Lokalizácia
Formulár sa odosiela

1. Zimný Maratón (2. ročník)

23. 1. 2010
MTB maratón
Marianka (Slovensko)

Propozície, Reportáže, Výsledky, Foto
tak som sa tesil, ale budem to musiet vzdat, kedze som dost nachladnuty :(
ak by niekto mal zaujem startovat za znizene startovne teda 10Eur, moze startovat namiesto mna, kedze uz mam zaplatene.
dufam ze to organizatorom nebude robit problem:)
chcem im popriat vela zdaru a vela spokojnych ucastnikov pri tejto peknej akcii.
Zobraziť komentár 15.01.2009 - 15:04:03
00
Po pozreti tejto relacie vcera som musel dlho premyslat, kde je vlastne pravda...
Mrknite na "salto do absurdnosti"
http://www.stv.sk/videoarchiv/relacia/reporteri/
Zobraziť komentár 15.01.2009 - 15:16:27
00
dury: Ak by to šlo takto spraviť, bude vlk sýty aj koza celá, mééé. :P
Zobraziť komentár 15.01.2009 - 15:31:24
00
A k téme:
Chceli sme si dnes s Jakubom prejsť trať, no čľapkanica na cestách nás odradila od 10km po nich. No dali sme si kobylu. Šlapalo sa úplne strašne v tom prašane, aj malé kopčeky sme tlačili. Jednoducho prišiel kopec a točil som na mieste, ako nejaký trenažér. :D Zjazdy boli zábavné, hádzalo to s nami, ale ľahko sa to kočírovalo. Avšak cestou späť nám, teda Jakub si spomenul, napadlo popustiť vzduch z pneu. Nikdy som nepredpokladal, že rozdiel môže byť taký markantný (ináč mám nahustené tak, že nejde plášť stlačiť...zdravím "ameniakov" :P ). Všetko sa dalo šlapať, dokonca aj v stoji bez prešmykovania sa dalo. Celkovo šlo vyvinúť skoro totožnú rýchlosť ako za sucha. Viem, že som objavil Ameriku, no chcel som to napísať aj z pohľadu XC-čkára, ktorý nikdy predtým také barbarstvo neurobil a hanbí sa za to. Ale účel svätí prostriedky, snáď sa to prejaví na umiestnení. :P
Zobraziť komentár 15.01.2009 - 16:03:41
00
Zdravim . Aj ja som mal v plane ist ,ale momentalne som na liekoch. Bolo by to asi nerozumne jazdit . Mam to uz zaplatene a tak ak by niekto chcel moze starovat moje zaplatene startovne (teda ak sa to bude dat). Dost som sa tesil .Skoda . :(
Zobraziť komentár 15.01.2009 - 18:14:17
00
Po pozreti tejto relacie vcera som musel dlho premyslat, kde je vlastne pravda...
Mrknite na "salto do absurdnosti"
http://www.stv.sk/videoarchiv/relacia/reporteri/

Nic ma tak nesokovalo ako konecny verdikt pandli....kebyze ja im mam este za to zaplatit tak by som naplul tym zelenym do tvare....
Zobraziť komentár 15.01.2009 - 18:17:03
00
NO dnes som bol prejst trasu maratonu--- no asi v polovici medzi Slivom a Malym Slavinom som sa musel vratit-- nedalo sa to absolutne vyslapat...dufam ze masinka ktora uradovala v sobotu bude zapnuta aj tesne pred maratonom--- inak budu casi okolo 3h...resp. vela odidencov...to neznamena ze podcenujem
Zobraziť komentár 15.01.2009 - 18:19:02
00
dodo, si starší pán! :D

no asi to uz tak bude :oops: ale este mam sancu ze som to nebol ja...

v sobotu sa vidime v marianke ?

Naposledy upravil deo dňa 15.01.2009 - 22:34:18, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 15.01.2009 - 22:00:08
00
ale este mam sancu ze som to nebol sa...

nadávaš keď šlapeš? :wink:
Zobraziť komentár 15.01.2009 - 22:13:59
00
nieeeeee...vacsinou nadavaju ty co idu so mnou :D
mamela to moze potvrdit :wink:
ale byvam v dubravke a na kobyle sa vyskytujem pomerne casto
Zobraziť komentár 15.01.2009 - 22:39:50
00
len taký detail, ak niekto používate gps, môžete si stiahnuť trasu priamo z webu a ísť podľa toho. Myslím že to môže byť celkom užitočné aj do budúcna.
Zobraziť komentár 15.01.2009 - 23:07:20
00
to deo: tak to nebudeš ty, mňa raz do kopca obiehal červený s-works a bolo to samé ku.va, pi.i, atď...
stačilo OT
Zobraziť komentár 16.01.2009 - 06:24:23
00
Šlapalo sa úplne strašne v tom prašane, aj malé kopčeky sme tlačili. Jednoducho prišiel kopec a točil som na mieste, ako nejaký trenažér. :D Zjazdy boli zábavné, hádzalo to s nami, ale ľahko sa to kočírovalo. Avšak cestou späť nám, teda Jakub si spomenul, napadlo popustiť vzduch z pneu.

Ja som bol vcera tiez na Kobyle a myslel som, ze ma asi roztrhne, tak strasne zle sa mi uz davno neslo, moja priemerna rychlost aj do maleho kopca sa pohybovala pod 5-6km/h samozrejme s takmer vypustenymi dusami. Tak som ani nepresiel to co som chcel a isiel som radsej okolo Moravy.
Zobraziť komentár 16.01.2009 - 07:18:41
00
no ale kedze uz nesnezi ... a je pomerne teplo tak to mozno este kusok sadne
Zobraziť komentár 16.01.2009 - 07:22:38
00
Povodne som si takyto maraton chcela ist vyskusat aj ja, ale uprimne sa musim priznat, ze by to bolo asi nad moje sily. Tak Vas s havinkom prideme aspon povzbudit a pofotit par fotiek. Drzim vsetkym palce! :wink:
Zobraziť komentár 16.01.2009 - 08:34:04
00
keyboard_arrow_up