A to samostatnou kapitolou na tlaky je zimné jazdenie...doma začínam na 1,0, to len aby som šiel ľahšie po odhrnutých cestách. Na zasnežených lesných cestách potom treba okamžite sfúknuť. Potom ľahké zakázané traily z CHPS (ako Jedľovina, prípadne Krvavá) a doma kontrola tlaku a 0,5 bar
Sirka rafika, sirka plasta, jeho konstrukcia, hmotnost jazdej supravy, jazdny styl a v neposlednom rade presnost merania tlaku alebo pouzitie insertu. To vsetko su premenne ktore ovplyvnuju vysledny tlak a aj tak keby je vsetko u dvoch ludi dodrzane tak kazdy moze fukat inac a moze byt spokojny.. Ale aby rec nestala tak som si prednedavom zadovazil presnu pumpu a ja osobne fukam podla podmienok +-1,1 vpredu a 1,3 vzadu s insertom. Doteraz lidl pumpou 1,8-2bar
Tak sa sa ospravedlnujem. Bol som dnes v hradku kupit manometer a ukazoval 1.1 v predu a 1.5vzadu. asi mam pokazeny tlakomer na tej velkej pumpe. Som myslel ze jazdim 1.5 az 1.8
lto 70. ale ked citam prispevok od double neviem ci nefukam 0.8 predok a 1.3 zadok musim si kupit serioznu pumpu ak taka vobec v tomto pochybnom cyklosvete existuje.
Na autoventil je velky vyber a asi spolahlivych meracov na auto, uz davno predtym, nez cyklopriemysel zacal take predavat. Potom bude treba seansu s viacerymi ludmi a vzaojmne merat , z dovodu identifikacie presnosti meracov .
...odhadujem ze kazdy prehadzovac by pri tom naraze co sa da vydedukovat z fotiek od bilekmathias-a dopadol podobne. ta pokrutena klietka a odrazena kladka sa nestane "len tak"...
Ako vravím bola to obrovská rana. Prehadzovačka určite nemôže zato. Môže zato ta skala čo neuhla 🤘🏻😂
mam vyskúšané aj slx, XT radu nevidim dôvod kupovať drahšiu ostanem pri deore za paďika nič lepšieho nezohnať.
lepsie prehazka za 30e ako patka za 50e s demolaciou ramu .. stare prehazky by takto ale nepraskli,mali ine miesta,v uchyte,a niektore by vydrzali aj toto,praskla by patka
beznadej a zufalstvo (2 tyzdne stary plast) - ale teraz aspon viem co to bolo aj ked zase na strkovej ceste - ***** drevostiepka - este hrka vnutri plasta - uz sa bojim aj z bytu vyliezt, ze co sa zase stane - ale ***** na to, vydrzalo to 100-vku domov vydrzi aj dalsie - nervy mam v kybli, penazenka prazdna
su tam dva knoty, zmestili by sa aj 3.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
gusto0,len este napis kolko vazis
mam vyskúšané aj slx, XT radu nevidim dôvod kupovať drahšiu ostanem pri deore za paďika nič lepšieho nezohnať.
su tam dva knoty, zmestili by sa aj 3.