Toto mi vyrazilo poistky - dokonca som si išiel overiť, či to nie je fake - nie je
Normálne chcem vidieť ten prieskum, vrátane metodiky, na ktorý sa odvoláva
Viete, čo mal Smer vo volebnom programe v 2002?
Odmietal konfrontácie, ideologizovanie a ekonomické pokusy.
S korupciou chcel zatočiť špecializovanými tímami na najvyšších miestach, vrátane súdov a polície.
Chcel chrániť obete, nie zločincov.
13 vládnych rokov robia úplný opak.
a čo to bude znamenať že nič nezlacnie ale všetko zdražie, pretože tých 5% si predajca doženie na vyššich daniach a ešte 5 prihodí na sotatných nákladoch.. takže vivat inflacia...
a v očiach voličov bude, ved ja som zlacnel, podnikatelia su nenažraný
Ta transakcna dan/dan z finančných transakcii pre firmy a podnikatelov je tiež 'skvely' napad...:
0,35 percenta za bankovú transakciu, maximálne 30 eur za transakciu.
0,7 percenta za výber hotovosti z banky alebo bankomatu
dve eurá ako ročný poplatok za využitie platobnej karty.
prečo? PREČO?
ak by nieco podobne bolo v uctovnictve, nadávali by sme tomu kreatívne účtovníctvo (a štát by to snad aj postihoval) - takto je to kreativita štátu (jeho vedenia) v zdierani obyvateľov, nepriamo cez firmy/podnikatelov
Toto mi vyrazilo poistky - dokonca som si išiel overiť, či to nie je fake - nie je
Vsak ma pravdu. Chudobni ludia, i.e. kolko, cca 1mil? su radi ze maju na potraviny a zakladne potreby. Vsetko ostatne je prenho "bohatsi clovek", burzuj. Co si mas co dovolovat zvacsovar si obzory, nebodaj zlepsovat kvalifikaciu.
Ta transakcna dan/dan z finančných transakcii pre firmy a podnikatelov je tiež 'skvely' napad...:
prečo? PREČO?
ak by nieco podobne bolo v uctovnictve, nadávali by sme tomu kreatívne účtovníctvo (a štát by to snad aj postihoval) - takto je to kreativita štátu (jeho vedenia) v zdierani obyvateľov, nepriamo cez firmy/podnikatelov
pokiaľ viem, tak to nie je smerácka kreativita, ale copy/paste od Viktora Orbánoviča
Mladí ľudia majú všetko doslova v pi... nikto neštrajkuje každý je spokojný, dôchodci oslavujú že dostanú 13 dôchodok, verejná správa odmenu 800€ policajti ani nehovorím...
som zvedavy, ci mtbiker (ale aj ini, samozrejme) zahrnie poplatok za bankovu transakciu do ceny, alebo to da zvlast ako poplatok. V DE je bezne, ze ak platis kartou Visa, alebo MasterCard (nie tou ich EC), nauctuju ti 1-2% navyse poplatok. Je to ako motivacia zaplatit prevodom, co je pre eshop lacnejsie, resp. prenasaju na kupujuceho poplatok za kartu. Kedze u nas bude ten poplatok platny pre akykolvek typ platby, predpokladam, ze to schovaju do ceny tovaru. Ale mozno to nejaky eshop demonstrativne capne ako viditelnu polozku v konecnom uctovani. Mohla by to byt taka mala pomsta vlade.
Mladí ľudia majú všetko doslova v pi... nikto neštrajkuje každý je spokojný, dôchodci oslavujú že dostanú 13 dôchodok, verejná správa odmenu 800€ policajti ani nehovorím...
uvidime co lekari. Dostali od vlady "fuckera", valorizacia platov im klesne.
