Ste tu? Jazdci co neberu mountain biking prilis vazne, Co nepocitaju gramy, waty, nenahanju KOMy v zjazdoch, ani nepretekaju hore ci dolu kopcom. Chodia jazdit pre zabavu, pre cistu radost zo svojich schopnosti a vitaju extra vyzvu na hardtail biku. Jazdci co nepotrebuju posh bike na to, aby sa zabavili a uz vobec nepotrebuju celopero, aby si uzili perfektny den na singloch. Mate chut na spolocny vyjazd, alebo sa len spoznat a prehodit nieco o jazdeni na hardtailoch?
...Čo sa akcie týka tak super rád by som sa zúčastnil no žial mám problém alebo skorej obmedzenie.....nedávam moc bomby… .
Jasne, uvidime kolko ludi sa zide na ten ktory termin. Vzdy sa prisposobime najpomalsiemu jazdcovi, ci to bude pre jeho kondicku alebo schopnosti. Ak tam budu velmi velke rozdieli v ramci jedneho teminu a bude nas dost, mozeme sa rozdelit do niekolkych "vykonnostnych skupiniek" ako sa kto bude citit. Velmi vela ludi po kope by si aj tak na singli zavadzalo a aj tak by sa to potrhalo na skupinky. Pripadne to mozeme podelit aj podla toho, co kto bude mat chut v dany den jazdit, ci zlene single po vrstevnici, ci zjazdove traily, ci skoky ci korene. Nikde nie je napisane, ze musime ist vzdy vsetci vsetko spolu. Ide hlavne o to, aby si kazdy nasiel partu co ho bude motivovat a pomoze mu sa zlepsovat, nech rastieme ako komunita HT-ckarov.
Nebolo by lepšie dohodnúť stretnutie niekde bližšie ako v BA? Niekde viac v strede, aby to mali aj bajkeri z východu bližšie. Alebo potom zorganizovať viac stretnutí. Na západe, v strede a na východe.
Ano, ako som uz pisal budeme miesta posuvat. Sleduj temu....
/////////////////////////// na zimu pozastavene, v pripade otazok pis SS autorovi prispevku \\\\\\
TERMIN A MIESTO Kazdu sobotu o 13:00 budem na Pisanom kameni. Presne tu :48.225789°N, 17.077178°E (WGS84) Pripadne sa vozit do okola na dohlad od toho miesta. Budem cakat do 13:15 hod. Potom si dam raz ci dava krat trail Pisany kamen na zahriatie, kto by nestihal este nas chyti na tom traily.
Mam tento bike Endura dres ciernu prilbu, vseobecne som sedo cierny ako smrt
To plati za kazdeho pocasia, az kym sa tu nedohodneme inak (Dohodnut inak = budem editovat tento prispevok a tiez ho skopirujem na koniec vlakna). Akcia sa kona aj ak nepridem. Verim ze sa dokazete zabavit aj bezomna (mozno este lepsie ).
Navrhy na zmeny casu miesta su vitane, ak sa stretnu s dostatocnym zaujmom mozeme to presunut na jedno kolo, alebo aj na trvalo. Pripadne urobit viac vyjazdov do tyzdna a kazdy si vyberie co mu bude viac vyhovoat.
/////////////////////////// na zimu pozastavene, v pripade otazok pis SS autorovi prispevku \\\\\\
Este nieco malo k programu na prvy vyjazd.
Na kolko ide o prvy vyjazd bude to spoznavacka. Spoznat ludi, spoznat pocty, spoznat nase technicke moznosti, spoznat kompatibilitu na traily.... Bude sa asi viac postavat a debatovat ako jazdit. Ked sa budeme zoznamovat prosim pouzite svoj nick odtialto z fora. Nie ze by som sa nezujumal o vase prave meno ale aj tak a z tolkych mien asi vsetci zblaznime. Jazdit pojdeme bud smer trojstrom alebo cerovka a dalej podla situacie.
Ahoj Kenai Pridaj aj tohoto bajkera do skupiny. On síce bajk nemá tagnutý v profile, ale možno sa bude chcieť niekedy zúčastniť :Sarger . Má zápal, ale technika, eeeee, tak možno bude rád za takéto niečo
Ziaden problem, kludne zavolajte aj kamaratov. Bolo by sice fajn, keby sem napisali aspon riadok, ale ak nie, nezblaznime sa. Viem ze je urcite vela ludi co nemaju v profile bike a chceli by prist, ale s tym uz neviem nic urobit. Tak ak o takom viete, vezmite zo sebou.
Na trailove HT najlepsie naslapne pedale. Zadok ti oproti fullom skace viac takze v nejakych rozbitejsich usekoch mozes mat problem udrzat ten bike pod sebou. K flatom tu je na fore popisane vela, myslim ze i zvlast tema.
