Jeden z dôvodov, prečo sme prestali lyžovať na Slovensku - preplnené svahy a žiadna ohľaduplnosť. Pred ôsmimi rokmi jeden snowboardista v Jasnej zostrelil syna, syn mal zlomenú stehennú kosť. Tri operácie a rok roboty, ale chválabohu bez následkov. Odvtedy len v Rakúsku.
Vcera som bol korculovat na jednom jazere. Bolo tam kopu ludi a tak bokom na nekvalitnom lade kam sa kazdy bal sa vozil nejaky magor aj s detskym kocikom. Hovorim si ja som dost extremista, ale toto by ani mna nenapadlo... vidno ze ich je viac...
Jeden z dôvodov, prečo sme prestali lyžovať na Slovensku - preplnené svahy a žiadna ohľaduplnosť. Pred ôsmimi rokmi jeden snowboardista v Jasnej zostrelil syna, syn mal zlomenú stehennú kosť. Tri operácie a rok roboty, ale chválabohu bez následkov. Odvtedy len v Rakúsku.
Hej ale ked napises niekde v slovenskej diskusii ze za rovnaku cenu ako ta to vyjde v tatrach si zalyzujes lepsie s lepsimi sluzbami v rakusku v krajsom prostredi atd tak ta idu ludia zozrat 🤣🙈
Žijem vo Švajčiarsku a tam minulý rok zrazil nejaký chalan 10 ročného syna môjho kolegu(tiež zlomená stehena kosť) . Takže by som to nevzťahoval len na sk. ***** arogantní a neohladuplni ľudia sa nájdu všade.
Tu vo svajci mam skôr problém s predbiehačmi v rade,
Edit:
Ten pomer vykon/cena je v zahraničí fakt niekde inde.
A držte mi palce, idem teraz na par dni do tater
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0741832922001288?via%3Dihub
https://kosmonautix.cz/2023/02/sledujeme-spacex-necha-zarvat-33-raptoru/
Taka krava sa este netestovala. Za mesiac planuju testovaci let.
Na nete? Gúgeľ ti povie presne kde
Neviem kam toto dať, či do vtipkara alebo kam...
https://refresher.sk/130831-Ceski-turisti-nechali-svoje-2-rocne-dieta-v-kociku-na-kopci-kym-sa-lyzovali-Vonku-silno-mrzlo-tak-miestni-zavolali-policiu?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3AoRj_0Bf7ugCqtViZpqUloz76febLRGw7ahHpUPZ3wT5ILTWZGkCdviI#Echobox=1676042682
https://www.zilinak.sk/clanky/23134/zachranari-po-zrazke-lyziarov-ozivovali-8-rocneho-chlapca-vo-velkej-raci-dalsie-dieta-bolo-zranene-vo-vratnej
Hej ale ked napises niekde v slovenskej diskusii ze za rovnaku cenu ako ta to vyjde v tatrach si zalyzujes lepsie s lepsimi sluzbami v rakusku v krajsom prostredi atd tak ta idu ludia zozrat 🤣🙈
Žijem vo Švajčiarsku a tam minulý rok zrazil nejaký chalan 10 ročného syna môjho kolegu(tiež zlomená stehena kosť) . Takže by som to nevzťahoval len na sk. ***** arogantní a neohladuplni ľudia sa nájdu všade.
Tu vo svajci mam skôr problém s predbiehačmi v rade,
Edit:
Ten pomer vykon/cena je v zahraničí fakt niekde inde.
A držte mi palce, idem teraz na par dni do tater