Nižšia DPH neznamená automaticky nižšie ceny, vyššia DPH väčšinou znamená vyššie ceny. Takže jedným prstom hodili zrnko pre plebs, ktorý bude najbližšie obdobie asi "zdravo žiť" z vybraných potravín v domnienke, že čosi pošetrí na lieky a lekárov, a zvyšnými 9-timi prstami budú ľuďom brať v domnienke, že sa im podarí konsolidovať. Ak ale tomuto vôbec niekto (aj zo samotného MF) verí, mal by sa pozrieť na históriu Smeráckych vlád, ktoré ani v dobrých časoch pri zavedení rovnej dane nedokázali ušetriť ani deravý groš.
To mi pripomina, ked u znameho sa trikrat za rok otocila danova kontrola na dotacie. Pocet kontrol musel uradnik vykazat, vraj mali vzdy vsetko v poriadku a do smerackych firiem mal zakaz vstupu, tak aspon symbolicku pokuticku vyrubil. Samozrejme administrativne pochybenie sa najde vzdy.
Takze s Lackom myslitelom by som sa do takejto vojny nepustal, aj keby moje uctovnictvo bolo ciste ako panensky moč.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.instagram.com/reel/DABK8SGqxlb/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
podla tohto sa zariadim. ako ste povedali, ako si zelate
"ostatne potraviny"
vieme co to presne znamena?
vtipne ze sebe si da rentu, vysoky plat, a druhych nech ebne z vyssich dani...
https://x.com/AntiHoaxer_Sk/status/1834613679167275136
Odmietal konfrontácie, ideologizovanie a ekonomické pokusy.
S korupciou chcel zatočiť špecializovanými tímami na najvyšších miestach, vrátane súdov a polície.
Chcel chrániť obete, nie zločincov.
13 vládnych rokov robia úplný opak.
a v očiach voličov bude, ved ja som zlacnel, podnikatelia su nenažraný
Ved o to prave ide. Vyborny sposob ako zvysit vynosy (ziskat za jednodnovu znamku takmer dvojnasobok oproti terajsiemu stavu).
prečo? PREČO?
Vsak ma pravdu. Chudobni ludia, i.e. kolko, cca 1mil? su radi ze maju na potraviny a zakladne potreby. Vsetko ostatne je prenho "bohatsi clovek", burzuj. Co si mas co dovolovat zvacsovar si obzory, nebodaj zlepsovat kvalifikaciu.
prečo? PREČO?
pokiaľ viem, tak to nie je smerácka kreativita, ale copy/paste od Viktora Orbánoviča
uvidime co lekari. Dostali od vlady "fuckera", valorizacia platov im klesne.
inak toto je tiež hulvatstvo/zavádzanie/klamstvo najhrubšieho zrna:
Splácanie účtu za bývalú vládu
Nižšia DPH neznamená automaticky nižšie ceny, vyššia DPH väčšinou znamená vyššie ceny. Takže jedným prstom hodili zrnko pre plebs, ktorý bude najbližšie obdobie asi "zdravo žiť" z vybraných potravín v domnienke, že čosi pošetrí na lieky a lekárov, a zvyšnými 9-timi prstami budú ľuďom brať v domnienke, že sa im podarí konsolidovať. Ak ale tomuto vôbec niekto (aj zo samotného MF) verí, mal by sa pozrieť na históriu Smeráckych vlád, ktoré ani v dobrých časoch pri zavedení rovnej dane nedokázali ušetriť ani deravý groš.
To mi pripomina, ked u znameho sa trikrat za rok otocila danova kontrola na dotacie. Pocet kontrol musel uradnik vykazat, vraj mali vzdy vsetko v poriadku a do smerackych firiem mal zakaz vstupu, tak aspon symbolicku pokuticku vyrubil. Samozrejme administrativne pochybenie sa najde vzdy.
Takze s Lackom myslitelom by som sa do takejto vojny nepustal, aj keby moje uctovnictvo bolo ciste ako panensky moč.
https://www.facebook.com/projektn.sk/posts/pfbid0VN2GKJopVqpPojY8fnPKfSPciFCpT1UCsdsx7NrLxQe2Pn7aNCUnTCToGyDLbtKal