Trošku pokory lebo ten tvoj gravel fakt nikdy nepredáš.
Nuz Turbi, tvoj nazor je ovplyvneny tym, ze posobis ako predajca bicyklov v Pezinku. Ponukas len to, co mas najvacsiu sancu predat a si limitovany preferenciami miestnych. Bezne preferencie ludi v Pezinku kopiruju +- tie na Slovensku.
Moje specificke preferencie ma viedli ku kupe ramu bicykla, na ktorom je ten gravel vyskladany , na zahranicnom eshope a s velkou pravdepodobnostou najdem kupcu tiez skor v zahranici ako tu. Ak nie kupcu kompletneho bicykla, tak urcite kupcu ramu.
Keby si predaval svoje Klein bicykle, tiez by ti chvilu trvalo, kym by si nasiel kupcu, pre ktoreho Klein nieco znamena. Bezny clovek by ti povedal..."mas fasa bajky do krcmy".
To "zbytočné" vahadlo, je kvôli zjednodušeniu výroby, Zoceli to vysvetľoval, že sa ľahšie do kusa hliníku lisuje ložisko a robiť na tú ocel oká na ložisko na tej tenkej trubke môže robiť problémy. Tak toto je jednoduchšie a doplnkové estetické riešenie.
Takze to nie je vahadlo, ale je to spodnym okom nehybne spojene so zadnou stavbou, a chodi to iba okolo toho predneho capu. Spravne chapem? Lebo takto na fotke to vyzera ako spodne vahadlo s pevnym zadnym trojuholnikom, podobne ako malo do cca 2019 Santa Cruz, akurat bez tej zvislej vzpery na non drive side. Ako to ma za ucel to zjednodusenie vyroby, tak chapem, len mi to najprv neslo do hlavy, ze co to vlastne je.
nebude to spojenie pri pruzeni "pracovat" a casom obrusovat tie hrany v tom hliniku a nadherne skripat/praskat? pochybujem ze tam budu mikrometrove tolerancie
nebude to spojenie pri pruzeni "pracovat" a casom obrusovat tie hrany v tom hliniku a nadherne skripat/praskat? pochybujem ze tam budu mikrometrove tolerancie
Detaily netuším, ak sa to neosvedčí, dá iný tvar alebo nejaký x-hran (to komentoval na b-f.cz
Možno to porieši nejakým zeleným locktitom, alebo niečím obdobným, čo by eliminovalo aj galvanickú koróziu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Trošku pokory lebo ten tvoj gravel fakt nikdy nepredáš.
Nuz Turbi, tvoj nazor je ovplyvneny tym, ze posobis ako predajca bicyklov v Pezinku. Ponukas len to, co mas najvacsiu sancu predat a si limitovany preferenciami miestnych. Bezne preferencie ludi v Pezinku kopiruju +- tie na Slovensku.
Moje specificke preferencie ma viedli ku kupe ramu bicykla, na ktorom je ten gravel vyskladany , na zahranicnom eshope a s velkou pravdepodobnostou najdem kupcu tiez skor v zahranici ako tu. Ak nie kupcu kompletneho bicykla, tak urcite kupcu ramu.
Keby si predaval svoje Klein bicykle, tiez by ti chvilu trvalo, kym by si nasiel kupcu, pre ktoreho Klein nieco znamena. Bezny clovek by ti povedal..."mas fasa bajky do krcmy".
Pre toto
Detaily netuším, ak sa to neosvedčí, dá iný tvar alebo nejaký x-hran (to komentoval na b-f.cz
Možno to porieši nejakým zeleným locktitom, alebo niečím obdobným, čo by eliminovalo aj galvanickú koróziu
10% kod na zlavy zneje : REOPENING25
https://brake-stuff.de/