Čaute, chcem sa spýtať, či má niekto reálnu skúsenosť s kúpou biku z portálu https://buycycle.com/.
Platforma na oko vyzerá výborne, no reálna skúsenosť je reálna skúsenosť,
Ďakujem
Juraj
Ahojte, pridávam svoju skúsenosť s predajom na buycycle.com, part 1.
Mal som S-Works Roubaix na predaj, bol pridaný aj tu, no nakoniec sa ozval nejaký Johannes z Berlína v nedeľu večer. Zaujímal sa o bike, pýtal sa na nedokoncalosti. Ja som mu ochotne popísal bicykel, povedal som mu, čo na ňom je a čo by bolo vhodné vymeniť, chcel vedieť, kedy bol naposledy servis. Poslal som mu dodatočne niekoľko fotiek, aby vlastne vedel, čo kupuje a aby som ja bol chránený (do určitej miery) pri prípadnej reklamácii.
Chlapíkovi sa bicykel páčil, v nedeľu okolo 11tej večer sme sa dohodli, že ráno to uzatvoríme a bicykel zoberie, dal som mu cenovú ponuku na ráno. Pred 7 ráno mi pípla aj notifikácia, že to je zaplatené a mám bicykel pripraviť. Bol som ochontý mu spustiť, nakoľko reagoval dobre a rýchlo, nemal problém s nedokoncalosti a popravde, aj som sa ho už chcel zbaviť lebo mi zavadzal.
Nasledovalo balenie. Ja som krabicu mal z predchádzajúcej kúpy a to vrátane všetkého obalového materiálu. Takže som do aplikácie dal, že mám svoju krabicu a nechcem tú ich za 30 €. Bicykel som nafoti pred krabicou, obalený materiálom, v krabici ... jednoducho všetko, čo odo mňa chceli. A že toho bolo dosť, reálne som spravil asi 14 fotiek, čo najviac detailne, aby videli, že je to ok. Najväčší gól prišiel, keď som zadával rozmery krabice a zdrbali ma, že je to príliš veľké pritom krabica od nich ale veď dobre, nech sa bavia. Verím, že som to zabalil najlepšie ako som vedel, postupoval som podľa ich videa.
Pôvodne som mal dátum vyzdvihnutia zajtra (piatok), no ešte v pondelok som písal na support, aby mi to presunuli na dnes, čo ochotne spravili. Že vraj tam majú pravidlo, 1 + 2, teda minimálne dva dni od dňa zaplatenia môžu dať najskôr vyzdvihnutie. U mňa prebehol predaj v pondelok, takže najskôr vo štvrtok. Zaujímavý poznatok.
Práve som bicykel odovzdal FedEx-u, môžem už len sledovať, kde sa bicykel nachádza a dúfať, že sa nič nepokazí počas prepravy a všetko dopadne dobre.
Pravdepodobne napíšem ešte part 2, t. j. doručenie u kupujúceho, výsledok a vyplatenie peňazí.
Mimochodom majú pomerne príjemne (aj keď možno na mobile nešikovne) spravené zadávanie údajov o platbe. Samozrejme, požadujú na overenie identity aj občianský, no malo by to fungovať tak, že po potvrdení príjemcu mi do 2 pracovných dní uvolnia peniaze a ja si kliknem v appke, následne mi ich pošlú (zase 2-3 prac. dni).
Druhé kolo, skúsenosť s predajom na buycycle.com
Naposledy sme sa dopracovali k tomu, že som odoslal bicykel, bolo to 5.6.2025. Deň na to bol bicykel už v Nemecku a tam stál niekde v zaprášenom sklade až do utorka, kedy bol doručený kupcovi. To bolo 10.6.2025. Kupec mi poďakoval, pobavili sme sa ešte kus. Bol z bicykla nadšený. Neskôr sme sa už nekontaktovali.
Reklamácie som nemal žiadne, takže mi uvoľnili plnú sumu mínus poplatky.
Kupec ho prebral, systém mi potvrdil doručenie (aj keď o niekoľko hodín neskôr). Čo bolo ale mätúce pre mňa bol systém sprístupnenia peňazí.
Píšu tam, že do 2 prac. dní to bude uvoľnené ale nájdete niekde aj text, že do 3-4 prac. dní. A čo bolo najviac divné, bol dátum, kedy mi uvoľnili peniaze.
Keďže som mal doručenie 10.6. myslel som si, že mi to pustí vo štvrtok večer (včera, 12.6.) Nebolo tak. V systéme platby som mal ale dátum 11.6. čo nesedelo ani s jedným dátumom. Ale bol to teda dátum, od kedy sa počítali tie 2 prac. dni.
Dnes ráno som našiel notifikáciu, že môžem presunúť peniaze na účet. Ráno o 5tej som to dal, o 15tej to už bolo u mňa na účte (mám ČSOB pre kontext).
Do budúcna zvážim predaj, ak sa mi tu nebude dariť, presne ako to bolo teraz.
