Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Nejaku vedu z toho robit netreba... keby tie veci neboli v dobrej cene, nikto ich nekupi a neobjavi sa to tu na fore... ci tam okolo toho svieti 50% 30% alebo 70% je bezpredmetne
Pisat pisu, ked som mal kellys soot 70, boli tam kellys kolesa s vnutornou sirkou 17mm a pneu 38mm, takze ist to pojde, je pravda, ze na gravel by 21-4 mm bolo lepsie.
To su zase debaty. Jazdim sedem rokov kombinaciu 14 mm vnutorna sirka a plaste od 33 mm (od nova) do momentalne 36 mm. S bicyklom mam takmer 110 kg. Tvrdit, ze 19 mm su nepouzitelne, je uplne mimo. Aj podla narychlo vygooglenych odporucani je 19 mm rafik vhodny az do 50 mm sirky plasta. Na gravel dost, nie?
..
Ale už túto tému nepozerám...ako začínajúci cyklista čo by som mal jazdiť v lidl a decathlon veciach, mám všetko castelli a poc ?
Toto si zabil, hrozne sa smejem
Ja som na tom opacne - jazdim uz milion rokov, no kopu veci mam od Force, a az na zopar vynimiek som s nimi spokojny, uplne mi postacuju. Aj teraz som si kupil novu jesennu bundu force arrow, a po dlhom case konecne nejaku inu farbu ako stale len ciernu, petrol blue
Mozem potvrdit, ja som si v akcii kupil x-bionic termo, kde doteraz som mal lacnejsie force a decatlon a vcera som bol na velkej raci (Oscadnica) pri hmle a cca 7C iba v tom a tenuckej bunde proti vetru a fakt velky rozdiel...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://r2-bike.com/CANNONDALE-Wheelset-HollowGram-35-Disc-Clincher-11-speed-Shimano-Road
Ale už túto tému nepozerám...ako začínajúci cyklista čo by som mal jazdiť v lidl a decathlon veciach, mám všetko castelli a poc ?
Toto si zabil, hrozne sa smejem
Ja som na tom opacne - jazdim uz milion rokov, no kopu veci mam od Force, a az na zopar vynimiek som s nimi spokojny, uplne mi postacuju. Aj teraz som si kupil novu jesennu bundu force arrow, a po dlhom case konecne nejaku inu farbu ako stale len ciernu, petrol blue
https://www.decathlon.sk/p/305754-70887_dlhe-zimne-cyklisticke-leginy-rcr.html?objectID=2685137&queryID=feb956704aa05586bf886d5ecfacccff
Ale ano, mam aj kopu drahsich veci. Napriklad nedavno som si kupil termo Brynje. To co som pisal bolo len o tom, ze nepotrebujem mat vsetko drahe.
Signature zimná softshellová vesta
Nejaké zlavicky hlavne u anglanov