Ahojte. Som si buď nevšimol použitý žiaden display, alebo ho nie je vidieť? použitý je len v ráme Bosch System Controller / Mini Remote? aj Render aj Deft... Uffff, to niee.
žiaden Kiox 300 , Purion 400 (200) nič?? dá sa to dodatočne nahodiť na bike a sfunkčniť. mne by na ňom proste asi ten display chýbal. Dík.
Ahoj, dík. Teraz to v popise vidím. Ale rok model NIE Takže kiox majú staršie verzie ako 2024? čiže modeli 2023 ho ešte majú?
Aký objednať na moju výšku postavy 178cm, 79 nohy. uvádzajú v tabulke M,L,XL, ale výpočet je v palcoch podla ich tabulky 175 - 180 cm 17 - 18 " 43 - 46 cm .
platilo by to rovnako ako pre RENDER aj pre DEFT ?
dík
Prečo? To máš zlé skúsenosti, či ti zavadzal? Proste ako som písal, mne by chýbali tie info o rýchlosti, Trip, atď.
tiež som dal Kiox hneď preč, niektorí používame Garmin Edge computery a je vcelku blbosť mať dva veľké displeje na bajku, aj keď sú borci, ktorí si k tomu tam ešte chytia aj telefón
Keď zroluješ dole tak tam máš tabuľku v cm.v ľavo dĺžka nôh a v pravo vyška.
ďakujem, áno to som popisoval vyššie. Zmiatli ma miery v cm, keď predávajú v M,L,XL.
Tak podľa mojich skromných rozmerov, ktoré som písal vyššie.( V=177cm/ v79)...- M...
zdravim, prave som si kupil tento bike, v hornej ramovej trubke je ortvor zaslepeny plastovou krytkou, neviem ci pri starsich modeloch tam bol displej, ale ta krytka je tam uchytena na jednej skrutke a zbytok tej krytky tam nijak nedrzi (proste vakle hore dole), otazka je ci to tak mate aj ostatny a ci je to normalne, alebo sa to da nejak upevnit?
No ak nemáš led remote tak je tam taka krytka.nedrži to bohvieako,ale pozri či nemáš odlomeny niektorý zobáčik.keď nechceš dávat led remote tak to prilep silikonom a je to
Najde sa tu niekto z KE/ KE-okolie kto ma Radon Render XL a dovolil mi si vyskusat len sadnut a vyskusat posed?
Mam 189cm a teda tabulkovo sedim do XLka. Teraz mam Canyon Neuron L (tabulkovo by som tiez ale spadal do XL), len mi viac vyhovoval vzpriamenejsi posed a tak som siel do Lka.
Ked ale teraz vozim aj dceru na sedacke predomnou, tak je to uz trosku stiesnene na Lku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
žiaden Kiox 300 , Purion 400 (200) nič?? dá sa to dodatočne nahodiť na bike a sfunkčniť. mne by na ňom proste asi ten display chýbal. Dík.
Prečo? To máš zlé skúsenosti, či ti zavadzal? Proste ako som písal, mne by chýbali tie info o rýchlosti, Trip, atď.
Ahoj, dík. Teraz to v popise vidím. Ale rok model NIE
Aký objednať na moju výšku postavy 178cm, 79 nohy. uvádzajú v tabulke M,L,XL, ale výpočet je v palcoch
platilo by to rovnako ako pre RENDER aj pre DEFT ?
dík
tiež som dal Kiox hneď preč, niektorí používame Garmin Edge computery a je vcelku blbosť mať dva veľké displeje na bajku, aj keď sú borci, ktorí si k tomu tam ešte chytia aj telefón
ďakujem, áno to som popisoval vyššie. Zmiatli ma miery v cm, keď predávajú v M,L,XL.
Tak podľa mojich skromných rozmerov, ktoré som písal vyššie.( V=177cm/ v79)...- M...
Najde sa tu niekto z KE/ KE-okolie kto ma Radon Render XL a dovolil mi si vyskusat len sadnut a vyskusat posed?
Mam 189cm a teda tabulkovo sedim do XLka. Teraz mam Canyon Neuron L (tabulkovo by som tiez ale spadal do XL), len mi viac vyhovoval vzpriamenejsi posed a tak som siel do Lka.
Ked ale teraz vozim aj dceru na sedacke predomnou, tak je to uz trosku stiesnene na Lku.