Tak som sa dnes vybral do SNG, dlho som to odkladal a teraz prišiel čas, pozrieť si to kým tu nevisí iba umenie podľa predstáv SNS. Toto vlákno berte ako komentár človeka, čo umeniu nerozumie ale rád sa naňho pozerá. Vraj je galéria prázdna.
Treba vyjsť do ulíc a hnať tu smeracku mafiu do Ruska,nech idú bojovať za Putina do tej oblasti , ktorú teraz Ukrajina obsadila a bývalý generálny prokurátor nech robí odminovača v prvej línii z Ficom,Dankom a Blahom,budú odminovacie zariadenie Božena 4...
A tých 52% ľudí,čo si myslí,že v Rusku je blahobyt nech ide tiež brániť matičku Rus. To sú presne ich voliči. Ja som už niektorých ľudí z môjho okolia vyzval na tento krok.
O najväčšej Slovenke ktorú fašistickí protislovenskí progresívni liberáli vyštvali z jej rakúskeho domova a podľa vlastných slov ju donútili presťahovať sa na Slovensko.
Ona ale mala istotne vždy trvalý pobyt na Slovensku. Z mnohých praktických dôvodov.
Tiež mám trvalý pobyt na Slovesku a žijem inde.
Zuzana Kronerová čte na shromáždění na obranu kultury dopis českých umělců, ve kterém vyjadřují znepokojení nad kroky slovenského resortu kultury a hovoří o pomstě svobodné kultuře. Prohlášení Je čas podat ruku! podepsali například Jiří Suchý, Zdeněk Svěrák či Bolek Polívka.
Táto vláda má na to posvätenie svojich voličov, ktorí jej to zožerú aj s navijákom. Ešte keď im k tomu Fico natočí video, ako správny influencer, že umelci sú iba banda platená mimovládkami, ktorá sa spolčuje s PS-kom, tak to im presne zahrá na strunu.
Myslím že pre jeho dezolé voličov ani nemá zmysel riešiť takéto témy, Fica im to ajtak neznechutí. Radšej nech sa rieši, kde sa ako potichučky dvíhajú, alebo zavádzajú nové dane, znižujú prídavky na deti a ktorý papaláš má za to nové hodinky, vilu, auto. V ktorých ambulanciách si budú priplácať za vyšetrenia, ktoré doteraz preplácali poisťovne, o koľko je rožok drahší ako bol za Hegera a pod. Proste robiť neustálu davovú psychózu, akú robil Fico proti predošlej vláde, aby sa to dramaticky odrazilo aspoň v prieskumoch. Také tie klasické chlebové témy, lebo však uvedomelý občan už nepotrebuje žiadne argumenty proti tejto vláde.
este 2 veci by mali zmenit:
1.) mali prestat hadzat cisla o stamilionoch a miliardach. Pre ludi je to suma, ktoru si nevedia predstavit. Mali by to prirovnat k niecomu realnemu. Napriklad kolko to bude stat jedneho obcana, pripadne kolko km dialnic sa mohlo postavit, ciest opravit, postavit novych nemocnic, alebo zvysit dochodky a pod. Ked nejaky clovek s mizernym platom, alebo dochodca pride do obchodu a hlada maslo v zlave o 20 centov lacnejsie, musi mu v hlave "hucat", ze vlada ho prave pripravila o 50 Euro nejakym rozkradanim. Toto by mal uz potom pochopit kazdy.
2.) volici vlady nesleduju tlacovky opozicie. Fakticky si robi opozicia pracu len vo svojej bubline, co vlastne nema vyznam. Opozicia si musi zaplatit kampan, ktora vyskakuje na ludi bez toho, aby to chceli. Cize ich videa maju byt na titulke Youtube, Facebooku, alebo "offline" na bilboardoch. Mne na youtube standardne vyskakuju kadejaky dezonformatori, smeraci a pod a pritom na ne neklikam a nikdy som neklikal. Cize toto musia tlacit cez platenu reklamu. Volici vlady su v priemere jednoduchsi ludia, ktori nehladaju fakty a pravdu siahodlhym klikanim a "investigaciou". Ale kliknu na to, co im vyskoci pod nosom. Ked im budu vyskakovat videa, ze zem je plocha, tak uveria, ze plocha je.
Podľa mňa by sa ľudia začali viac zaujímať o to, kam idú peniaze z rozpočtu, ak by zamestnávateľ posielal zamestnancom na účet výplatu v hrubom. A každý by potom musel sám poslať peniaze do zdravotky, sociálky a na daňový úrad. Lebo čísla na výplatnej páske nestačia na uvedomenie si o koľko ich štát oberá a čo za to dostávajú späť... Síce by sa našli takí, ktorí by to neodvádzali, ale na to má štát už páky... Lebo ako píše skorpion, rozprávať o miliónoch a miliardách tu nemá absolútne žiaden vplyv na slovač.
Tak administratívna náročnosť by zase raz stúpla, ale malo by to niečo do seba. Myslím že dosť veľa ľuďom by konečne docvaklo, ako to je s tou priemernou a ich vlastnou mzdou - lebo je smutno-smiešne počúvať napríklad pedagogickú pracovníčku, ktorá opakovane chodí do volebných komisií ako nominant ĽSNS, že ona nie je blbá a dobre vie že tá priemerná mzda 1 400+ € je obyčajný výmysel aby oklamali ľudí a je najvyšší čas s tým "urobiť poriadok". Akurát sama od januára funkčný plat 1 400+ € má, niečo o tom viem ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://x.com/MarekGalinski/status/1822233335109661104
vieme o kom je rec...
