Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Pekne.
Ja som takto pred týždňom dosial trávičku na dvoch miestach a polieval som ju len vtedy raz.
Už týždeň sa mi o polievanie stará príroda.
...a ešte podľa predpovedí aj zajtra bude
Už davno som nevidel toľko vody v Popradke - či v Poprade alebo Kežmarku. Ale konečne sa naplnia podzemné zásoby vody, hladina v studniach tu bola aj pár metrov nižšie ako kedysi.
Ale tie burky boli v PP fantastické. Blyskanie a dunenie bolo vkuse naokolo dlhé hodiny. Našťastie prší v davkach s prestávkami. Inak ny sa za chvíľu zopakoval rok 2010 ….
Palo TT a user_id Nad rekuperáciou som priznám sa v roku 2014 neuvažoval, ani som nevedel, že je . Vodozádržné závlahy dávajú väčší zmysel pri menších pozemkoch. U mňa na jedno zavlažovanie, ak dám len 20 minút na vetvu, treba cca 12-15 kubíkov vody, čiže dosť veľký tank by bol prázdny behom hodiny a pol, a pri týchto suchých rokoch by sa to napĺňalo týždne....Snáď nejaká kombinácia, ale tak už je to 10 rokov od začiatku revitalizácie smetiska....
A tak už teraz, s krížom po funuse, celý pozemok križujú závlahové hadice, o ktorých presnej polohe nie je tak v tretine prípadov žiadna bližšia vedomosť , nebol som vtedy pri tom na začiatku. Keď som sadil nedávno vŕby, z 10 pokusov som 2 krát vyhral benzínovým vrtákom jackpot. Na miestach, kde nemalo byť nič, takže 1x 32 mm a 1x 25 mm som opravoval...krompáč, rýľ, spojky, rezanie, všetko bolo
Pekne.
Ja som takto pred týždňom dosial trávičku na dvoch miestach a polieval som ju len vtedy raz.
Ja som zasial v stredu a už sa začina zelenieť..lenze od včera tak yebe ,ze ju asi aj rovno vyplavi a zhnije😡
Skôr by som sa obával toho zhnitia.
Keď už je trochu zídená znamená že už je tam korienok a voda to hádam nezoberie.
Pozerám tú predpoveď a nič pozitívne, aj pondelok je na
😫
zajtra na obed 14 stupnov, to je už 3 x menej ako Phoenixe, a 2 x menej disnylende
ked sa to synovia ucili v skole, tak tieto nasobky ma pri teplote poriadne stvali. vlastne som im nevedel pomoct.
kolko 2xteplejsie ako -20 °C
no a potom kolko je 20x chladnejsie ako -20 °C
Ja som vcera vecer odlietal z dovolenky pri teplote 31°C a priletel do 16,5°C. Si viete predstavit tie pocity... a dnes cely den prsi a kosa.
A to sme tam mali od 40-34 °C a odlietali zo SR, ked tu bolo dlhodobo cez 30°C.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale tie burky boli v PP fantastické. Blyskanie a dunenie bolo vkuse naokolo dlhé hodiny. Našťastie prší v davkach s prestávkami. Inak ny sa za chvíľu zopakoval rok 2010 ….
A tak už teraz, s krížom po funuse, celý pozemok križujú závlahové hadice, o ktorých presnej polohe nie je tak v tretine prípadov žiadna bližšia vedomosť
Ja som zasial v stredu a už sa začina zelenieť..lenze od včera tak yebe ,ze ju asi aj rovno vyplavi a zhnije😡
Keď už je trochu zídená znamená že už je tam korienok a voda to hádam nezoberie.
Pozerám tú predpoveď a nič pozitívne, aj pondelok je na
😫
vodozadržne riešenie mi prave robí kanal cez dvor
ked sa to synovia ucili v skole, tak tieto nasobky ma pri teplote poriadne stvali. vlastne som im nevedel pomoct.
kolko 2xteplejsie ako -20 °C
no a potom kolko je 20x chladnejsie ako -20 °C
A to sme tam mali od 40-34 °C a odlietali zo SR, ked tu bolo dlhodobo cez 30°C.
Pamatam si, ze byvavali aj viac rokov za sebou.