"pracovná doba od 8.00 do 16.00" a zaroven "nutné mať vodičský preukaz a nemať problém ísť na otočku do KE"
nie som sherlock ale ani nepotrebujem byt detektiv aby som si vedel zratat, kolko tato cesta s naloženou tatrou plnou šrotu do vsžtky a spat može z nemšovej trvat. za idealneho predpokladu (že sa tam z neho doslova "poseru" ale to isto nie), ze tam pride na branu, ihned ho vpustia, nacuva - vysype a vali naspat.
idealny stav=strecno bez statia, katolicka univerzita a svetelna krizovatka u scp v ruzomberku tiez bez statia ! tatra nevie ist 130km/h
šrotarske nakladiaky nie su vozidla s pravom prednostnej jazdy a ja neverim, ze je to realne od 8-16tej stihnut. ono napisanych veci uz bolo tolko a co z toho je v realite naozaj pravda.
...a ten moj prispevok bol skor pokus o žart (tema je zabavne inzeraty - tak som chcel byt vtipny kus, nevyšlo to)
kamarat po vojne pracoval v žp podbrezova a vravel, že "niekde" nalozili vagon-zvažili a ked ho v žp "preberali", tak niekolko ton šrotu casto chybalo...kamaratov otec po zastarani sa do ciganov na novej žiline (miestna čast...), ked zhadzovali/kradli šrot z vagonov ostal bo bitke na jis par dni... preto som napisal, že si treba ten šrot stražit - hlavne v noci

mimochodom - šrot leti = nam nejaky kkt v panelaku v suterene vycvakal uzemnovacie vodice z potrubi. odiesol si mozno 50cm 2.5ky tvrdeho medeneho vodiča...
člověče nezlob se...