Pridam skusenost s kupou bicykla z Buycycle. Natrafil som na Gravel za neodmietnutelnu cenu (aj s drahym postovnym a poistenim) tak som to objednal 21.5. Do dvoch tyzdnom mal dostat predajca krabicu a odoslat bicykel (Fedex bol objednany o 2 tyzdne). Ked sa blizil termin vyzdvihnutia, tracking stale ukazoval, ze nema ani krabicu. Pisal som na support a oni, ze vsetko je ok. Samozrejme termin vyzdvihnutia sme zmeskali a vtedy vysvitlo, ze adresa predajcu nie je kompletna. Trvalo dalsi tyzden kym poslali krabicu a potom uz len 3 dni kym to odoslal. Vcera, presne po 4 tyzdnoch od objednania mi prisiel bicykel. Balenie hodnotim pozitivne, krabica je maskovana ako TV ... Okrem tych natahovaciek to ale hodnotim velmi pozitivne a pri doslednom sledovani sa tam daju najst velmi pekne kusky za vyhodnu cenu.
Caute, stretli ste sa niekto aj so smelinarmi na buycycle?
Natrafil som tam na 2 rozlicne inzeraty na jeden bike, dokonca aj fotky sedia a su rovnake. Jeden je z nemecka a pise ze mu je maly, druha pise v popise ze je z polska a je to testovaci kus.
Ani jeden nechce poslat dalsie fotky. Je nejaka zaruka ze to nebude kradnute?
Ja som sa stretol jedine s tým, že som týpkovi predal bicykel (že sa chce venovať triatlonu a viac cestnej cyklistike) a čávo ho mesiac po kúpe predával s rovnakými fotkami to bola expresná kariéra triatlonistu.
Ahojte kupil som odtial bike a zaplatil, nejakym omylom mi vratili plaltbu v den ked mi prisiel bike... bike mal nejake poskodenie takze sme sa dohodli na vrateni sumy 250e... su to uz 3 tyzdne a suma 250e mi nebola vratena a tak im drzim platbu celkovu, no oni tvrdia ze 6.10. Poslali 250e no v banke o tom zaznam nie je...teraz sa mi vyhrazaju ze budu vymahat peniaze no ja im nechceme poslat celu sumu na bike trvam na tom ze minus 250euro...nie je moja chyba ze mi prisla nazad platba za bike tam zblbol system...aky je podla vas spravny a pravny postup?
Skutocne mozu nejak vymahat alebo urokovat ?
Strašne rád by som ti napísal, aby si ich poslal kade ľahšie, je to ich chyba a keď im zlyhal ľudský faktor a poslali ti peniaze, nech to zaplatí dotyčný. Opýtal som sa AI, či je to možné vymáhať, v skratke, požiadaj ich o potvrdenie o platbe, inak nemáš dôkaz, že dačo spravili. Potom to možno overiť so svojej banke alebo dačo, lebo oni to mohli poslať ale zle. Taktiež zodpovednosť nesie predajca, ak spravil chybu. To jak keby ti v obchode vrátia zle peniaze a pani predavačka ťa naháňa, že dajte mi späť rozdiel. Jej problém. Nakoniec teda, ak nemá dôkaz, že poslal peniaze (250€), môže šúchať potichu a ty si užívaj nový bike aj peniaze. Inak je podľa ChatGPT vymáhateľné. Ber to možno trošku s rezervou, AI sa môže mýliť.
Naviac vraj ma moja banka poslat potvrdenie ze 250e som mozaj nedostal...ked som to v banke povedal len sa zasmiali ze nic take neexistujej a ze ne som ani povinny a ani vypis im nie som povinny posielat ze to nemozu ziadat...pride mi to velmi nekorektne jednanie od buycycle.
Ako prve by som ziadal potvrdenie o ich zaplateni platby. Zjavne pokaslali cislo uctu alebo nieco podobne. Zaroven im poslal potvrdenie z banky - vypis, screenshot, z tvojej povodnej platby. Nasledne sa ohanaj ze ty ako zakaznik si dodrzal vsetky podmienky v pravidlach nakupu. Pripomen tiez, ze ty im peniaze za bike posles naspat, aj ked zakonne ta k tomu nic nenuti, ale si taky dobrosrdecny a uzasny (superlativy, prehananie, chapes, aby mali pocit apon z tych par viet ze nieco navyse pre nich robis ty), ze im tie peniaze posles. Ale az vtedy, ked doriesite to, k comu sa zaviazali. Nie je tvoj problem, ze oni tie peniaze neposlali kvoli chybe systemu, chybe cloveka alebo zlemu cislu uctu. Kominukuj vzdy slusne, bez vyhrazok, len spomen tieto detaily a pripominaj to co je pravda - ze ty si si vsetko co je povinnostou zakaznika splnil. V podstate plati to, co ti Wescy napisal. Nie si blbec co ich chce "okradnut", ale slubene treba dodrzat aj z ich strany
Ved ja sa nehadam s nimi ze mam peniaze naspat ale nemam ten refund 250euro...odpisuju dost stroho a stale omielaju len ze mam cas do 24.10. na vratenie plnej platby...
