Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
-12% Isadore Merino Short Sleeve Baselayer dámske tričko, majolica blue
od 59,99 €
-12%
MOC 75 €
Výpredaj -10% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend dámske tričko, Jet Heather/Black
53,99 €
-10%
MOC 76,99 €
-19% Devold Lauparen Merino 190 dámske tričko, beetroot/woods/ink
64,99 €
-19%
MOC 93,99 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, modrá/čierna
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Bol som vcera skusit to Brynje v Alpise v Ruzinove, tam ho maju normalne vystavene aj rozne velkosti a sedelo mi L (184, 87kg), ako aj normalne tricka. Nakoniec som ho ale nezobral, prislo mi prilis priesvitne, casto nosim termo a na to kratky dres a toto by vyzeralo cudne. Skusim radsej volaco od Xbionic.
Hlavne ze dobre vyzeras to ze sa budes triasť v mokrom X-akumulatore nevadi
Brynje sa nosi pod bundu ci dres, ak ho si ho chces dat pod kratky dres to nema zmyslel. Mam od Xbionic patriot, radiator, akumulator ale na funkcnost brynje sa nechytaju. A ta cena je uplne nezmyselna za ten štrikovany sveter. Ak sa ti napiju tak budes bajkovat v mokrom a chladnom bionicu, ktory este posaje vlhkost aj z okolia. Brynje ked namokne tak dokaze aj rychlo preschnut. Noekedy aj za jeden zjazd. Xbionic nosim ked je pod -5 aby som ho nedokazal az tak spotit, brynje od 10 do -5, tiez nie som najkrajsej postavy, ale mam na haku, vyzleciem sa hocikde do neho, hlavne ze hned schne a potom mi je na dalsich km komfortne teplo.
brynje nad to merino a na to tretiu vrstvu proti vetru/dazdu (ale v tom zhori od tepla vacsina ludi
ulino ja mam skusenosti s ich bibsami konkretne Extreme Pro a Fast. Strih je taky taliansky, porovnatelny s Castelli a SF, vlozka dobra - z tych tensich. Materialy su ale kvalitativne na nizsej urovni. Extreme Pro sa mi uz rozpadli - sitie vlozky, traky sa postupne odtrhli od tela kratasov. Tam je nevyhoda, ze traky nie su z elastickeho materialu a vznika tam silne pnutie. V mieste kde su presite su (narusene dierami po ihle) sa to pomerne rychlo trha. Material postupne straca elasticitu a farbu. Fast-ky este mam, ale uz su viac sive ako cierne. Uz by som do nich viac nesiel...
Asi moja top kombinacia a to som z tych co sa poti
Btw: ako tu uz bolo spominane, brynje ma smiesne cislovanie a strih. Mne to tricko konci niekde nad pupkom, ale funkciu plni dokonale
v lete nepotrebujes aby sietka siahala az pod zadok, naopak v zime je fajn ked prekryje aj krize.
ja som kupoval brynje 2x - raz priamo z brynje modre superthermo s kratkym rukavom o par rokov tu na mtbiker to iste s dlhym rukavom a velkostne su identicke. ale ano - videl som tu rozne veci, akoby urcene pre iny trh alebo co, cierne bolo mensie ako modre a pod.