Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tak som teda zobral CamelBak Repack LR 4 , prevedenie vyzeralo lepšie, viacej delený ten úložný priestor, trošku sa bojím o plast, ktorým je vytvorená kvázi rúčka, keď si tam napúšťa človek vodu pre lepší komfort, naložil som ju, spravil som v nej pár angličákov a všelijaké premety na byte a nehýbala sa tak uvidíme ? mala aj rýchlo dostupné úložné priestory po stranách, ako sa bude správat hadička na vodu sa uvidí, podám recenziu, ak by to náhodou niekoho do budúcna zaujímalo, ešte musí prísť do 2 týždňov bike hlavne
Zobraziť komentár 25.02.2022 - 08:27:08
00
Tak dám nejaké echo zo zatiaľ 4 výjazdov, čo som s CamelBak Repack LR 4 spravil.

Ladvinku absolútne na trailoch nevnímam, nevadí mi, neposkakuje, neposúva sa. Uvidí sa ešte v lete na jednom kuse oblečenia - tenký dres. Takisto odvod tepla sa ukáže v lete.
Hadička na magnet drží, pri skokoch aj dropoch nevypadla. Akurát teraz chloncem viac než treba, kedže má 1,5l rezervoár.
Necítil som, že by mi lietali v nej veci pri zjazde, takže super. Je tam dostatok priečinkov s gumami na vrchu, takže veci zostávajú na svojom mieste.
Včera som sa najedol a napil viac než bolo potrebné pred jazdou a akože dosť tlačila na bachor pri výšlape na kamzík 🤣 potom som ju povolil a pohodička (s plnou výbavou)
Ako teda bolo písané, treba trošku poupraviť na tele pred výšlapom a pred dlhším zjazdom, ale tých pár sekúnd ma nezabije.
V ladvinke nosím malú pumpu, dušu, kit s knotmi na bezduše, 2 tyčinky, plný rezervoár, multiklúč a montpáky. Do bočného vačku klúče a ovládač na garáž, na pravej strane si myslím, že by sa mohla zmestiť vetrová tenká bunda, ale nemám takú, neviem to na isto posúdiť. Všetko sa zmestí a všetko je super.
Vzorky testov boli vykonané na skoro všetkých kamzik/tbk trailoch + výšlap 😄
Zobraziť komentár 03.03.2022 - 09:00:20
02
Ahojte mate niekto skusenosti s touto ladvinkou https://www.elementstore.sk/hip-pack-pro-3-P/?gclid=CjwKCAjw9e6SBhB2EiwA5myr9sS8cAxZKiJgYj7VDvrtL7b346yF6JRWKxf1w-yepPSY8b3XCHU4-RoCdjIQAvD_BwE na vyjazdi a a popripade ako drzi pri zjazdoch a trailoch, dakujem
Zobraziť komentár 18.04.2022 - 08:40:04
00
Bol som vcera s chalanmi ktori mali tuto ladvinku a preskakali s tym cele TBK3 vratane poslednych dropov.
Zobraziť komentár 18.04.2022 - 13:59:33
01
Dakujem za odpoved :)
Zobraziť komentár 18.04.2022 - 18:19:51
00
Mám ju, drží fantasticky, ten široký pás je veľmi pohodlný.
Zobraziť komentár 18.04.2022 - 19:10:12
03
Jazdim s nou od 2020 a davam jej zabrat , odjazdene s nou mam najcastejsie kosicke kecy, potom cyklostopy v lubovni , mine trails v roznave , malino brdo , lechnicu , ceske rychleby a este s
s nou aj lyzujem a beriem aj na turistiku cez plece. Hadzem ju na drzovku do pracky. Tá blana na hydrovak uz chcela zašiť a magnet na trubicku zacal oxidovat. Trubicka by mohla mat lepsie uchytenie nie len jeden magnet , da sa dokupit dalsi , ale zvykol som si ze sem tam zo mna uletí chobot ked zabudnem zaonáčiť koniec trubicky este aj za pás. Inač nenesie velke znamky pouzivania zeby som ju chcel vymenit po dvoch rokoch, odlupnute logo ma nehneva. Je komfortna , dobre odvetraná , ked sa clovek rozumne nabalí tak sa dá pekne rozlozit hmotnost . Dopredu do bocnych vackov davam multitool a bombicky so zaplatami , dozadu dusa tubolito, snacky , telefon , okuliare , dezinfekcia a malý balik na rany, do hydropaku jeden liter vody. Na ten maly reflexny pasik sa da dat sikovne blikacka. Bacha voda sa ohrieva od tela niekedy tam nahadzem aj kocky ladu v lete. Je to na zaciatku jazdy s tou vodou trocha tahsie a clovek citi ze ju ma na sebe ale zvykne si alebo ked uz ma liter a pol vody tak dodrziava pitny rezim aby sa odlahcil. Lieta na tele aj menej ako batoh. Ale predsa len lieta , treba sa naucit ako ju mat upásanú aby to bolo najlepsie pocitovo ,chviku to trva aj po sezone ako sa mení postava a zase pocas sezony ked sa odslapu tie kilecka zase treba polaborovat s nastavenim pasu. S kupou som spokojny , odradzala ma vyssia cena ale nelutujem. Drobne poskodenia vzhladom na to kolko ju pouzivam su myslim prijatelne .

