Kategórie
Bike-tech
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
739 €
MOC 869 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
Výpredaj GHOST Lector Base 29 bicykel, svetlosivá/matná čierna
od 2 199 €
MOC 2 799 €
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
-17% Bianchi Nitron 9.4 XT/Deore 1x12 29 bicykel, celeste/čierna
1 499 €
-17%
MOC 2 499 €
Akcia -22% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
619 €
-22%
MOC 889 €
Výpredaj -12% GHOST Nirvana Essential 27.5 bicykel, green/grey
1 229 €
-12%
MOC 1 599 €
savings Continental Race King II Performance 26x2.0" plášť, drôt
16,79 €
savings
MOC 25,99 €
savings Continental Double Fighter III 26x1.90" plášť, drôt
15,49 €
savings
MOC 31,90 €
savings Schwalbe ROCKET RON 26x2.1" Performance Addix plášť, kevlar
22,99 €
savings
MOC 43,99 €
savings Schwalbe Tough Tom 26x2.35" Active K-Guard plášť, drôt
16,29 €
savings
MOC 24,99 €
savings Schwalbe Magic Mary 26x2.35 Addix BikePark E-25 plášť, drôt
20,99 €
savings
MOC 45,99 €
savings Schwalbe ROCKET RON 26x2,25" Performance Addix E-25, plášť, TLR, kevlar
22,99 €
savings
MOC 44,99 €
savings Schwalbe MARATHON PLUS 26x1.50" Performance SmartGuard Reflex plášť, drôt
29,99 €
savings
MOC 48,99 €
savings Schwalbe Smart Sam 26x2.1" Performace plášť, drôt, bronze
19,90 €
savings
MOC 28,99 €
-14% Schwalbe Hans Dampf 26x2.35" Evolution ADDIX Soft Super Gravity plášť, TLE, kevlar
70,99 €
-14%
MOC 83,99 €
Tak som si dal výjazd z Pezinoku od Turbiho (nechcelo sa mi trepať zo Senca až do PK tak som došiel autom
Tak trasa bola: Pezinok-Limbach-po zelenej (ale nejak som stratil značku) tak som blúdil ani neviem kade (jedna križovatka doprava, druhá dolava....alebo zlatá stredná cesta
Konečný stav 45km, a čas 3 hodiny.
PS: Dakujem pocestným čo mi (aj ja im) robil spoločnosť.
A tu je doslova par fotiek ktore som spravil. Je to v mieste kde som ani nevedel kam idem.
Mam na mysli Whitebos-a
Isiel som z Borinky na Kozi chrbat po asfaltke cez Kosariska /tam som sa stretol s bratom a to skoro rano o 6:30 kedze sa naozaj jedna o dlhu jazdu/. Odtial sme isli v podstate cely cas po cervenej vyhli sme sa Taricovym a Vapennej. Na zaruby sa islo po tej nehorazne prudkej zelenej serpentine. Dolu smer Smolenice odtial po asfalte az do Pezinka /to je tusim 20km/ a z neho sme sli po zltej na Senkarku a potom po magistrale dolu na Borinku. Jazda trvala tusim okolo 12hod bolo to asi 130 km. Fakt ze oproti letu je to nieco ine.
Ale na niečo dobré to bolo. Kúsok za Spariskou som sa vyonďal ako kabela šrotu, tak teraz celý týždeň maródujem:/
Ďakujem.
Isiel som z Borinky na Kozi chrbat po asfaltke cez Kosariska /tam som sa stretol s bratom a to skoro rano o 6:30 kedze sa naozaj jedna o dlhu jazdu/. Odtial sme isli v podstate cely cas po cervenej vyhli sme sa Taricovym a Vapennej. Na zaruby sa islo po tej nehorazne prudkej zelenej serpentine. Dolu smer Smolenice odtial po asfalte az do Pezinka /to je tusim 20km/ a z neho sme sli po zltej na Senkarku a potom po magistrale dolu na Borinku. Jazda trvala tusim okolo 12hod bolo to asi 130 km. Fakt ze oproti letu je to nieco ine.
Mali ste nejaký špeciálny dôvod na takúto trasu, či len spomínané počasie
Na Záruby po zelenej serpentíne je kade? Či je to zelená TZT cez Čertov žľab?
Pekné foto, dobrá trasa a počasie
S tou trasou je to ako pises. My sme sli od zahorskej strany z magistraly modrou na certov zlab a odtial zelenou vrazednou znackou az k vrcholu. Treba vyskusat
Zdravim, ako sa da vyhnut taricovym? siel som to tento rok z bratislavy po vapennu, raz az na bukovu, ale pri taricovych skalach som zakazdym nadaval ako chora vrana, ved to tam je priserne po tych skalach, kadial vedie obchadzka? Mozes to nakreslit na nejaku mapku, alebo aspon slovne, lebo tenusek ma skutocne irituje...
dik stevo
Ja som bol dnes len z kraja Karpát - Klanec, Kamzík a les bol v pohode. Trošku vlhký, ale blato nebolo. Hlbšie to bude asi o inom, ale ťažko povedať...
dik stevo
Mapu k tomu nepotrebuješ. Taricové skaly som si dal povinne jeden raz a nemám dôvod ich ešte niekedy ísť.
Raz som ich obchádzal aj z ľavej strany (v smere na sedlo Skalka), ale trasou ako som išiel ja sa stráca nadmorská výška a treba potom trochu aj šlapať do kopca po modrej na Skalku, ale dá sa, nie je to aspoň monotónne ako cez oboru
Dnes na Devínskej Kobyle absolútne žiadne blato, okrem úsekov, kde sa jazdí na autách.