Stretnut sa mozeme na Kamziku (niektori uz pod Kamzikom na Ahoji) alebo v Raci pri krcme U troch zajacov. Cas stretnutia bude cca o 14h, miesto stretnutia nechavam na dohode tych co sa vyjazdu zucastnia a podla toho sa aj upravi dalsia trasa (cca 20-30 km).
Ciel vyjazdu resp. samotne stretko je v bufete Horna stanica (http://www.hornastanica.sk). Ak sa pojde aj na vyjazd, tak tym menej znalym terenu odporucam zobrat aj osvetlenie (navrat na biku lesom v noci z Kamzika je super zazitok, ale nie kazdy to vie ocenit).
Kto ma zaujem a v danom termine sa aj moze zucastnit, nech sa prihlasi v tejto teme. Plati to aj pre tych, co by chceli prist len na stretko a bike nechaju radsej doma. Kazdy kto sa bude hlasit pls. uvedte, ci by ste sli aj na vyjazd, alebo len na stretko.
myslim ze neni treba sa o tom dalej bavit, tmax povedal presne to co si o tom myslim aj ja, ak to niekto nechape mam porozumenie ze sa mu to zda blbost , ale ma smolu
Ved prave..patri sa aj prispievat, nielen sa obcas zucastnit ziveho posedenia. A hlavne taky vyjazd na alla "taliansku horsku chatu" a pritom si stale v Bratislave?
A neplanoval si povodne tuto alternativu na vyrocne posedenie bikerov teraz uz presunute na 19.12.?
a som rad, ze nemam moralny problem ... som totiz sebecka svina ... bike robi dobre mne - ja jemu raz za cas aj to zo sebeckych dovodov (ked ho umyvam).
Ale asi by som to vyspekuloval tak, ze prepravu (aj spiatocnu) z PK do BA by som realizoval vlakom.