Prílohy:

20220419_165500.jpg
20220419_165500.jpg 112.47 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

20220419_165538.jpg
20220419_165538.jpg 177.77 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

20220419_165532.jpg
20220419_165532.jpg 130.99 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 19.04.2022 - 17:18:28
02
Tiez mam tuto EVOC 3L, a drzi velmi stabilne pri akcnej jazde. Suhlas so vsetkym vyssie, akurat teda ja sa v nej spotim rovnako ako v (tiez EVOC s tymto systemom odvetrania) batohu. Pride mi to ako dobry koncept ale nedotiahnuty dostatocne pre tych co sme ako prasiatka v lete.
Zobraziť komentár 19.04.2022 - 19:12:15
00
arrow_leftJuraj_KSL napísal:
Tiez mam tuto EVOC 3L, a drzi velmi stabilne pri akcnej jazde. Suhlas so vsetkym vyssie, akurat teda ja sa v nej spotim rovnako ako v (tiez EVOC s tymto systemom odvetrania) batohu. Pride mi to ako dobry koncept ale nedotiahnuty dostatocne pre tych co sme ako prasiatka v lete.

Tiez dobry postreh. Spominam si na tie vypeky v lete. Kazdopadne ale lepsie odvetrane ako basic batoh. Vies co ked mam pod trickom mesh tricko na cestnu cyklistiku alebo v chladnejsom pocasi merino vlnu tak to nieje az taka oblievacka. Dobre mesh triko maju v decatlone asi za 15 eur sice to nebude sto pro sucho ale nemas pocit toho stekajuceho neprestavajuceho flaku na krizoch lebo to odvetra skor ako cely zatecies. Akurat mozno striktny endurak si nemusi zvyknut ze ma pod volnym trickom nieco silno obtiahnute ale za komfort to casom stoji nech sa z teba na pive po jazde akokolvek smeju.
Zobraziť komentár 19.04.2022 - 19:27:09
00
tiez poskulujem po niecom do bajkparku.

kedze som si zaobstaral vestu, ruskak s chranicom chrbta mi uz pride zbytocny. vodu si zvyknem odkladat pri aute,alebo pri lanovke a nechce sa mi mat pocas jazdy mobil a kluce od auta a zopar doplnkov vo vreckach. vadi mi to.
Zobraziť komentár 11.07.2023 - 11:57:21
00
Camel má na ladvinke ten klip na hadičku riešený na zasúvanie a magnet. Pokiaľ nedrží ten evoc tak by sa mal dať vymeniť.

https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-batohy/batohy-a-prislusenstvo/prislusenstvo/camelbak-magnetic-tube-trap.html
Zobraziť komentár 11.07.2023 - 12:25:42
00
valecek, ked som v bikeparku, tak pri sebe mam len kluce od auta a vsetko v aute.
Zobraziť komentár 11.07.2023 - 12:39:46
02
Ja ked som v bikeparku tak takmer zakazdym narazim na niekoho kto odo mna pyta multikluc, pumpu alebo nieco podobne.
Zobraziť komentár 11.07.2023 - 13:48:50
00
Nejaky tip na mega ladvinisko najvacsiu na svete ? Jazdim uz nejaky ten rok tu za lacu z Dekaca a ked som terazky updatol kolenacky za tucnejsie tak sa uz dobre neviem zmestit. Skusil som z miestneho shopu objednat Osprey Seral V2 ľadvinka, 7 l, čierna, podla specky by mala mat o dva litre viac ako dekacova, ale vobec nepomohlo, ten vnutorny priestor je rovnako velky. Jasne, mozem sa naucit tie kolenacky nosit hore kopcom na lytkach, ale stary pes by radsej zachoval zvyky ...
Zobraziť komentár 23.07.2024 - 15:32:57
00
Kolenacky sa dajú nosiť "priondiate" elastickým popruhom na ráme ☝️
Zobraziť komentár 23.07.2024 - 17:37:23
01
keyboard_arrow_up