Cesta po Balkáne... Uvidím, kam až mi budú nervy stačiť ?. Prvý deň a prvá noc je za mnou. Zatiaľ trasa Štúrovo/Esztergom - Kecskemét. Znova bola "trochu" motačka po Budapešti, nabudúce ju už asi obídem po dedinách. Inak v pohode, ku koncu dňa sa rozpršalo a rozhodol som sa spať na zastávke autobusu. Ale tá cestou nebola tak som išiel až do Kecskemétu a prestalo pršať, tak na začiatku za Tescom som si postavil stan a ráno bola aspoň aká-taká hygiena...
Objav - lacné hodinky Xiaomi majú dobrú výdrž a dajú sa nabíjať aj počas záznamu
To nie je smola. Len treba jeho cestu a pribeh poslat do redakcie ktora to bude vediet ocenit. Mali by sme zobrat Korzara na pivo. Zda sa ze by mohol byt istym sposobom medzi nami stastny.
Korzár, máš môj veľký rešpekt, ja som sa pri tvojom živom prenose / čítaní fakt dobre bavil, ale technicky tie fotky sú fakt niečo, čo nečaká nikto
musíš proste investovať do lepšieho mobilu, alebo hocijaký aj 10 ročný low end kompaktný fotoaparát bude mať lepší výstup,
taký ti môžem aj podarovať.
Ale zase nam niektorým naozaj čitateľom (a s predstavivosťou) uplne stačí (a poteší) aj cisty text (navyse autenticky, drsny, vtipny atd) a nejake 2-3 fotky ako bonus, netreba fotoreportáž ci video...
Marli suhlasim, ale len preto, ze nie som odkojeny na IG a podobnych vizualnych zalezitostiach, inak su tieto znaky, ktore prave citas nieco stare ako uzlikove pismo, preto sa dba hlavne na foto/video, co musi zaujat. To mi pripomenulo, ze zvacsa lto postuje blog nejakeho chlapa - cynika, co nikdy neviem ako sa vola a tam je len tona textu a vzdy to dam na jeden krat, ked uz zacnem
bola to zaujimava storka, taka zo dňa na deň, influencer by týždne dopredu masiroval a pripravoval sledovatelov na akciu a potom by to nafotil, natocil atd......toto som sledoval ako pribeh clena komunity na ktorom uz dlho obdivujem jeho jazdy, ktore su obdivuhodne, dlzkou, ucelom, technickym vybavenim a zazitkami
hocijaký aj 10 ročný low end kompaktný fotoaparát bude mať lepší výstup,
Áno, z niektorých redakcií som dostal spätnú väzbu, že mám dojem, že by som mal so sebou ťahať profi fotografa 🤣 ja nemám čas fotiť, všetko strácam tak som rád, keď mám čím menej vecí 😄 foťák ma napadol ale kto by ho opatroval a obsluhoval
Nic si z toho nerob, aj mne miestny spravodaj odmietol clanok bez fotiek z bezeckej akcie (teda par ich bolo, no zjavne "malo"). Na otazku co resp koho a cim som mal fotit pocas solo behu v noci mi uz neodpovedali.
Nova doba obrazkov - za čem bukvy, vsio jasno.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
musíš proste investovať do lepšieho mobilu, alebo hocijaký aj 10 ročný low end kompaktný fotoaparát bude mať lepší výstup,
Vlastne jedine videa co si pustam, su pesnicky na youtube.
...nech vieme
edit:
https://www.youtube.com/watch?v=-x2RooAC5bs
Áno, z niektorých redakcií som dostal spätnú väzbu, že mám dojem, že by som mal so sebou ťahať profi fotografa 🤣 ja nemám čas fotiť, všetko strácam tak som rád, keď mám čím menej vecí 😄 foťák ma napadol ale kto by ho opatroval a obsluhoval
Nova doba obrazkov - za čem bukvy, vsio jasno.
https://dobrodruh.sk/clanok/bajkom-po-balkane-az-do-grecka