Tak nakoniec prizanli chybu poslal som o 250e menej...ale je to dost nekorektne z ich strany ved takme 200e sa tam priolaca prave na toto aby to bolo bez problemov...komponenty beriem bezne odtial ale bike prvy a posledny krat...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mal som S-Works Roubaix na predaj, bol pridaný aj tu, no nakoniec sa ozval nejaký Johannes z Berlína v nedeľu večer. Zaujímal sa o bike, pýtal sa na nedokoncalosti. Ja som mu ochotne popísal bicykel, povedal som mu, čo na ňom je a čo by bolo vhodné vymeniť, chcel vedieť, kedy bol naposledy servis. Poslal som mu dodatočne niekoľko fotiek, aby vlastne vedel, čo kupuje a aby som ja bol chránený (do určitej miery) pri prípadnej reklamácii.
Chlapíkovi sa bicykel páčil, v nedeľu okolo 11tej večer sme sa dohodli, že ráno to uzatvoríme a bicykel zoberie, dal som mu cenovú ponuku na ráno. Pred 7 ráno mi pípla aj notifikácia, že to je zaplatené a mám bicykel pripraviť. Bol som ochontý mu spustiť, nakoľko reagoval dobre a rýchlo, nemal problém s nedokoncalosti a popravde, aj som sa ho už chcel zbaviť lebo mi zavadzal.
Nasledovalo balenie. Ja som krabicu mal z predchádzajúcej kúpy a to vrátane všetkého obalového materiálu. Takže som do aplikácie dal, že mám svoju krabicu a nechcem tú ich za 30 €. Bicykel som nafoti pred krabicou, obalený materiálom, v krabici ... jednoducho všetko, čo odo mňa chceli. A že toho bolo dosť, reálne som spravil asi 14 fotiek, čo najviac detailne, aby videli, že je to ok. Najväčší gól prišiel, keď som zadával rozmery krabice a zdrbali ma, že je to príliš veľké pritom krabica od nich
Pôvodne som mal dátum vyzdvihnutia zajtra (piatok), no ešte v pondelok som písal na support, aby mi to presunuli na dnes, čo ochotne spravili. Že vraj tam majú pravidlo, 1 + 2, teda minimálne dva dni od dňa zaplatenia môžu dať najskôr vyzdvihnutie. U mňa prebehol predaj v pondelok, takže najskôr vo štvrtok. Zaujímavý poznatok.
Práve som bicykel odovzdal FedEx-u, môžem už len sledovať, kde sa bicykel nachádza a dúfať, že sa nič nepokazí počas prepravy a všetko dopadne dobre.
Pravdepodobne napíšem ešte part 2, t. j. doručenie u kupujúceho, výsledok a vyplatenie peňazí.
Mimochodom majú pomerne príjemne (aj keď možno na mobile nešikovne) spravené zadávanie údajov o platbe. Samozrejme, požadujú na overenie identity aj občianský, no malo by to fungovať tak, že po potvrdení príjemcu mi do 2 pracovných dní uvolnia peniaze a ja si kliknem v appke, následne mi ich pošlú (zase 2-3 prac. dni).
Naposledy sme sa dopracovali k tomu, že som odoslal bicykel, bolo to 5.6.2025. Deň na to bol bicykel už v Nemecku a tam stál niekde v zaprášenom sklade až do utorka, kedy bol doručený kupcovi. To bolo 10.6.2025. Kupec mi poďakoval, pobavili sme sa ešte kus. Bol z bicykla nadšený. Neskôr sme sa už nekontaktovali.
Reklamácie som nemal žiadne, takže mi uvoľnili plnú sumu mínus poplatky.
Kupec ho prebral, systém mi potvrdil doručenie (aj keď o niekoľko hodín neskôr). Čo bolo ale mätúce pre mňa bol systém sprístupnenia peňazí.
Píšu tam, že do 2 prac. dní to bude uvoľnené ale nájdete niekde aj text, že do 3-4 prac. dní. A čo bolo najviac divné, bol dátum, kedy mi uvoľnili peniaze.
Keďže som mal doručenie 10.6. myslel som si, že mi to pustí vo štvrtok večer (včera, 12.6.) Nebolo tak. V systéme platby som mal ale dátum 11.6. čo nesedelo ani s jedným dátumom. Ale bol to teda dátum, od kedy sa počítali tie 2 prac. dni.
Dnes ráno som našiel notifikáciu, že môžem presunúť peniaze na účet. Ráno o 5tej som to dal, o 15tej to už bolo u mňa na účte (mám ČSOB pre kontext).
Do budúcna zvážim predaj, ak sa mi tu nebude dariť, presne ako to bolo teraz.
Natrafil som tam na 2 rozlicne inzeraty na jeden bike, dokonca aj fotky sedia a su rovnake. Jeden je z nemecka a pise ze mu je maly, druha pise v popise ze je z polska a je to testovaci kus.
Ani jeden nechce poslat dalsie fotky. Je nejaka zaruka ze to nebude kradnute?
Grifn - Shimano GRX600 2x11sp 2023
https://bycl.app/mobile/bike/2130119
Grifn - Shimano GRX600 2x11sp 2023
https://bycl.app/mobile/bike/2162823
Skutocne mozu nejak vymahat alebo urokovat ?