Kategórie
Bike-techmoj sa uz sklada, zatial iba torzo...
-19% Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact bicykel, hematite
od 2 199 €
-19%
MOC 2 699 €
Novinka -18% Raymon Kirana Ultra bicykel, carmine red stealth
3 299 €
-18%
MOC 4 499 €
Novinka Bianchi Oltre Comp Ultegra Di2 bicykel, metallic celeste/black
od 4 899 €
MOC 5 944 €
Novinka -8% BMC Teammachine R 01 TWO bicykel, arctic silver/neon red
10 999 €
-8%
MOC 12 999 €
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
-12% Giant Propel Advanced Pro 1 bicykel, phoenix fire/helios orange
4 999 €
-12%
MOC 5 699 €
-19% Bianchi Oltre RC Frame Kit rámová sada, tmavá sivá/celeste
4 449 €
-19%
MOC 5 599 €
Hlavnym dovodom vymeny stareho - diskove brzdy. Dnes mi v MTBiker BA vymenili 52/36 11-28 za 50/34 11-32 kedze si ho chcem uzivat aj v kopcoch. Zatial total spokojnost ale povozil som sa len po garazi, snad ziadne praskania a ine zvuky nebudu
Edit: Tie ciarove kody na kolesach mam zlupnut ci ich treba pre pripadne reklamacie?
Tú neštastnú sedlovku už majú vyriešenú?
Tie čiarové kódy kľudne odlep, ani na tričku si nenechávaš visačky
Sedlovka je vyriesena tak na kolene, dali tam tu gumicku aby tam nesiel prach + nejake specialne mazivo ktorym to uz bolo potrete. Ale vraj to vo vacsine pomaha. Kazdopadne som bol ochotny to risknut.
Inak tie podlozky pod predstavcom asi zredukujem ale cakam na volny termin bikefittingu
pedal ? nie, ale je to pre mna idealna kombinacia. Jazdil som uz ak 28 aj 30 kazety a vsetko som utlacil, ale s 32 si to uzijem bez nadavok, a robim to hlavne pre zabavu
Si si isty? Alebo si si to video vysvetlil po svojom? Naozaj tam spominali aj ciarove kody?
Daj link na video.
Čo je na tej kombinácii zlé? Alebo si sa chcel pochváliť, že ty vylezieš na Čertovicu s 39/25? A čo tak akceptovať, že nie každý je taký zdatný?
Aj v rukách, lebo nám stačili nižšie zdvihy pri XC jazdení