Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -12% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend tričko, Jet Heather/Black
60,99 €
-12%
MOC 76,99 €
Výpredaj -11% Viking Shuter set termoprádla, bamboo grey melange
67,99 €
-11%
MOC 109 €
Výpredaj -40% Devold Outdoor Wool detský set termoprádla, Flood
57,99 €
-40%
MOC 107 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, čierna
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Ak nenajdes, poslem link.
Je slabšie priedusna, ale pri nizsej aktivite (mne) nevadi
V zime nosím na bajk elastické nohavice určené primárne na bežky (aj kupované za týmto účelom). Ale chyba mi tam dosť vložka.
Vyriešil by som situáciu ak by som si pod ne dal niečo takéto?
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-batohy/spodna-vrstva-a-termopradlo/boxerky-a-nohavicky/silvini-inner-cyklovlozka-cierna.html?itm_medium=forum#reviews
Alebo je to blbosť a mam si kúpiť originál zimné cyklonohavice a s vložkou?
Ďakujem za radu.
Akcia savings SILVINI Inner cyklovložka, čierna
od 19,39 € savings
MOC 31,99 €teraz ked budem musiet bravat na vyjazdy po praci aj hrubsie navleky, mozno bundu a pod tak uz to vsetko pojde do vesty/ruksaku
Kúpiť si takú tú fľašu na náradie a na všetky 3 bajky dať aj druhý držiak na vodu.
Ako druhy? Akoze mas niekde len jeden drziak? Ja vozim skoro stale 2 flase vody cize u mna by to bolo 3. drziak a na ten nemam miesto nikde. Tudy cesta nevede ?
A cesta by viedla. Je taky drziak na flase na lyziny sedla, ten by si mohol pouzivat takto v chlade a zime ako ulozny priestor na lahke veci. Ziadny batoh, ladvinky, sacky vo vackoch a spotene krize.
Uz som ho nasiel. Aha.
Mám dva, ale málokedy nosím 2 fľaše s vodou.
A cesta by viedla. Je taky drziak na flase na lyziny sedla, ten by si mohol pouzivat takto v chlade a zime ako ulozny priestor na lahke veci. Ziadny batoh, ladvinky, sacky vo vackoch a spotene krize.
Uz som ho nasiel. Aha.
2 litre? Nosis 2 litrove flase? A z toho sa ti dobre pije?
Normalne nosim 2x550, pripadne na cestaku ked idem nieco dlhe tak 2x700 alebo 550+700
Na sedle mam uchyteny blatnik ?
rodo tak bud jazdis malo alebo pijes malo. Jeden bidon na 3 hodiny je kua malo. Alebo potom stojis v kazdej krcme ?
Normalne nosim 2x550, pripadne na cestaku ked idem nieco dlhe tak 2x700 alebo ...
Ano, 2 litrove flase. A pijem z nich normalne. Je tam voda a nevadi ani ked je tepla. Neviem ako sa da z flase pit nenormalne
A ten drziak sa da v pohode pouzit aj stym malym blatnickom.
A kedze sme v teme oblecenia, tak dnes som mal o 13:00 kratasy, 8€ "cyklo" tielko z Lidlu a volny mtb dres. Bolo asi 20°C na slnku, v lese chladnejsie. Cca 1,5 hodiny som bol vonku. Za mna parada, teplucko. Ziadne "specialne" oblecenie som nepotreboval.
teraz ked budem musiet bravat na vyjazdy po praci aj hrubsie navleky, mozno bundu a pod tak uz to vsetko pojde do vesty/ruksaku
RANDAL co by som nezdvihol ale z takej flase sa fakt zle pije za jazdy, nehovoriac o vytahovani a vkladani flase do kosika. To je fobre ked ides nejaky bike packing a potrebujes co najvacsiu zasobu so sebou. Ano mam doma aj litrovu flasu ?
V zime vozim v jednom kosiku Deboyo termosku a v druhej nejaku zimnu flasu. Ale tak v zime uz vozim viac veci cize ruksak nutny.
Len ma tak zaujalo ako nosia na v cestakoch ludia vestu alebo navleky bez toho aby to bolo mokre. Nemyslim ze uz to treba dalej rozpitvavat.