Ahoj Kenai Pridaj aj tohoto bajkera do skupiny. On síce bajk nemá tagnutý v profile, ale možno sa bude chcieť niekedy zúčastniť :Sarger . Má zápal, ale technika, eeeee, tak možno bude rád za takéto niečo
No volakedy sa rad pridam, aby som zmensil pravdepodobnost v buducnosti, ze si budem prechadzat tym co teraz, pripadne horsim (odstiepeny kus klbu na malicku pravej ruky, a hromada odrenin)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jasne, uvidime kolko ludi sa zide na ten ktory termin. Vzdy sa prisposobime najpomalsiemu jazdcovi, ci to bude pre jeho kondicku alebo schopnosti. Ak tam budu velmi velke rozdieli v ramci jedneho teminu a bude nas dost, mozeme sa rozdelit do niekolkych "vykonnostnych skupiniek" ako sa kto bude citit. Velmi vela ludi po kope by si aj tak na singli zavadzalo a aj tak by sa to potrhalo na skupinky. Pripadne to mozeme podelit aj podla toho, co kto bude mat chut v dany den jazdit, ci zlene single po vrstevnici, ci zjazdove traily, ci skoky ci korene. Nikde nie je napisane, ze musime ist vzdy vsetci vsetko spolu. Ide hlavne o to, aby si kazdy nasiel partu co ho bude motivovat a pomoze mu sa zlepsovat, nech rastieme ako komunita HT-ckarov.
Ano, ako som uz pisal budeme miesta posuvat. Sleduj temu....
TERMIN A MIESTO
Kazdu sobotu o 13:00 budem na Pisanom kameni. Presne tu :48.225789°N, 17.077178°E (WGS84) Pripadne sa vozit do okola na dohlad od toho miesta. Budem cakat do 13:15 hod. Potom si dam raz ci dava krat trail Pisany kamen na zahriatie, kto by nestihal este nas chyti na tom traily.
Mam tento bike
To plati za kazdeho pocasia, az kym sa tu nedohodneme inak (Dohodnut inak = budem editovat tento prispevok a tiez ho skopirujem na koniec vlakna). Akcia sa kona aj ak nepridem. Verim ze sa dokazete zabavit aj bezomna (mozno este lepsie
Navrhy na zmeny casu miesta su vitane, ak sa stretnu s dostatocnym zaujmom mozeme to presunut na jedno kolo, alebo aj na trvalo. Pripadne urobit viac vyjazdov do tyzdna a kazdy si vyberie co mu bude viac vyhovoat.
Na kolko ide o prvy vyjazd bude to spoznavacka. Spoznat ludi, spoznat pocty, spoznat nase technicke moznosti, spoznat kompatibilitu na traily.... Bude sa asi viac postavat a debatovat ako jazdit. Ked sa budeme zoznamovat prosim pouzite svoj nick odtialto z fora. Nie ze by som sa nezujumal o vase prave meno ale aj tak a z tolkych mien asi vsetci zblaznime. Jazdit pojdeme bud smer trojstrom alebo cerovka a dalej podla situacie.
nechcem nic hrotit po kovide
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/pedale/ploche/pedale-ht-an01-cierna.html
Budem rad ak sa niekedy ukazes ci uz v BA alebo TN
OT:
K pedalom:
https://www.mtbiker.sk/forum/post1632668.html?hilit=hardtail#p1632668
https://www.mtbiker.sk/forum/komponenty/ake-pedale-na-bike-t30934.html?hilit=trail+HT+pedale
https://www.mtbiker.sk/forum/komponenty/podla-coho-vyberat-mtb-pedale-t46355.html?hilit=trail+HT+pedale
Za mna platformy a dobre boty ako 5.10 freerider... Nebudes sa moct bezhlavo pustit do rockgardenu ako s naslapami, ale za to ta to nauci spravnu techniku co zuzitkujes neskor pri skakani a praci s bikom vseobecne. Inym slovom naslapy na rychlost a odpustanie chyb, platformy na preciznost a ucenie sa spravej techniky. Po tom co sa naucis odjazdit vsetko na platformach a budes chciet tych 10% rychlosti na vrch, daj tam naslapy skor nie. Lebo ziskas kopec zlozvykov. Tiez v 5.10 sa lepsie usliapava trail po stavbe ficury a tlaci spat, ked robis sessioning niecoho
No volakedy sa rad pridam, aby som zmensil pravdepodobnost v buducnosti, ze si budem prechadzat tym co teraz, pripadne horsim (odstiepeny kus klbu na malicku pravej ruky, a hromada odrenin)