acohentizmus ako vysity, resp. argumentacia na urovni mojich deti, radsej budem dvojka s tou mladou slecnou, ako s autokratom, ktoreho caka sud v Haagu… btw, tvojou logikou, kde si ty? ked teraz strielaju Palestinske deti?
nareky EU lavice, od teba ma to vobec neprekvapuje, po tom co tu siris za hoaxy, v Amsterdame vcera protest 250tis ludi, den predtym v Rime podobny pocet, urcite vsetci lavicova banda ze?
acohentizmus ako vysity, resp. argumentacia na urovni mojich deti, radsej budem dvojka s tou mladou slecnou, ako s autokratom, ktoreho caka sud v Haagu… btw, tvojou logikou, kde si ty? ked teraz strielaju Palestinske deti?
nareky EU lavice, od teba ma to vobec neprekvapuje, po tom co tu siris za hoaxy, v Amsterdame vcera protest 250tis ludi, den predtym v Rime podobny pocet, urcite vsetci lavicova banda ze?
Mal si si radšej pozrieť dokument Masaker na festivale čo dávala ČT2 včera pred polnocou. Možno by si pochopil čo za odpad tu obhajuješ. Tam nájdeš presne to o čom tu stále píšeš, bezhlavé strieľanie detí a mládeže. Unášanie, podrezávanie, lynčovanie presne to čo sa tebe tak páči a čo tu stále pripomínaš. Všetko to máš autentické videá, nie tie inscenované videjká čo predvádza palestínske filmové štúdio a čo už bolo veľakrát vyvrátené, že je hrané.
si schopny pochopit jednoduchu rovnicu: Hamas nie je Palestina?
dokument som videl, tak ako som aj nedavno videl dokument No Other Land (Oscar za naj dokument v 2024), mozno si pre zmenu pozri ten, ako spravnemu rasistovi a podporovatelovi apartheidu sa ti bude urcite pacit
Majú tam Hamas z jediného dôvodu, že ho podporujú, sú mu nápomocní, bojujú v ich radoch a hlavne nikdy proti nemu ako Palestínčania neprotestovali a odovzdali mu vládu nad svojou časťou krajiny. Je to rovnako Palestína ako je Fico u nás rovnako slovenský premiér, ktorý dostal podporu u voličov už niekoľkokrát za posledných 19 rokov. Takže iba znášajú tie následky, ktoré im Hamas svojou činnosťou vytvoril. Presne ako my znášame na Slovensku to čo si zaslúžime a to decimovanú ekonomiku, rastúcu korupciu, kriminalitu a nekompetentnosť vo vláde a na ministerstvách, kolabujúce zdravotníctvo, infraštruktúru a sociálny systém. Každý máme čo sme chceli.
Ja by som mu nasral ....
Slovenských Srbov sa nezastali ...
Slováka, ktorého zadržal Izrael, prevážajú domov vládnym lietadlom
Slováka, ktorého na propalestínskej humanitárnej flotile zadržal Izrael, prevážajú domov vládnym lietadlom.
Na palube lietadla ministerstva obrany SR sú aj ďalší deviati zadržaní aktivisti z iných krajín.
Peter Švestka sa plavil na lodi Hio smerom k Pásmu Gazy, aby spolu s ďalšími aktivistami na vyše štyridsiatich lodiach prelomili izraelskú blokádu enklávy. Izrael obsadil lode aktivistov a následne ich previezol do detenčných zariadení v Izraeli.
Časť z nich v pondelok deportovali z krajiny do Grécka a na Slovensko.
„Slovensko poskytlo svoje kapacity na návrat ďalších deviatich zadržaných občanov Holandska, Kanady a Spojených štátov amerických, čím sme opätovne potvrdili pozíciu rešpektovaného a spoľahlivého partnera,“ uviedol šéf slovenskej diplomacie Juraj Blanár. Tento krok podľa ministra ukazuje, že Slovensko je schopné flexibilne reagovať na krízové situácie v zahraničí. (SME) www.sme.sk/minuta/23553789/slovaka-ktoreho-zadrzal-izrael-prevazaju-domov-vladnym-lietadlom
Súhlas, ak chce demonštrovať, nech sa páči, ale prečo za moje peniaze ?
a ten hajzel s tým už dopredu rátal a urobil by to znova - plne zosobniť všetky náklady
Tiež vnímam grétu len ako marketingový nástroj, uveriteľného tam veľa nie je
zaplatíš si kampaň, ona ju realizuje.
