Som od nedele v HR. Keď som prišiel, cena nafty bola 1.30€/l - či na diaľnici alebo mimo. Dnes, 1.7.2025, začala dovolenková sezóna, nafta stojí 1.38€/l 😀 Nabudúce si na toto dám väčší pozor 😀
Jedna z výhod Chorvátska je stabilné počasie, dobrá infraštruktúra a veľké možnosti ubytovania. Každý si nájde, čo sa mu páči. Navyše more napriek sťažnostiam, že je studené, je v lete vyhriate na okolo 25-26°C. Štrk je fajn, netreba dolovať piesok z rôznych zákutí tela, ani s tými ježkami to nie je tak strašné, inde máš medúzy napríklad. Taký Balt znie dobre, ale infraštruktúra nie je na takej úrovni, more má v lete 18-20°C (ak je niekomu malo 25°C v Chorvátsku, na Balt sa nepohrnie). Letné teploty sú nižšie ako v Stredomorí. Stále je veľa ľudí, pre ktorých je letná dovolenka grilovanie sa pri 35+ stupňoch, inak sa to neráta. A nechcú byť na letnej dovolenke, kde večer keď si idú sadnúť si na večeru, vínko, či pivo, tak nie je od veci si zobrať tenký sveter.
Na RABe sú pieskové pláže, aj cez sezónu máličko ľudí, Treba 10 minút prejsť pešo od auta.
Bol som na Rabe asi v roku 93-94.
Neviem či 10 minút more od auta, ale viem, že do mora som vchádzal pol hodinu od brehu voda po pás...
Super pre malé deti
Turbi To je práveže čistý piesok. Pláž sahara napr.
Dlho je plytká a teplá voda vhodná pre detiská.
No ale tam sme chodili len na skútri, peši to bolo odrzku cez ten trnisty skalnatý chodnik…medzi rokmi 2005 až 2010 sme na Lopar chodili pravidelne aj viac krát do roka. Výhoda bola že veľa našincov a našich zapadnych susedov tam nechodilo. Pieskové pláže a čisté more boli plus. Akurát si vystáť soru na trajekt…
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takze nie, kazdy si tam nevyberie
Bol som na Rabe asi v roku 93-94.
Neviem či 10 minút more od auta, ale viem, že do mora som vchádzal pol hodinu od brehu voda po pás...
Super pre malé deti
No ale tam sme chodili len na skútri, peši to bolo odrzku cez ten trnisty skalnatý chodnik…medzi rokmi 2005 až 2010 sme na Lopar chodili pravidelne aj viac krát do roka. Výhoda bola že veľa našincov a našich zapadnych susedov tam nechodilo. Pieskové pláže a čisté more boli plus. Akurát si vystáť soru na trajekt…