Mňa to chytilo vo Višňovom cestou z Polomu. Bolelo to, tak som hľadal najbližšiu aut. zastávku. Bola presklenná, myslel som si, že ju to úplne roztr....ká!!! Ale tie sklá to vydržali, tie krúpy robili celkom dobrý hluk.
Ja som sa praveže neflakal, ale ked sme videli ten "bazén" pred nemocnicou tak sme to rychlo otočili a šli do rivie kuknut či to tam dole nahodou neprerazilo. A aj sa tak stalo, nastastie boli len trošku pozemi bariny čo pretiekli z dverí a z umyvadla akurat trošku viacej preražalo ale to sme vyriešili že sme dali štupel a zapreli to takou dlhou latou o strop.
dnes len tak lajt po práci na Javorinku z Višňového a potom dole do Strečna...po tej búrke je tá zvažnica statočne vymletá a plná papekov a šutrov...aj sa mi podarilo rozrezať plášť z boku, ale už nebol najnovší, takže radšej teraz ako niekde na dlhšom výjazde...pozdravujem aj párik čo sa tam prišiel na aute muchlovať, že treba ísť viac k lomu ako k pamätníku, dnes sa to tam bikermi hemžilo a moc si to asi neužili...
Dnes som si dal len taky light cez obed a som veru nahnevany na nepriaznivu zhodu okolnosti..kedze sa mi podarilo prasknut pruzinu vo vidlici a "zeliezka" drziace brzdove platnicky na prednej brzde su tiez v cudu...
Trasa: ZA - Trnove - Svrcinnik - múzeum - cesta na Polom - popod Hoblik - luky - višň.dol. - vleky - chodnik od vlekov na modru - pod Bukovcom - luky, les - Turie - luky - Čistiny - chatky v Medzihorskej - Stranske (v zjazde pred Stranskym sa to stalo) - Poluvsie - po asfalte domov
Vzdialenosť: 45km, nastupane: len 720m.
No nie každý výjazd sa vydarí, ja som dneska bicykel pokrstila prvým pádom, všetko v pohode našťastie, len som myslela, že zúbky vyplujem a pery sa asi 3x zväčšili, jasné znamenie, že mám doma ticho sedieť a učiť sa a nevymýšľať
Nic si z toho nerob žužu. To patri k tomuto sportu. A mozem ti povedat, ze prvy skrabanec na bicykli najviac boli Kym mas kosti a vnutorne organy cele, tak je to OK.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pred nemocnicou by sa dalo možno aj plavat
Trasa: ZA - Trnove - Svrcinnik - múzeum - cesta na Polom - popod Hoblik - luky - višň.dol. - vleky - chodnik od vlekov na modru - pod Bukovcom - luky, les - Turie - luky - Čistiny - chatky v Medzihorskej - Stranske (v zjazde pred Stranskym sa to stalo) - Poluvsie - po asfalte domov
Vzdialenosť: 45km, nastupane: len 720m.