Možno tomu fakt verí, ale očividne si nezisťuje zdroje financií, alebo s tým nemá problém
Ale no, nebuď debil, nie o tom som písal
Kadekto bude demonštrovať za palestínu, nie je problém vo veľkom európskom meste dať dokopy štvrť milióna antisemitov na demonštráciu - prakticky zadarmo
ale kto z nich dá peniaze ?, napríklad na 50 lodí , ktoré zveríš sockám.
Potom ***** zorganizovanie, s vopred nahranými videami, - zlý Izrael ma zadržal, pomáhajte
tak to bude asi top manažér gréta
to akoze 80% ci kolko Spanielska su antisemiti? 60% Kandanov? kognitivna disonancia je svina rozumiem, ale to je fakt taky problem pochopit ze podpora Palestiny neznamena podporu Hamasu? davas tu konspiraciu na urovni Fica a dlazobnych kociek
vies co je jeden z paradoxov zivota/historie, minuly rok som cital roman Pentcho, pribeh o zidovskych utecencoch zdrhajucich zo Slovakstatu na riecnom parniku a to, ako sa im Briti snazili zabranit vstupit do vtedajsej Palestiny, sa skoro v nicom neodlisuje od toho, co robi Izrael pro tej svojej “legalnej” blokade… zaujimave, ze nikoho ani netankuje, ze tie lode zajali v medzinarodnych vodach, keby to bolo opacne, tak tu vsetci kricia o porusovani prava, teraz nic, hlavne, ze tupelo Greta
videl si posledne fotky z Gazy? minimalne tych par, ku ktorym sa da dostat, kedze tam hypersuperturbo transparentny Bibi radsej nikoho nepusta… vyzera to tam ako vo Varsave, Berline a Drazdanoch, ale v 1945, je tu neuveritelne smutne a sialene, ze toto robi hrstka magorov, ktori si uniesli stat, kde zije tolko potomkov ludi, ktori toto zazivali v minulosti na vlastnej kozi
tvrdis, ze v kazdom velkom EU meste zozenies 250tis antisemitov, odhliadnuc od toho aka to je blbost a fakt netusim odkial toto mas (len ak si zoberiem Amsterdam, kde zije okolo 1mil ludi, to by znamenalo, ze minimalne 25% su antisemiti)… preto analogicky pouzivam tvoju “logiku”, ved predsa tolko % Spanielov a Kanadanov chce Palestinsky stat, cize tiez su antisemiti, ci?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mal si si radšej pozrieť dokument Masaker na festivale čo dávala ČT2 včera pred polnocou. Možno by si pochopil čo za odpad tu obhajuješ. Tam nájdeš presne to o čom tu stále píšeš, bezhlavé strieľanie detí a mládeže. Unášanie, podrezávanie, lynčovanie presne to čo sa tebe tak páči a čo tu stále pripomínaš. Všetko to máš autentické videá, nie tie inscenované videjká čo predvádza palestínske filmové štúdio a čo už bolo veľakrát vyvrátené, že je hrané.
dokument som videl, tak ako som aj nedavno videl dokument No Other Land (Oscar za naj dokument v 2024), mozno si pre zmenu pozri ten, ako spravnemu rasistovi a podporovatelovi apartheidu sa ti bude urcite pacit
ale uz ked tie protesty spominas, napr.: Anti-Hamas protests in southern Gaza enter third day
https://www.bbc.com/news/articles/cyvmmr154v2o.amp
a toto je casto nasledok: Hamas accused of brutal crackdown on protesters in Gaza
https://www.abc.net.au/news/2025-06-02/hamas-accused-of-brutal-crackdown-on-protesters-in-gaza/105348408
https://www.aktuality.sk/clanok/fiiF3a7/plan-donalda-trumpa-na-ukoncenie-vojny-v-gaze-je-dobry-preco-komentar-borisa-zalu/
Slovenských Srbov sa nezastali ...
