Ťažko povedať na čo sa mi to podobá. Shimano ma z ich výrobkami až na výnimky absolútne nezaujíma, takže podobnosť neviem potvrdiť. Mne sa to podobá len na klasický SRAM AXS akurát s iným upevnením. Ťažko povedať čo sa tu bude lámať. Na SRAM prehadzkách sa pri normálnom náraze poškodí spodná hliníková časť ramienka a praskne kladka. Videl som aj zlomené GXko u jedného známeho, ale jeho štýl jazdy je pustiť sa dolu horou so sklonom max 8-10% po pás lístia a pod ním spadnutých konárov rýchlosťou tak 40km/h, pričom nevie čo je pod lístím. Takéto jazdy ja ale nepovažujem za normálne, takže hovoriť, že SRAM sa zlomil nie je na mieste.
Ja som zboku o kameň posledne narazil moje XX1 AXS včera...výsledok, že prehadzovačka sa rýchlo uhla a vyhodila mi aj cez vodítko reťaz - ale to je moja chyba, že vodítko nemôžem mať nastavené správne, kvôli powermetru.
cele je to pokrcene... este aj tie komentare pod clankom sa k tomu dost jasne , a nie nejako pozitivne vyjadruju...
nuz co, taka doba, skarede bajky, skarede auta skarede modelky... :/
Na R2ke už aj s cenníkom...Neviem či len nejaká chyba na predobjednávky, alebo snaha vyrovnať sa s FOXOM cenovo, alebo je to cenové navýšenie spôsobené doplnenými odvzdušňovacími ventilmi ? za každý ventil 200 navyše ? Ak bude zvyšovať aj FOX, tak to pôjdu s ich vidlami na 2000-2500 eur?
Ale na tlmičoch RS Superdeluxe Ultimate pribudlo nastavenie HSC čo je super...tiež to predávali za 350-440 eur...teraz 660...fajne tiež
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som zboku o kameň posledne narazil moje XX1 AXS včera...výsledok, že prehadzovačka sa rýchlo uhla a vyhodila mi aj cez vodítko reťaz - ale to je moja chyba, že vodítko nemôžem mať nastavené správne, kvôli powermetru.
American Eagle Flow Ukrajina XC
https://bikerumor.com/xc-pro-bike-prototypes-on-standwithukraine-custom-american-eagle-flow-of-hudyma-belomoina/
https://the5krunner.com/2022/05/21/garmin-edge-1040-first-images/
kupim o 2cm dlhsi predstavec a bude to v pohode
Maličkú 140ku s väčšou kapacitou batérie, pls
https://bikerumor.com/rondo-ratt-all-road-gravel-gravel-bike/?fbclid=IwAR082eDELG_8Ch2kJUl79XPbXwkOS5wVoE3o9QG4IMT9R2wDzFwcb9h3FEk
nuz co, taka doba, skarede bajky, skarede auta skarede modelky... :/
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ale na tlmičoch RS Superdeluxe Ultimate pribudlo nastavenie HSC čo je super...tiež to predávali za 350-440 eur...teraz 660...fajne tiež