Teraz som si spomenul...nebola Cementova zahrada o nejakych surodencoch co im umrela matka, oni ju susili doma a pritom spolu sukali? Hmmm, mas vyhradene pozoruhodne filmove temy.
Perez, si fakt dobry .... tie filmy poznas ... len cementovu zahradu si az tak dobre nepamatas ... tam matku zabetonovali v pivnici do skrine a sulozili spolu starsi surodenci ... mladsiemu z toho seklo v bedni a zacal sa obliekat do zenskych siat ... foto chytil infarkt hned na zaciatku, pri betonovani zahrady ... tam bol pekny prestrih ako zomieral a syn onanoval ...
Ale teda STUDENY MESIAC: dvaja manici nad ranom ukradnu hrobarovi mrtvolu zabalenu v bielej plachte, len tak s nou chodia po meste, a az doma ju rozbalia : je to nadherna (podla mna rysava - film je ciernobiely) babenka ... ako bolo ako nebolo, osukaju ju a zalubia sa do nej ... treba vidiet ... skvely film ako napisal muffin, takto to znie perverzne, mozno nechutne, ale tam to bolo zobrazene ako nieco krasne ...
No pekne To kde chodite na take filmy? Inak skoda ze si sa v piatok neozval skor mohol si sa pridat na tu bikovacku. Startovali sme o 9:30 z PN.Ale snad nabuduce.
No pekne To kde chodite na take filmy? Inak skoda ze si sa v piatok neozval skor mohol si sa pridat na tu bikovacku. Startovali sme o 9:30 z PN.Ale snad nabuduce.
Nuz videl som to u nas na skole FK Nostalgia, ale je to uz par rockov - dnes to uz nemaju v ponuke ...
Nu a ak pojdete najblizsie niekde pobliz, tak sa rad pridam ... cislo na mna mas ...
Este ma napadol jeden podareny- Picture Claire- o kocke z francuzsky hovoriacej casti Kanady, ktorej vypalia byt a jediny clovek, na ktoreho si spomenie je fotograf zijuci v Toronte, s ktorym kedysi "nieco mala"
Vyhlada ho, ale kedze ho nenajde doma a nevie ani ceknut po anglicky, je v meste celkom stratena. Zamotava sa do vrazdy a mnozstva bizardnych okolnosti z ktorych akoby zazrakom unika. Cele je to zostrihane v trochu komiksovom style, jednoducho pecka. A to este nevravim o tom, ze hlavnu ulohu hraje Juliette Lewis, ktora je proste skvela
hmm niektory tu pisete celkom zaujimave filmi dost som z nich videl a chcem sa spitat ci nieto nevie o nejakom filme co jazdie na bicykloch nie len video alebo nieco podobne ale celi film
hmm niektory tu pisete celkom zaujimave filmi dost som z nich videl a chcem sa spitat ci nieto nevie o nejakom filme co jazdie na bicykloch nie len video alebo nieco podobne ale celi film
Ak nerátam rôzne tie New World Disorder, Kranked, Sprung a pod. série tak naposledy som videl horror Blood Trails (je tam aj trailer). Bajkuju tam skoro stále, hlavná hrdinka vláči svoj bajk lesom a naháňa ju šialený bajker v integrále, ktorý zabil jej priateľa výskokom na bajku (prerezal mu krčnú tepnu prednou pílou )
FIlm to bol slabý (nízkorozpočták) s nelogický správaním hl. hrdinky...
preco? pretoze film sa mi nezda ako storocna tema kazdy pozera filmy..aspon co poznam ludi...pisem a otvaram temy len co ma zaujimaju...aj ked toto by som dal do pieskoviska
nic v zlom chlapci, ale keby zalozil novu temu, zdrbali by ste ho, ze tu uz taka tema bola...na tom, ze do tej temy nikto neprispel 2 roky, swifty nenesie ziadnu vinu, okrem toho tema "filmy" je aktualna vzdy, za tie 2 roky urcite pribudlo vela zaujimaveho do tejto temy...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Perez, si fakt dobry .... tie filmy poznas ... len cementovu zahradu si az tak dobre nepamatas ... tam matku zabetonovali v pivnici do skrine a sulozili spolu starsi surodenci ... mladsiemu z toho seklo v bedni a zacal sa obliekat do zenskych siat ... foto chytil infarkt hned na zaciatku, pri betonovani zahrady ... tam bol pekny prestrih ako zomieral a syn onanoval ...
Tome: ja sa Ti zdam cely vyhradeny?
Nuz videl som to u nas na skole FK Nostalgia, ale je to uz par rockov - dnes to uz nemaju v ponuke ...
Nu a ak pojdete najblizsie niekde pobliz, tak sa rad pridam ... cislo na mna mas ...
Vyhlada ho, ale kedze ho nenajde doma a nevie ani ceknut po anglicky, je v meste celkom stratena. Zamotava sa do vrazdy a mnozstva bizardnych okolnosti z ktorych akoby zazrakom unika. Cele je to zostrihane v trochu komiksovom style, jednoducho pecka. A to este nevravim o tom, ze hlavnu ulohu hraje Juliette Lewis, ktora je proste skvela
Behind enemy line
a vsetky vojnove
Ak nerátam rôzne tie New World Disorder, Kranked, Sprung a pod. série tak naposledy som videl horror Blood Trails (je tam aj trailer). Bajkuju tam skoro stále, hlavná hrdinka vláči svoj bajk lesom a naháňa ju šialený bajker v integrále, ktorý zabil jej priateľa výskokom na bajku (prerezal mu krčnú tepnu prednou pílou
FIlm to bol slabý (nízkorozpočták) s nelogický správaním hl. hrdinky...
Copy that, ale mozno sa to niekomu bude "pacit"
-A Walk to Remember
-Bad Boys 2
-Big Fish
-X man 1,2,3
-Batman Dark Knight
-Hellboy 2
a serial Heroes ale bez slov. dabingu
tie hodnotenia má výborné, aj komentáre... no je to taký psychologický film, dost na zamyslenie. Nie pre bežného diváka
kto to videl???
preco? pretoze film sa mi nezda ako storocna tema kazdy pozera filmy..aspon co poznam ludi...pisem a otvaram temy len co ma zaujimaju...aj ked toto by som dal do pieskoviska