Slováka, ktorého zadržal Izrael, prevážajú domov vládnym lietadlom
Slováka, ktorého na propalestínskej humanitárnej flotile zadržal Izrael, prevážajú domov vládnym lietadlom.
Na palube lietadla ministerstva obrany SR sú aj ďalší deviati zadržaní aktivisti z iných krajín.
Peter Švestka sa plavil na lodi Hio smerom k Pásmu Gazy, aby spolu s ďalšími aktivistami na vyše štyridsiatich lodiach prelomili izraelskú blokádu enklávy. Izrael obsadil lode aktivistov a následne ich previezol do detenčných zariadení v Izraeli.
Časť z nich v pondelok deportovali z krajiny do Grécka a na Slovensko.
„Slovensko poskytlo svoje kapacity na návrat ďalších deviatich zadržaných občanov Holandska, Kanady a Spojených štátov amerických, čím sme opätovne potvrdili pozíciu rešpektovaného a spoľahlivého partnera,“ uviedol šéf slovenskej diplomacie Juraj Blanár. Tento krok podľa ministra ukazuje, že Slovensko je schopné flexibilne reagovať na krízové situácie v zahraničí. (SME)
www.sme.sk/minuta/23553789/slovaka-ktoreho-zadrzal-izrael-prevazaju-domov-vladnym-lietadlom
ver tomu, ze to je mentalny atlet, nahodou som videl ako sa ho pytali, ze ci tam pojde znova, a on ze samozrejme…
by som mu dal preplatit si cestu, tak by ho tie jeho ***** napady hned presli
a ten hajzel s tým už dopredu rátal a urobil by to znova - plne zosobniť všetky náklady
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-ostuda-aktivistky-grety-utrpeni-palestinskych-veznu-doklada-fotkou-zubozeneho-uneseneho-izraelce-40542854
zaplatíš si kampaň, ona ju realizuje.
Možno tomu fakt verí, ale očividne si nezisťuje zdroje financií, alebo s tým nemá problém
izrael to ale asi nebude ci? toto musi byt omyl: Izrael plati inluencerom 7000$ za prispevok
https://responsiblestatecraft.org/israel-influencers-netanyahu/
Kadekto bude demonštrovať za palestínu, nie je problém vo veľkom európskom meste dať dokopy štvrť milióna antisemitov na demonštráciu - prakticky zadarmo
ale kto z nich dá peniaze ?, napríklad na 50 lodí , ktoré zveríš sockám.
Potom ***** zorganizovanie, s vopred nahranými videami, - zlý Izrael ma zadržal, pomáhajte
tak to bude asi top manažér gréta
to akoze 80% ci kolko Spanielska su antisemiti? 60% Kandanov? kognitivna disonancia je svina rozumiem, ale to je fakt taky problem pochopit ze podpora Palestiny neznamena podporu Hamasu? davas tu konspiraciu na urovni Fica a dlazobnych kociek
vies co je jeden z paradoxov zivota/historie, minuly rok som cital roman Pentcho, pribeh o zidovskych utecencoch zdrhajucich zo Slovakstatu na riecnom parniku a to, ako sa im Briti snazili zabranit vstupit do vtedajsej Palestiny, sa skoro v nicom neodlisuje od toho, co robi Izrael pro tej svojej “legalnej” blokade… zaujimave, ze nikoho ani netankuje, ze tie lode zajali v medzinarodnych vodach, keby to bolo opacne, tak tu vsetci kricia o porusovani prava, teraz nic, hlavne, ze tupelo Greta
videl si posledne fotky z Gazy? minimalne tych par, ku ktorym sa da dostat, kedze tam hypersuperturbo transparentny Bibi radsej nikoho nepusta… vyzera to tam ako vo Varsave, Berline a Drazdanoch, ale v 1945, je tu neuveritelne smutne a sialene, ze toto robi hrstka magorov, ktori si uniesli stat, kde zije tolko potomkov ludi, ktori toto zazivali v minulosti na vlastnej kozi
tak už len jedna otázka
kde tvrdím toto
akoze 80% ci kolko Spanielska su antisemiti? 60% Kandanov?