Kategórie
Bike-tech
-30% SCOTT Duncan SL sedlovka, Ø-27.5 mm, 400 mm, offset 25 mm
154,99 €
-30%
MOC 219,90 €
-23% Syncros Duncan sedlovka, Ø-31.6 mm / 400 mm, offset 15 mm
26,99 €
-23%
MOC 34,99 €
-30% Specialized S-Works Pave SL sedlovka, 380 mm, offset 20 mm
168 €
-30%
MOC 239,90 €
-30% SCOTT Duncan SL sedlovka, Ø-31.6 mm, 400 mm, offset 10 mm
154,99 €
-30%
MOC 219,90 €
tebe namerali mozno 120mm kosti ale to ti mali povedat kolko presne
Krem so kupil minuly rok prvy krat a bez neho uz ani jazdu - dokonca aj na spinningu niemam s tymi ich smiesnymi tenkymi sedlami problem.
Takze hladaj obchody s testovacimi sedlami a skusat a skusat. To BBB som bral testovacie s malom obchodiku v Ba a mali tusim 4 rozne modely kazdy vo viacerych velkostiach, cize si si mohol dost presne vyskusat, ze ktorym smerom ist - respektive aj konkretny model doladit sirku.
dik, krem pouzivam iba na zaciatku dlhsej pauzy. Echelon som mal, po dvoch mesiacoch som ho predal, nesedel mi.
Alebo asi este lepsie Core 3D
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
minuly mesiac som bol na fittingu a tiez ma nejak meral a kupodivu tiez vyslo ze sedlo 150mm a kupil som ergon co tam mal nahodene ale este s nim trochu bojujem
jedna zvláštnosť pri Ergone, robia dve veľkosti sediel S/M a M/L, ale keď si porovnáte rôzne modely rovnakej veľkosti, šírka sedla sa líši.
Skus po sprche po vyjazde pouzit krem Babylove z DMky: https://www.mojadm.sk/babylove-vyzivny-krem-proti-zapareninam-ultra-sensitive-p4058172434273.html Je to proti zapareninam, obsahuje zinkoxid. Ja som s tym vyriesil nieco podobne v oblasti medzi zadkom a stehnami. Je dobre sa natriet, aj ked mas sedave zamestanie. Potenie a nasledna vlhkost vedia riadne rozdrazdit pokozku a bike to potom len dokona.
Dakujem za radu, kazdopadne toto nema nic spolocne so zapareninami. Bavime sa naozaj o do krvi, mechanicky zodratej kozi. Nieco s cim som nikdy problem nemal ale posledne dva roky to riesim - obcas uspesnejsie obcas menej. Kremy pred, pocas aj po su absolutnou samozrejmostou u mna - cele dni resp. niekolko dni za sebou non stop v sedle inak ani davat nejde.
Skúsil by som ešte nejaky kozeny brooks alebo selle anatomica https://selleanatomica.com/collections/t-series
Mastim sem tam pred ak idem na dlhsi vyjazd. Ale nie je problem v tom ze by ma to nejako zdrelo. Nie je to mastou.
Ano viem aj testovacie sedla ale v mojom okoli nie su.
som ťažší, aktuálne sedlo brooks c17, bez problémov 5+ hodín
+ Chamois urobí dosť