vacsinou skoro dokoncene projekty nemam na to cas ani chut to uz dokoncovat. a potrebujem sa toho zbavit lebo mi zavadazju. su na nich nove farby.
cierny velamos novy set rafikov rozmer 635 treba vyriesit zasuvajucu sedlovku pripadne si novy majitel musi zohnat nove sedlo predna brzda na paku, vzadu torpedo.
zeleny je 24" tiez nove kolesa povodne Eska. skor pre dieta na sidlisko alebo velmi maleho cloveka. sedlo co dom dal novy majitel si vyriesi asi nove.
oranzovy bol povodne teda ked som brusil stary lak tak som nasiel znacku PUCH. nove kluky, kolesa asi povodne, brzdy weinmann.
Sestra po mne chcela nech jej dam do poriadku moj stary bike co som mal ako tínedžer
Bol som v garazi, vyprostil ho z pod kopy bordelu a skusil nafukat a funguje to. Dokonca aj prehadzovacky funguju a brzdy brzdia. Na to ze to ma tak 22 rokov celkom v pohode. Netusim ci je to hlina alebo ocel ale tazke je to ako kráva.
scarinko ja taký mám, síce som nejaké veci pomenil - kolesá išli prvé, samozrejme aj radenie a všetky prevody. Dal som tam aj riadne gumy, aby som v Trstenej vedel vyjsť pár prudších stúpaní... Ale už to znova pýta servis...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cierny velamos novy set rafikov rozmer 635 treba vyriesit zasuvajucu sedlovku pripadne si novy majitel musi zohnat nove sedlo predna brzda na paku, vzadu torpedo.
zeleny je 24" tiez nove kolesa povodne Eska. skor pre dieta na sidlisko alebo velmi maleho cloveka. sedlo co dom dal novy majitel si vyriesi asi nove.
oranzovy bol povodne teda ked som brusil stary lak tak som nasiel znacku PUCH. nove kluky, kolesa asi povodne, brzdy weinmann.
Bol som v garazi, vyprostil ho z pod kopy bordelu a skusil nafukat a funguje to. Dokonca aj prehadzovacky funguju a brzdy brzdia. Na to ze to ma tak 22 rokov celkom v pohode. Netusim ci je to hlina alebo ocel ale tazke je to ako kráva.
Edit: ok Hi-ten je ocel.