Kategórie
Bike-techZatiaľ mám vyhliadnutý tento: http://eshop.merida.sk/cyclocross-300-cierna-metaliza-modry-_d24352.html#prettyPhoto
-35% Bergamont Grandurance Elite 28 bicykel, shiny midnight blue
2 199 €
-35%
MOC 3 399 €
Rock Machine Gravelride CRB 700 28 bicykel, matte sand/black
od 1 969 €
MOC 2 449 €
savings Marin Headlands 1 28 bicykel, chrómová/červená
od 1 949 €
savings
MOC 2 899 €
Novinka -14% Corratec Allroad Travel 1 28 bicykel, orange red/black/red
1 199 €
-14%
MOC 1 899 €
Výpredaj -12% Orbea TERRA M20TEAM 28 bicykel, metallic infinity green
3 249 €
-12%
MOC 3 749 €
-10% Pinarello Grevil F7 GRX 1x12 DB 28 bicykel, stone green
6 399 €
-10%
MOC 7 100 €
Novinka -31% BMC Alpenchallenge AL THREE 28 bicykel, black/petrol
899 €
-31%
MOC 1 399 €
-41% DEMA Aveiro 1 28 bicykel, čierna/strieborná, poškodený lak
279,99 €
-41%
MOC 472 €
ale inak pekný názov fľakatej farby
Vcera sa mi v lese podarilo asi cvaknut plast, predpokladam ze asi o rafik. Je tam dierka ale zakryva to akurat hrana rafiku. Mlieko nieco zalepilo ale ked zatlacim na bok plastu tak cez dierku na mna prska mlieko trochu. Tym ze to je pritlacene tak to drzi ale pri jazde to asi bude pracovat a mozno odfukovat malinko.
Neviem ci v tomto mieste je mozne dat knot alebo to nejak zvnutra zalepit?
Maroshito ked tak si to daj tym stupanim od Bad Deutsch. Ani som nevedel ze je tam taka stena 😁
https://mapy.cz/s/pacegukabo
A keby som na jeseň v núdzi nekúpil Giant, kúpim celý bike Lauf, ten „pružný“ rám z Hack3rovej fotky je aktuálna novinka, prvé kusy sa začali dodávať len tento mesiac.
Bike do lahsieho terenu s odpruzenim ma uz predsa dve existujuce kategorie: kros a trekking.
Osobne som aj tak skor za to ist cestou sirsich plastov, aj za cenu vacsieho valiveho odporu na asfalte.
Novatec R5 a plášte Hutchinson 28mm.
Vyzerá to ako prevodník od garbaruk ??♂️
Doplnim ze zdvih je 30 mm a pri Fat bike a MTB verzii az 60 mm.. Neodpruzena hmota je puhych 250 gramov, takze vidlica rychlo reaguje aj na tie najjemnejsie nerovnosti.
Ci je plnohodnotne alebo nie..no na ucel gravel biku na sotoliny je urcite dostatocna.
Urcite s nou nikto nepojde DownHill svetovy pohar..
Tým, že nie je "plnohodnotná", som narážal len na absenciu tlmenia, nič iné som tým nechcel naznačiť. Ono pri tom pidizdvihu to IMHO nijako nechýba.