Jedna z tých pekných prác čo sa tu zadarila. Na Hole je dobré chodiť s takými tými plastíkmi pred gripmi ako tu na mojej fotke. Každý sa z toho smeje kto to vidí a nevie na čo to je. Ale práve na toto
Dudo , aj sa Ti to podarilo dať naspäť? Ja som takto maximy vyvrátil, ale všetko zostalo na hriadelke a po vyskladaní, to šlape bez problému ďalej. Segerka chvalabohu nevytrhla žiaden material. Mal som v garáži už asi troje tektrá, kde tá segerka vytrhne kus materiálu a to je konečná. Neviem či má toto trickstuff nejakým nábehom ošetrené, alebo som mal štastie. Preto ma zaujíma ako si dopadol Ty
Veď sa dozvieme možno ako to bolo. Ja myslím, že bicykel letel a zboku narazil na kameň, alebo strom priamo na páčku. Na to tam je ten chránič. Najskôr sa odlomí ten a až potom zvyšok. Rukou Trickstuff nevyvrátiš, skôr zlomíš ruku.
Mne jedine raz ešte, keď som nemal chrániče, tak po náraze do stromu poškriabalo tú vrchnú krytku, potom mi páka akosi blbla, tak som tú krytku odmontoval a vnútri bola skrčená tá čierna membrána, vyrovnal som, dal naspäť krytku a odvtedy už asi 3 roky ide páka ako nová.
Inak ja mám tie chrániče hlavne aby som nečesal vysoké trávy rukami a hlavne, keď je na nich ešte množstvo vody, prípadne mladé stromčeky to vie pekne rozhrnúť.
Heej presne ako píšeš to rozhŕnanie stromčekov, trávy, škrabance od kôry tesných stromov. To je podstata toho chrániču. Tak dúfam, že sa dozvieme ako dopadol. Mne sa vyvrátila pri zamykačke v prudkom switchbacku. Kde by som tiež veľmi rád vedel, ako sa jej to podarilo.
povie presne ako to bolo, vo vrutkoch v stanicnej krcme prisla ta macka co rozj*bava zatial cestne bicykle a spadol mu packou na smetny kos no a pre poistovnu (spolubyvajucu) treba povedat, ze to bol tazky pad v nepristupnom terene a ostatne dokazy zahladit, kumpanov odstranit
Pomáha ako kedy, to nedotiahnutie. Tiež nedávam na krv, no aj tak nepomohlo, šiel som medzi stromy a ustrihlo páčku Shimano, dodnes neviem ako vtedy sa nedala len páčka vymeniť, musel som celú páku kúpiť. Ono všetko sa dá a hlavne taká zamykačka. To nevieš ani ako sa čo stalo. A popravde, radšej materiál zničený, ako zlomená ruka.
Chlapi, moc dik za podporu. Prave mi padol kamen zo srdca. Ondrejst to tipol uplne presne, vytrhnuta segerka, po dlhom zapase je spat a brzda plne funkcna. Uf, mam tie brzdy opat este viac rad...
Pad bol v pomalej rychlosti, maly tiger v strmom zraze cez riaditka, asi pomohol s taziskom aj vacsi batoh. Pravdepodobne rachli o kamen, no kedze pritahujem brzdy s citom ca. 2Nm, tak sa prekrutili a "vyklbili". Koleno sa hoji tiez dobre.
Izzy68, ty by si mohol byt sefom SISky, (predlaktie ti vytatujem) sice ine miesto a obsadenie, no trafil si skoro presne. Kolega a navrat z Mefista v BB, tuto packu vyriesil vymenou rano este v miestnom servise
Noo supeer, tak ani to nakoniec tak nebolelo tú brzdu myslím možno tam je predsa len trochu nábeh, aby sa tá segerka v probléme dostala von bez ujmy tela.
3 sezóny vydržala... Ale po tých pádoch už možno bola aj trochu načatá a dnes som ju už len dorazil... RIP DARIMO 😖 btw dúfam že nebude zlomená aj ruka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne jedine raz ešte, keď som nemal chrániče, tak po náraze do stromu poškriabalo tú vrchnú krytku, potom mi páka akosi blbla, tak som tú krytku odmontoval a vnútri bola skrčená tá čierna membrána, vyrovnal som, dal naspäť krytku a odvtedy už asi 3 roky ide páka ako nová.
Inak ja mám tie chrániče hlavne aby som nečesal vysoké trávy rukami a hlavne, keď je na nich ešte množstvo vody, prípadne mladé stromčeky to vie pekne rozhrnúť.
Ondrejst to tipol uplne presne, vytrhnuta segerka, po dlhom zapase je spat a brzda plne funkcna. Uf, mam tie brzdy opat este viac rad...
Pad bol v pomalej rychlosti, maly tiger v strmom zraze cez riaditka, asi pomohol s taziskom aj vacsi batoh. Pravdepodobne rachli o kamen, no kedze pritahujem brzdy s citom ca. 2Nm, tak sa prekrutili a "vyklbili". Koleno sa hoji tiez dobre.
Izzy68, ty by si mohol byt sefom SISky, (predlaktie ti vytatujem) sice ine miesto a obsadenie, no trafil si skoro presne. Kolega a navrat z Mefista v BB, tuto packu vyriesil vymenou rano este v miestnom servise
Skor nalepit 2-3 otocky elektrikarskej pasky pod objimku a poriadne dotiahnut. overene na ozajstnom endure 😉 (moto)…
Zlepil som pevnou "tubeless" https://www.hanak-trade.cz/produkt/tesa-r-4289-vysoce-zatezova-fixacni-paska a MIPSuje dalej.