Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mlok...vedel si, že vytunená Fábia chodí tiež skoro rovnako ako BMW M5?
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 21:46:14
00
Mlok...vedel si, že vytunená Fábia chodí tiež skoro rovnako ako BMW M5?

Jel si někdy na upraveném Epiconu nebo ho měl rozebraného, abys mohl srovnat vnitřnosti s jinými dražšími vidlicemi? Pokud ano, tak můžeš klidně konkrétně srovnávat s jakoukoliv jinou vidlicí a napsat, co se ti třeba nezdálo (a to jak na chodu, tak na konkrétních dílech uvnitř vidlice oproti jiným vidlicím), věcná diskuze s poznatky z praxe bude jedině zajímavá. Pokud ne a jen narážíš na něco, co jsi ani nikdy neviděl, tak další debata nemá smysl.

Naposledy upravil Mlok dňa 04.10.2008 - 22:03:13, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 04.10.2008 - 21:59:38
00
heňo, tvoje prirovnanie je dosť mimo...
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 22:02:20
00
Upraveny Epicon je jednoducho vo svojej triede spicka a cenou sa mu nevyrovna ziadna neupravena vidla,jednoducho ako hovori roman 8) Na XC staci aj neupraveny Epicon ale o tom sa tu nebavime.Celkom suhlasim s Mlokom,za 6l mas upraveneho Epicona (moze sa rovnat napriklad FOX Talas) a mozes mat aj neupravenu RS za 8l :lol: Tak si vyber :wink:
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 22:07:44
00
takze upraveny epicon je najcitlivejsia vidla na svete?? a co tak boxxer, fox 40, cannondale lefty, 888, a ide dost drahe vidlice ? (ja sa vo vidliciach az tak nevyznam, ale ked napr. porovnam rst launch z manitou sherman tak tam citim velky rozdiel, ale epicon som este neskusal :D )
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 22:10:57
00
Pisal som,ze suhlasim s Mlokom,takze nebudem zasa opisovat to,co napisal on (pevna os apod)...Jasne,ze nie je najcitlivejsia,ani sa nevyrovna vidlami za 20l s pevnymi osami 8) Precitaj to,co pisal Mlok,ja som to len velmi zuzene napisal :lol:
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 22:15:43
00
...Mam preferovane znacky (znacku) a SR ma zatial nepresvedcil no. Ako ekonomicka varianta samozrejme ano, narozdiel od RST, ktory je u mna asi uplne na dne :) .

Ja jazdim RST (bohuzial :| ) a za uplne smejdy povazujem tesco vidli a zoom :)
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 22:17:28
00
Podľa mňa je moje prirovnanie na mieste.
Vieš ako super chodí napríklad Octáfka 1,9TDi? Jedna báseň, ale nie je to ten spomínaný bawor.
Jednoducho oháňať sa nejakou vytunenou vidlou za necelých 8papierov a vyvyšovať ju nad vidlice, pri ktorých výrobca investuje desiatky miliónov dolárov do výskumu rôznych technológií, tak to nie je na mieste.
Kvalita sparacovanie druhá vec. Nikdy som na tom Epicone nejazdil a ani by som nechcel.
Keď tu niekto niekedy napíše, že si chce kúpiť vidlu za 8papierov, tak sa do neho všetci pustíme ako supy, že nech si radšej priplatí na nejaký RS alebo pozrie nejakú jazdenú kvalitu. Tak si tu nes*rme do huby.

A winprog, prosím ťa neuraz sa, ale Ty si samostatná kategória.

Naposledy upravil Heno dňa 04.10.2008 - 22:23:06, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 04.10.2008 - 22:19:49
00
matto666: upravný epicon je najcitlivejšia vidla v porovnaní s neupravenými vidlicami rovnakej kategórie, to znamená xc/am a je jedno v akej cene (beriem do úvahy klasické teleskopické vidlice). neporovnávaj dh vidlice s epiconom, aj keď je dosť pravdepodobné, že citlivosťou môžu byť na tom tiež horšie. lefty tiež nie je úplne klasicky riešená vidlica, pokiaľ viem, tak nemá púzdra, ale funguje na ložiskách...
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 22:22:55
00
winprog ... nemám nič proti tomu čo píšeš no všetko čo o tej vidle vieš je že je lepšia ... v čom je lepšia? aký je rozdiel medzi neupraveným a upraveným epiconom?
to tu teraz bude každý písať súhlasím ? ... myslím že to bolo vysvetlene jasne a Mlok vie o čom píše nemusíš to potvrdzovať

no a k prirovnaniu .. fakt trošku mimo :|
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 22:23:38
00
***** na to lebo sa to tu zvrhne na ***** reči ako na BF-každý nech jazdí na čom chce.Ani ja by som upraveného Epicnona nechcel a to aj napriak tomu že chodí vynikajúco a vozil som sa na ňom.
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 22:51:29
00
Upravena vidla to je jak namachlena zenska.Rano sa zebudis a nevis kdo to je... :wink:
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 22:57:29
00
si zas pozeral panelák čo? :P
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 22:58:54
00
No ja by som to radsej dalej nekonkretizoval...ale aj v panelaku bych nieco vybral,ale ne v tom televiznom. :wink:
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 23:01:39
00
whotebos: kúpim nákladák, ten je bez úpravy väčší ako BMW aj ako Oktavka .... trochu zcestné ale presne rovnako ako tvoje.

Pokial si nemal v ruke žiadnu upravenú vidlu, tak nemáš s čím porovnať. Taktiež neviem o tom že by si mal záujem spraviť graf charakteristiky, podla ktorého by si velice rýchlo zistil, že nieje všetko zlato čo má zvučné meno, za predpokladu, že by si o túto problematiku mal záujem a pochopil čo sa pojmom graf skrýva.
Keby si sa previezol na bikoch a vidly budú zakryté aby nebolo vidieť značku, tak poradie tvojho hodnotenia by sa rapidne zmenilo ak sa dokážeš zamerať na chod a vnímať detaily.
Heňo, Heňo dúfam že to raz pochopíš.
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 23:02:39
00
keyboard_arrow_up