy blue
83,99 €
-35%
MOC 129 €
Tak ja som uz nieco zhodil dostal som sa uz na 92? ale s brucha sa najhorsie zhadzuje … mam viel do konca roka ist na 80 tak uvidime .. zacal som aktivne behavat a popri tom bajk ?
Inak skusal som bundu od Castelli Go a XXL sedelo dobre ale max pod nu 1 vrstvu
178 / 92
XL to musi byt uplne obtiahnute ci ? Ja mam radsej trocha volnejsie
Máte niekto tieto nohavice? By ma zaujímalo akú majú vložku.
Vodný stĺpec 10 000mm, priedušnosť 15 000g/m²/24h.
Cena 60-80 Eur.
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-batohy/bundy-a-vesty/prechodne-bundy/shimano-variable-condition-bunda-cierna-.html
https://www.suncycle.sk/sk/produkt/bunda-shimano-variable-condition-cierna-/11604
jachmel aku mas velkost toho rainskinu? na b-d pisu, ze fit je maly a treba upsizeovat o cislo
nezmokol som v nej este ale na jesen som ju nosil na vyjazdy - ked sa po zapade slnka citelne ochladilo - dalo sa v nej normalne jazdit ako v membranovke. skladnost nie je uplne ideal ale napchat do dresu sa este da.
idro som ani nedrzal v ruke - porovnat neviem. ale zasadny rozdiel v konstrukcii je ten ze NW ma membranu z vnutra a na nej je dalsia vrstva - ako nova ma vodeodpudivu upravu, no verim ze casom vodeodpudiva nebude a v dazdi bude nasiakat a po dazdi dlhsie schnut. na druhej strane je tak membrana chranena a ani pri prelete cez kriaky by sa nemala poskodit.
idro ma membranu ako vrchnu vrstvu - preto nic nenasiakne ani casom a po dazdi oklepes a je sucha - myslim ze aj imroman to daval ako hlavnu vyhodu. problem je ze na nu nesmies dat ani batoh, ani ju nikde zachytit lebo poskodis priamo membranu, ktora je tenucka - nieco urcite znesie ale verim tomu ze NW znesie podstatne viac.