Kováčik túži po odplate. Ľudí, ktorí ho dostali za mreže, chce vo väzbe a dohnať pred súd
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23368830/kovacik-prepustenie-rozhovor-odplata.html
Diskusia pod článkom je super
A bol vobec v base? Ja by som sa chcel tak vypast. Ved vyjst z basy a mat jatocnu vahu, to je teda zazrak.
https://domov.sme.sk/diskusie/5335031/kovacik-prepustenie-rozhovor-odplata.html
.
vieme o kom je rec...
O najväčšej Slovenke ktorú fašistickí protislovenskí progresívni liberáli vyštvali z jej rakúskeho domova a podľa vlastných slov ju donútili presťahovať sa na Slovensko.
Ona ale mala istotne vždy trvalý pobyt na Slovensku. Z mnohých praktických dôvodov.
Tiež mám trvalý pobyt na Slovesku a žijem inde.
https://www.facebook.com/1442194694/posts/pfbid0iAxXDXvg4BSoQFjVdRZqWKZumbNnhAfHPeno6PS7MiqppYWgTFPDz3irM57XaLS1l/
ale hlavne ze mame lacne potraviny, palivo,...... oh wait...
lebo 12000€ mesacne je malo a neda sa z toho vyzit
https://x.com/M_Holeckova/status/1822916736770830606
Dnes sú na samom chvoste.
🥳
https://e.dennikn.sk/4142863/slovaci-maju-najnizsie-ciste-platy-vo-v4-stat-im-berie-na-odvodoch-a-daniach-najviac/?cst=e141280df02549a3d380726c8a741d72b8ed2db626c0e6ebba3ad6a59b1a5076
Jsme zpět s aktuálními zprávami. A začneme Slovenskem: 70. léta jsou zpátky, tvrdí odvolaný šéf Slovenského národního divadla. Začala snad u sousedů normalizace? Proč končí elitní policejní útvar? A jak moc je Robert Fico naštvaný? Otázky pro Zuzanu Kovačič Hanzelovou ze slovenského deníku SME. Ptá se Matěj Skalický.
https://www.mujrozhlas.cz/zive/plus?_ga=2.74034455.44239276.1722747097-315435668.1716274931&_gl=1%2A195i29r%2A_gcl_au%2AMTY5NjgxMDI3Ni4xNzE2Mjc0OTMx%2A_ga%2AMzE1NDM1NjY4LjE3MTYyNzQ5MzE.%2A_ga_NHXTP7RWNV%2AMTcyMzQ3NDMzOS4xODQuMC4xNzIzNDc0MzM5LjAuMC4xMjQ2ODk4MDA.
https://x.com/Posledniskaut/status/1823055305543934352
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://x.com/LucieAmalka/status/1823054884758790453 Pavol Bruchala
Myslím že pre jeho dezolé voličov ani nemá zmysel riešiť takéto témy, Fica im to ajtak neznechutí. Radšej nech sa rieši, kde sa ako potichučky dvíhajú, alebo zavádzajú nové dane, znižujú prídavky na deti a ktorý papaláš má za to nové hodinky, vilu, auto. V ktorých ambulanciách si budú priplácať za vyšetrenia, ktoré doteraz preplácali poisťovne, o koľko je rožok drahší ako bol za Hegera a pod. Proste robiť neustálu davovú psychózu, akú robil Fico proti predošlej vláde, aby sa to dramaticky odrazilo aspoň v prieskumoch. Také tie klasické chlebové témy, lebo však uvedomelý občan už nepotrebuje žiadne argumenty proti tejto vláde.
1.) mali prestat hadzat cisla o stamilionoch a miliardach. Pre ludi je to suma, ktoru si nevedia predstavit. Mali by to prirovnat k niecomu realnemu. Napriklad kolko to bude stat jedneho obcana, pripadne kolko km dialnic sa mohlo postavit, ciest opravit, postavit novych nemocnic, alebo zvysit dochodky a pod. Ked nejaky clovek s mizernym platom, alebo dochodca pride do obchodu a hlada maslo v zlave o 20 centov lacnejsie, musi mu v hlave "hucat", ze vlada ho prave pripravila o 50 Euro nejakym rozkradanim. Toto by mal uz potom pochopit kazdy.
2.) volici vlady nesleduju tlacovky opozicie. Fakticky si robi opozicia pracu len vo svojej bubline, co vlastne nema vyznam. Opozicia si musi zaplatit kampan, ktora vyskakuje na ludi bez toho, aby to chceli. Cize ich videa maju byt na titulke Youtube, Facebooku, alebo "offline" na bilboardoch. Mne na youtube standardne vyskakuju kadejaky dezonformatori, smeraci a pod a pritom na ne neklikam a nikdy som neklikal. Cize toto musia tlacit cez platenu reklamu. Volici vlady su v priemere jednoduchsi ludia, ktori nehladaju fakty a pravdu siahodlhym klikanim a "investigaciou". Ale kliknu na to, co im vyskoci pod nosom. Ked im budu vyskakovat videa, ze zem je plocha, tak uveria, ze plocha je.