Neviem či vhodná téma ... ale je to na gravel biku. Musel som sa vrátiť na eagle axs prehadzovať na graveli a k tomu som mal
koleso s HG orechom kde mám garbaruk 12 spd kazetu 11-50 či 52, to neviem teraz. Dva prevody 4 a 5 mi preskakujú ale ostatné idú hladko ako keby som všetko mal sram.
V ďalekej minulosti som garbaruk kazetu jazdil k spokojnosti so shimano prehadzovačom ... ale tuto na gravel na srame som to pomerne rýchlo vymenil za xprl
prehadzovač a sram kazetu, len už neviem či aj vtedy mi klepali práve tieto dva pastorky
No a ja teraz rozmýšľam, či je problém v tomto kuse kazety alebo to proste nie je kompatibilné so sramom a či by napr rotor HG kazeta bola na tom lepšia ... na druhom kolese mám xdr orech ale to by som musel kúpiť okrem kazety aj nový prehadzovač, čo sa mi aktuálne veľmi nechce (to xdr je ešte aj oveľa viac vysunuté von a pri mojom ráme bez pevnej osi je potom 10t pastorok príliš blízko rámu a ťažko sa nastavuje prehadzovačka - som už na hranici micro adjustmentu)
Najazdil som na garbaruk 11-52 na HG a gx axs na graveli 11000km, radilo to pekne hladko, nikdy som nemal tebou spominane problemy