To je dobry napad, mozno by si to predal v tej osade aj za 1000,- ale daj si bacha, aby nevedeli kto si a kde byvas. Ak by sa rozpadol po ich prvej jazde si bud isty ze prachy budu chciet naspat aj s urokmi.
Abo hladaj kde davaju najviac za hlinik, nieco za to dostanes a nemusis sa bat ze si na nom niekto ublizi.
To je dobry napad, mozno by si to predal v tej osade aj za 1000,- ale daj si bacha, aby nevedeli kto si a kde byvas. Ak by sa rozpadol po ich prvej jazde si bud isty ze prachy budu chciet naspat aj s urokmi.
jj. to poznam, ale ten bike by sa nemal rozpadnut. uz som nanom zjazdil par kopcov a ram prezil velmi tvrde dopady a stale ide v poho.
takze som sa rozhodol ze idem kupit novy ram.Rozhodol som sa ze zoberiem znacku Leader Fox a chcem sa spytat ktory je lepsi
LF Smoke,LF Dragstar alebo LF Kokaine [alebo ako sa to pise] pripadne hodte aj cenu ze kolko to stoji
ak ho chces predat tak to zanes do bazaru navrhni mutam cenu povedzme 500-1ooo sk ehmmm. a uz len cakaj kym ti ho niekto kupi potom sa ti chlapik ozve a mas predane a hodi ti kes..ja som tak pedal mp3..
je to rozhodnute,budem jazdit DIRT. ale mam jednu otazku, podla coho sa meria priemer vidly a predstavca??? lebo na nejakom predstavci je napisane 25,6 alebo 31,8mm
podla toho co som videl primer riaditok urcite 25,6. a vidlice (ak mas namysli stlpik) 25,4 (+-). Omerat si to mozes a sublerou (posuvne meradlo).
Neviem preco kupujes nove komponenty do takehoto srotu (bez prepacenia). Z trabanta ferari nebude
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Abo hladaj kde davaju najviac za hlinik, nieco za to dostanes a nemusis sa bat ze si na nom niekto ublizi.
jj. to poznam, ale ten bike by sa nemal rozpadnut. uz som nanom zjazdil par kopcov a ram prezil velmi tvrde dopady a stale ide v poho.
aj take su
mno ale ta cena.
takze som sa rozhodol ze idem kupit novy ram.Rozhodol som sa ze zoberiem znacku Leader Fox a chcem sa spytat ktory je lepsi
LF Smoke,LF Dragstar alebo LF Kokaine [alebo ako sa to pise] pripadne hodte aj cenu ze kolko to stoji
TRUE
A kteme , ak chces predat tak snim zbehni do zalozne , mozno ti hodia aj liter zanho
tu je foto toho bycikla
http://www.hojko.com/download.php?id=39420&sid=373c748565a29e6a097a3aaa8f9fd747
http://www.hojko.com/download.php?id=39419&sid=373c748565a29e6a097a3aaa8f9fd747
tu prednu brzdu si nevsimajte
Neviem preco kupujes nove komponenty do takehoto srotu (bez prepacenia). Z trabanta ferari nebude