Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
si v zlej téme... ja som nič nepísal o porovnaní cien i keď s tvojim príspevkom súhlasím.. v provnaní s automotive tie bikové ceny nedávajú vôbec zmysel ... to za čo na felde vymeníš komplet brzdy na bike nestačí ani na jeden lepší kotúč, ktorý aj tak vydrží zlomok km
Nereagoval som implicitne na teba, skôr len taký všeobecný povzdych...
To s tymi karbonovymi ramami zalezi, ze od koho. Videl som video, kde porovnaval Enve s cinskymi LB a LB boli kvalitnejsie. Hambini ma tiez niekedy zaujimavu recenziu "premiovych" ramov.
Minule mi padol maly jezko do karbonovej vidly na Kellyse Soot 70, tak som do nej zasvietil baterkou. Dodnes to lutujem
problematika brzdy na traktore (to len aby ste dalej nečítali, čo vás to nezaujíma)
sú tam klasicky hydraulické brzdy, médium nejaký minerálny olej podobne ako shimano... akože má to 35 rokov a už by to chcelo GO, dlhodobo je tam nejaký únik, že treba dolievať olej... dnes normálne brzdy išli, tuhý pedál zaberal hneď hore a potom stlačím a až na podlahu a odvtedy taký ostal, total mäkký a žiadny brzdný účinnok... ide mi o to že čo najpravdepodobnejšie mohlo lahnúť, či hlavný brzdový valec, voláka hadica, trubka, alebo prasce... skúšal som to odvzdušniť vákuom, niečo z toho liezlo ale skôr len nejaká pena ako olej... keď bol odvdzušnovák otvorený a stláčal som pedál, tak to niečo tlačilo v hadičke ale povedal by som že strašné málo... a keď som nechal otvorenú nádobku na olej tak stlačením pedála sa v nej robil tlak a vystrekovalo do otvorom, to mi nepríde teda ok. vie na základe tohoto niekto stanoviť pravdepodobnú závadu?
Asi sa to pokazilo, dnes už ani tie traktory nič nevydržia...
Ako učeň som robil na montáž traktorov Zetor,a tam do brzd šla brzdová kvapalina Syntol HD 205, ak to tridsať rokov niekto dolieha olejom tak sme tie traktory kua dobre robili?
traktor nerovná sa automaticky zetor... je to zahraničné, bývala značka fiat agri, ktorú neskôr pohltilo new holland.... na západe toho ešte lieta mraky a niekde v turecku to aj vyrábajú pod svojou značkou... výabavou a technologiami to v tých rokoch bolo trochu inde ako zetor... rýchlosť 40, samosvor v prednej náprave, riadenie orstou atď.... nehovorím, zetory boli zlé traktory ale za socíku aj tam zaspal vývoj, podobne ako v škodovke
vie na základe tohoto niekto stanoviť pravdepodobnú závadu?
Tak nejak by som si predstavoval prasknutie tesnenia na hlavnom brzdovom valci (pri pedali).
Ziadny unik, ale nebrzdi, lebo tok kvapaliny ide popri pieste spat do "expanzky".
znie to logicky, akurat divne ze by praskli oba dva, lebo tam su dva okruhy na kazde koleso zvlast, aby sa dalo otáčat v style tank, ale kratko po tom ako sa to pokazilo, som skusil rozpojit ten pedal a po nasliapany aspon pravy stvrdol... ale potom uz aj ten bol ko... ale asi zacnem demotnazovu toho valca, to je jedine ako tak dostupne, lebo prasce su niekde v prevodovke a to uz doma bez jasterice alebo niecoho podobneho nedam
To mi tiez napadlo, ze je to divne, lebo aj auta maju dva nezavisle okruhy, aby si mal cim brzdit, ak by jeden zlyhal. https://www.youtube.com/watch?v=oVE2pQuMJM0&t=70s
Mozno sa potom pomiesal vzduch a olej v "expanzke" (pena co spominas) a to potom nasal aj ten druhy okruh resp. asi piest v tvojom pripade. Vsak potom poreferuj.
je to možné, ešte sú tie okruhy na konci aj nejak prepojené dokopy, ale neviem ako to funguje, je tam také "T" kde sa dá každý okruh zvlášť odvzdušniť a ďalej to origo pokračovalo na kardanovú brzdu na prednú nápravu.. normálne kotúč na kardane ako z motorky a strmen a platničky... ale to bolo zaslepené a odstavené už keď som to pred rokmi kúpil a nikdy som to nemal potrebu dávať dokopy... jediné čo som som tam bastlil bolo vzduchový okruh na brzdy prívesu, lebo to tam nebolo nikdy namontované, tak som tam musel dať všetko od kompresoru, cez vzdušník a komponenty čo to ovládajú, na to ako darca poslúžil práve zetor....ďalšia vec čo je v tom brzdovom okruhu zaradená je taký bazmek čo vypne uzavierku, tá je ovládaná mechanicky stlačením pedála a ostane uzavretá až stlačením brzdy sa deaktivuje a pedál vyskočí do povodnej polohy... je to také čierno biele riešenie... na jednu vec fajn, že netreba na tom pedály stáť ako to bolo na zetoroch na stranu druhú, keď sa niekde hrabeš , tak že potrebuješ zabrzdiť, a cúvať vždy tá uzávierka vyskočí
Ja si nemyslím, že by sa Hyundai nechytal na Hondu. Určite nie kvalitou spracovania. Motoricky a šoférsky je to samozrejme historicky na strane Hondy, ale inak... Ani predchádzajúce Civicy neboli bez chýb a kopa ľudí s nimi záživala aj užívateľské problémy...
