muffin:keby každí vypisoval ,každu svoju myslienku tu na mtbiker,ako to robi Swifty ,predstav si ako by to tu vyzeralo.Toto je forum o bikoch,má sa tu poradit o bikoch,kompontentov a nie vypisovat to zabudnutých tém,a osočovat uživetalov vid:no jo...,,poriadok je pre blbcov"
ok ten poriadok berem spat ale nepisem sem kazdu myslienku...len to co ma zaujima!!! a od takych blbych prispevkov ako mam podla niektorich ja je tu sekcia pieskovisko alebo o hocicom a k tym filmom tak simpsonovci a south park filmy
Pulp Fiction
Forrest Gump Zelená míľa
Eqilibrium
Wasabi
Drž hubu
AliG (taky jednoduchsi ale dobry )
Ja moje 2. ja Irena Pelíšky
Eurotrip
Rebelové
Jay and silent Bob
a este vela dalsich, ktore si uz pomali ani nepamatam
oblubena herecka je Michel Trachtenberg
oblubeny herec je Jean Reno
oblubeny serial je South Park + Californication
asi iba pri 2 filmoch mi vybehli slzy = Zelena mila a Rebelove
obrazok z Jay and silent Bob (na tom filme som sa hrozna nasmial ) copyrightwww.devleermuis.be www.devleermuis.be
"fifti baks litl men put dat šit on maj hend"
Zo "Zelenej mile"som normalnem ochorela..z placu..bola som tyzden marod..
V nemom uzase som zostala z filmu "Umucenie Krista" a "Zachrante vojaka Ryana""Hodiny" "Milion dolar baby"
Ked so mala depky z chlapov zachranil to "Dennik Briget Jones"
A zboznujem Disneyovku"Popolusku ,Lady a Tramp,Kniha dzungli a Dumbo"
Takisto Schrek1,2
Ceske flmy mi vzdy zdvihnu naladu...
Jednoducho som maniak do filmov...v kinach som nechavala majland,teraz nechavam za DVD..
Mozno som od inakial, ale na mne predajcovia televizorov, DVD-eciek a kinolistkov nezarobia.
Ak ma uz oslovi nejaky film, tak to musi byt oddychovka stylu Vesničko ..., Pelíšky, Tankový prapor, ... A este Vlasta Burian ma rad pobavi.
Oblubujem Amélku z Montmartru, Boh je veĺký, ja maličká, i Prilíš dlhé zásnuby..Audrey Tautou je velmi talentovaná..
Filmy od Gonzalesa Inarittu- Amores Perros, 21 gramov, Babel...
Kontrol, Nyocker, Fountain, Mesto bohov, F*cking amal..
Perinbaba, Mrázik, Dívka na košteti..
Tých oblúbených je naozaj veľa..a to je zatial len nezávislá produkcia..
a este ma napadol film "konatkt" je to dost zaujimave odporucam...a necakal som ze zelenu milu videlo tolko ludim z mojho okolia ludia pozeraju len to co ide v kine...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Forrest Gump
Zelená míľa
Eqilibrium
Wasabi
Drž hubu
AliG (taky jednoduchsi ale dobry
Ja moje 2. ja Irena
Pelíšky
Eurotrip
Rebelové
Jay and silent Bob
a este vela dalsich, ktore si uz pomali ani nepamatam
oblubena herecka je Michel Trachtenberg
oblubeny herec je Jean Reno
oblubeny serial je South Park + Californication
asi iba pri 2 filmoch mi vybehli slzy
obrazok z Jay and silent Bob (na tom filme som sa hrozna nasmial
"fifti baks litl men put dat šit on maj hend"
naj za poslednu dobu:
-forbidden kingdom
-the jade warrior
-RIZE
-street dance-Let´s dance2
-wholetrain
moja kultovka-Ghost Dog-
krasa-Himalaya
a spiritual cinema- What the Bleep do we Know+down to the rabbit hole(director´s cut)
The Secret
a takisto mam rad Disneyovky+Pixarovky /vzdy rad so syncekom pozriem/..najviac vsak CARS-chcem raz taky bajk-Lightning McQueen
Forest Gump
Zelená míľa
25. hodina
Pán prsteňov 1,2,3
Iluzionista
Zelená Míľa
Vykoupení z veznice Shawshank
The world fastest Indian
25. hodina
Forest Gump
Väčšina filmov s Anthonym Hopkinsom, Edwardom Nortonom a Tomom Hanksom
V nemom uzase som zostala z filmu "Umucenie Krista" a "Zachrante vojaka Ryana""Hodiny"
Ked so mala depky z chlapov zachranil to "Dennik Briget Jones"
A zboznujem Disneyovku"Popolusku ,Lady a Tramp,Kniha dzungli a Dumbo"
Takisto Schrek1,2
Ceske flmy mi vzdy zdvihnu naladu...
Jednoducho som maniak do filmov...v kinach som nechavala majland,teraz nechavam za DVD..
Ak ma uz oslovi nejaky film, tak to musi byt oddychovka stylu Vesničko ..., Pelíšky, Tankový prapor, ... A este Vlasta Burian ma rad pobavi.
Zo slovenských- Medená veža, Orlie pierko.
České-Smrt krásnych srncú.
Fišerko,najprv chalana doondíš a potom sem prispeješ..
Filmy od Gonzalesa Inarittu- Amores Perros, 21 gramov, Babel...
Kontrol, Nyocker, Fountain, Mesto bohov, F*cking amal..
Perinbaba, Mrázik, Dívka na košteti..
Tých oblúbených je naozaj veľa..a to je zatial len nezávislá produkcia..
Fišerko,najprv chalana doondíš a potom sem prispeješ..
ja som reagoval na tento jeho prispevok a na nic ine:
(len aby sa predislo nedorozumeniu)