Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-10% Finish Line Bike Wash čistiaci prostriedok, 1 l, rozprašovač
12,59 €
-10%
MOC 13,99 €
savings Rex Chain Cleaner čistiaci prostriedok na reťaz
od 14,19 €
savings
MOC 22,99 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 750 ml
12,99 €
savings
MOC 19,79 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
Priedušnosť - neviem zatiaľ posúdiť, ale sieťovina to nieje. Podľa reviews by to malo byť celkom priedušné. Kupoval som ich hlavne na jazdenie v 20°C+ tak dúfam že som moc nechybil
nie je pekné, to čo je pekné, ale to čo sa ľuďom páči
Priedušnosť - neviem zatiaľ posúdiť, ale sieťovina to nieje. Podľa reviews by to malo byť celkom priedušné. Kupoval som ich hlavne na jazdenie v 20°C+ tak dúfam že som moc nechybil
Skús prefúknuť materiál ústami či ide ťažšie alebo ľahšie
Shimano Deore XT BR-M8220 Brake Caliper.
Oproti mojim "letným" Northwave Scorpius 2 plus sú cca o 25% menej priedušné (iste, NW sú priedušné cez takmer priesvitnú sieťku). A oproti mojim "zimným" Shimano XM7 to nemá zmysel porovnávať
Fuj to je hnusne.neboli by radšej lepšie kvalitné mechaniky bb7
Shimano Deore XT BR-M8220 Brake Caliper.
Osobne si nemyslim, ze by to nemalo fungovat.
Praveze vyzeraju uplne paradne.
Mechaniky mam teraz, toto chcem vyskusat.
Pri HY/RD som mal problém, že po čase, ako sa platničky optrebovávali, prestávali brzdiť, pretože mi na nich nefungovala automatická kompenzácia vysunutia piestikov pri zjazdených platničkách a hoci som ich mal viackrát rozobraté neprišiel som na to, ako to opraviť. Snáď ti budú fungovať lepšie.
Na BB7 musíš upravovať vysunutie piestikov síce ručne a pri brzdení sa výsúva len jeden piestik, ale brzdia a podľa mňa na mechanické brzdy parádne.