Ten novy Civic je sice velmi vydareny, ale nebude lahke obhajit cenovku TypeRu, ked i30N stoji polovicu...
Ono cenovky niektorych aut sa budu tazko "obhajovat". Osobne pozeram nejake rodinne SUV a celkom na prvy pohlad zaujala nova Mazda CX-60. Ked vsak na to clovek pozrie blizsie, tak zisti ze je to v podstate CX-5 na steroidoch, podla testov miesta na zadnych sedadlach na take auto zalostne malo, kufor s objemom v podstate ako CX-5. OK, kvoli novym motorom ( ktore mimochodom vsade vychvaluju ) natiahli prednu kapotu...ale vo finale si nie som isty kolko ludi bude ochotnych dat za Mazdu 60k+...
Tak ale Hyundai sa na Hondu nechyta. To je myslim si kvalitativne aj jazdne uplne ina liga.
Na jednej strane je H oproti <i>H</i> premiovka (mam starsi Civic a novu Kiu a vnimam tu "soferskejsost" a spracovanie- ako klika radiaca paka, ako je riadenie naladene, ako sa davkuje plyn), na druhej strane Nko uz nie je bezne budget auto danej znacky. Verim, ze bude Honda viac vyladena do detailu, som fanusikom znacky aj produktov (o tyzden sa snad preveziem na novom Civicu), ale ten rozdiel urcite nebude tak priepastny, ako v cenovke.
matt, nemal si ty v plane GLC? Inak hej, Mazda sa plynule vysplhala k premii; zacali skvelo spravenym interierom v 3 a 6 z 2014+, potom skombinovali ostry s civilnym dizajnom v CX5 2017+... A CX50 uz ma silne ambicie konkurovat X3...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
reálna skúsenosť bohužiaľ
Nereagoval som implicitne na teba, skôr len taký všeobecný povzdych...
Minule mi padol maly jezko do karbonovej vidly na Kellyse Soot 70, tak som do nej zasvietil baterkou. Dodnes to lutujem
sú tam klasicky hydraulické brzdy, médium nejaký minerálny olej podobne ako shimano... akože má to 35 rokov a už by to chcelo GO, dlhodobo je tam nejaký únik, že treba dolievať olej... dnes normálne brzdy išli, tuhý pedál zaberal hneď hore a potom stlačím a až na podlahu a odvtedy taký ostal, total mäkký a žiadny brzdný účinnok... ide mi o to že čo najpravdepodobnejšie mohlo lahnúť, či hlavný brzdový valec, voláka hadica, trubka, alebo prasce... skúšal som to odvzdušniť vákuom, niečo z toho liezlo ale skôr len nejaká pena ako olej... keď bol odvdzušnovák otvorený a stláčal som pedál, tak to niečo tlačilo v hadičke ale povedal by som že strašné málo... a keď som nechal otvorenú nádobku na olej tak stlačením pedála sa v nej robil tlak a vystrekovalo do otvorom, to mi nepríde teda ok. vie na základe tohoto niekto stanoviť pravdepodobnú závadu?
Ako učeň som robil na montáž traktorov Zetor,a tam do brzd šla brzdová kvapalina Syntol HD 205, ak to tridsať rokov niekto dolieha olejom tak sme tie traktory kua dobre robili?
Tak nejak by som si predstavoval prasknutie tesnenia na hlavnom brzdovom valci (pri pedali).
Ziadny unik, ale nebrzdi, lebo tok kvapaliny ide popri pieste spat do "expanzky".
Mozno sa potom pomiesal vzduch a olej v "expanzke" (pena co spominas) a to potom nasal aj ten druhy okruh resp. asi piest v tvojom pripade. Vsak potom poreferuj.
Myslím si, že o chvíľu bude mať 200 000
kibib ???
Ešte to chvíľu potrvá.
Mimochodom v tejto ciernej mi naramne pripomina civic z prveho fast&furious
https://auto.pravda.sk/novinky/clanok/645038-honda-civic-type-r-najrychlejsi-civic-vsetkych-cias-prezradil-vykon/
Tak ale Hyundai sa na Hondu nechyta. To je myslim si kvalitativne aj jazdne uplne ina liga.
Ono cenovky niektorych aut sa budu tazko "obhajovat". Osobne pozeram nejake rodinne SUV a celkom na prvy pohlad zaujala nova Mazda CX-60. Ked vsak na to clovek pozrie blizsie, tak zisti ze je to v podstate CX-5 na steroidoch, podla testov miesta na zadnych sedadlach na take auto zalostne malo, kufor s objemom v podstate ako CX-5. OK, kvoli novym motorom ( ktore mimochodom vsade vychvaluju ) natiahli prednu kapotu...ale vo finale si nie som isty kolko ludi bude ochotnych dat za Mazdu 60k+...
Na jednej strane je H oproti <i>H</i> premiovka (mam starsi Civic a novu Kiu a vnimam tu "soferskejsost" a spracovanie- ako klika radiaca paka, ako je riadenie naladene, ako sa davkuje plyn), na druhej strane Nko uz nie je bezne budget auto danej znacky. Verim, ze bude Honda viac vyladena do detailu, som fanusikom znacky aj produktov (o tyzden sa snad preveziem na novom Civicu), ale ten rozdiel urcite nebude tak priepastny, ako v cenovke.
matt, nemal si ty v plane GLC? Inak hej, Mazda sa plynule vysplhala k premii; zacali skvelo spravenym interierom v 3 a 6 z 2014+, potom skombinovali ostry s civilnym dizajnom v CX5 2017+... A CX50 uz ma silne ambicie konkurovat X3...