Aby sme si pokecali a niektorý už aj zaspomínali napíšte aký bol Váš prvý bike(priložte aj foto) a koľko ste ich doteraz mali.Ja som mal Author Dallas-cca 5000sk,pevná vidlica,Shimano SIS,farba šialená fialová a vďaka nemu už bikujem 15 rokov a vymenil som 4 biky.Fotku skúsim pohľadať.Sorry ale prvý bike mám len obyčajnej fotke(digitály boli len sen)tak prikladám aspoň bike č.2-nech je sranda
ja som mal podobnu stihacku, na zaciatku aj s pomocnymi. Potom mi foter raz doniesol nalesteneho bledomodreho cykloša. Dlho som bol najvacsi makac v dedine. Pamatam ako vcera
no ja jazdim v podstate jeden rok na GT chuckeri 1.0 dake naznaky ze so mna bude biker boli aj pred tym ked som jazdil na takom celoodpruzenom zelenom LASERY z tesca za 4 litre.
najprv som mal taky mali detsky, potom BMX a konecne ked som mal asi 9 rokov som dostal MTB ale v tej dobe neboli tie bike nic moc ale aj tak som bol stastny ako blcha a teraz po nejakych 10 rokoch som si konecne kupil novy.
Nejaky maly, zeleny s pomocnymi kolieskami
Potom som mal jeden bomba bike - BMT
dalej som presiel na horsky - nejaky JOKO - praskol ram po dvoch zjazdoch z Kojsovej Hole , raz mi odtrhlo zadne koleso aj s kuskom ramu
potom som zohnal nejaky ram CHEROKEE a pozliepal nejake suciastky na nho
dalsi bike bol (aj je) Author Horizon )
a odo dnes som vlastnikom KELLYSu MADMAN s "light tuningom"
(prehadzovacka Deore LX, anatom. tvar. "rohy" , "traktorove" plaste Maxiss aj s podpisom nejakeho pretekara (?) -Larson)
pista: Aké sú tvoje zážitky z jazdy na tom stroji? Súdiac podľa extrémne dlhej zadnej stavby, asi to nebolo moc točivé, však?
Uzasne na tom bolo to, ze to malo pevny prevod a ziadne brzdy. Slajfovalo sa tak, ze si branil pedalom v kruteni, ale obvykle sa jazdilo tak, ze sa dali nohy z pedalov a brzdilo sa drzkou alebo protisvahom.
1. Ten taký maličký s bočnými kolieskami (typ neviem)
2. Niečo podobné, len bez bočných koliesok a o kúsok väčšie
3. BMX
4. Favorit
5. Vertec MT550 Thunder
1.trojkolka
2.taky zeleny o nieco mensi ako BMX
3.BMX
4.favorit
5.horsky dovoz z talianska - cigani ma z neho zhodili pozdravujem ich
6.nejake horalo, znacku uz neviem lebo som odlepil nalepky a dal som tam nalepky shimano to bol rok 94
7.merida dakar - teraz na nom chodim do prace
8.merida 901 cestak
9.author opus
1. trojkolka
2. maly bike s pomocnymi koleckami, potom sa dali dole
3. maly MTB
4. damsky MTB Superior, najhorsi bike na akom som sedel (tazky a hrdzavy)
5. nejaky zlty CTM bez odpruzenia (prvy normalnejsi bike na ktorom som zacal vaznejsie jazdit)
6. Kellys Salamander 2004, zatial neplanujem novy
inak nie je super ze v dany okamih sme si mysleli aky mame super bike? dnes je to na usmev mam taku knihu, velka kniha o bicykloch sa to vola a su tam top novinky tej doby a bla bla ale dnes ti to pride cele smiesne i ked podstata tam je.. aj na tom sme jazdili.. a to je kniha zo zaciatku 90r
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
presne na tom zelenom som zacinal aj ja
vsimnite si to kreslo namiesto sedla..tam si moze sadnut aj cela somalska rodina
pista fesak si.....a ta ofinka
Potom som mal jeden bomba bike - BMT
dalej som presiel na horsky - nejaky JOKO - praskol ram po dvoch zjazdoch z Kojsovej Hole
potom som zohnal nejaky ram CHEROKEE a pozliepal nejake suciastky na nho
dalsi bike bol (aj je) Author Horizon
a odo dnes som vlastnikom KELLYSu MADMAN s "light tuningom"
(prehadzovacka Deore LX, anatom. tvar. "rohy" , "traktorove" plaste Maxiss aj s podpisom nejakeho pretekara (?) -Larson)
here it is:
Ja zacinam mathttp://www.fotothing.com/photos/b98/ ... 89c1f7a06e
a1e39.jpg[/img]
Ja zacinam mat alergiu na Kellysi uz len pri pohlade na ne. Normalne ma skoro rozbolelo koleno.
Si ma nasr ... (dil). Pridal si mi ich 5.
Uzasne na tom bolo to, ze to malo pevny prevod a ziadne brzdy. Slajfovalo sa tak, ze si branil pedalom v kruteni, ale obvykle sa jazdilo tak, ze sa dali nohy z pedalov a brzdilo sa drzkou alebo protisvahom.
2. Niečo podobné, len bez bočných koliesok a o kúsok väčšie
3. BMX
4. Favorit
5. Vertec MT550 Thunder
2.taky zeleny o nieco mensi ako BMX
3.BMX
4.favorit
5.horsky dovoz z talianska - cigani ma z neho zhodili
6.nejake horalo, znacku uz neviem lebo som odlepil nalepky a dal som tam nalepky shimano
7.merida dakar - teraz na nom chodim do prace
8.merida 901 cestak
9.author opus
2. maly bike s pomocnymi koleckami, potom sa dali dole
3. maly MTB
4. damsky MTB Superior, najhorsi bike na akom som sedel (tazky a hrdzavy)
5. nejaky zlty CTM bez odpruzenia (prvy normalnejsi bike na ktorom som zacal vaznejsie jazdit)
6. Kellys Salamander 2004, zatial neplanujem novy