Ktorou cestou to je na Vihorlat najlepšie..resp menej náročné ? Ešte som tam nebol a rad by som to skusil...
nazdar najlepšie je to od nas z hámrou cez Civku a Poľanu hore ale ideš cez vojenský priestor a oficiálne cez sedlo Tri table a po hrebeni cez Motrogoň na Vihorlat no z každej strany musiš vyjsť na kopec tak či tak
no caute ludia uz aj ja som sa zaregistroval .neslubujem ze tu budem chodit stale ale mozno ze ma to chyti.keby chcel niekto podrobny popis z akcie ostraja hora nech napise.myslim kilometre nadmorske vysky a dediny cez ktore sa tam ide a tak.
No aj ja sa pripojim až dnes s nejakými foto-co by sce mali co pokukac Hi-Hi MarianS a DURI77 vytajte.Chcem sa všetkym podakovat jak za účast,tak aj za podporu počas našho výjazdu na UA na ostru guru-nezabudnutelny zážitok-je tam ozaj nádherne,bolo perfektne a klobuk dole pred výkonmy všetkých účastníkov.Zišla sa perfektna partia bikerov Miestami to bolo fakt husté a tecnicky náročne pasáže-no parádička,výšlapy,zjazdíky,blato,bahníčko,vodička,kamenčuha,zozbité a hrbolate cesty a asfaltky-no čo si my Bikery už viac možeme priat...
Zdravim. Vitam na stranke novych bikerov.(snad sa stretneme aj v terene )
No jak kukam na tote foto,tak dobre že som mal neplatny pas.(tie kilaky by ečte jak ,tak ,ale to ..BLATO..KAMENE...TRAVISKO...proste" čudo -judo").Chlopi ,ved to bula drina ...nebudzece mac z toho akurat tak traumu ...znam ,že ne...ale klobuk dolu...zatel TOP vykon.
Tož to my sme si dali 90 km priemer 19.3...prevyšene (nemam meter na vyšku ).,tyž to nebulo po rovinke(jak keby sce to nepoznali),ale mam z tej trasy super pocit.(darmo mi bude dakto hovorit ,že super partia....ked je v teame kočka ,tak je to uplne o inom.....to si priznajme...to je super partia )
Martina urobila už zostrih trasy(videl som ...odporučam),tak ked pride zo školy hodi to sem ...a ja tiež pridam zopar foto..tak zatial
Pozeram , že tu sú ozajtní BIKERI....taka to tura na UA to neieje len tak....asi by som to ešte nezvládal , ale keby sa niečo chystalo tak do 100 km tak by som sa rád pridal...sice druhy BIKE je v štádiu stavby , ale myl by byť hotový cca za 3 týždne. Tak zatial pozdravujem všetkých zdatných...
Ahojte všetci ...no včera som sa trošku pohrala s tým, už spomínaným videom z nášho výletu do Poľska z tejto nedele....bolo skutočne skvele a partia bola neuveriteľne úžasna ...
Mimochodom, ten váš výletik na UA by som tiež zaručene zvládla (ale tak za štyri dni )...ale vážne, klobúk dolu...
Tak pridávam spomínané videjko s 5iatimi skvelými ľuďmi
petressko kludne sa možeš pridat kedy budeš chciet A od kial vlastne si? S tou zdatnostou zatial z mojej strany je to úbohe a poslabšie,nie je to až take dobre so mnou ako to vyzerá-v mojom podaní dost málo bikujem,ked sa na bajk dostanem 2x-maxim 3x tak som rád... Ale mám s toho potom obrovskú radost Chce to vela času,pravidelneho tréningu,sily,pevnej vole a vytrvalosti-a tak tiež regenerácie a oddichu
Ja som priamo z HE...takže do sniny , čo by kameňom dohodil... ,Ja sa tiež na BIKE dostanem len tak 1-2x za týždeň.....a to väčšinou len tak do 50 km v okolí HE. ..ale nieje problém urobiť i 100.. ..len v akom tempe.... ..a za aký čas.. Nie je veľa voľného času na dlhšie túry...
Jeeeeeeeeeeej tak to videjko fakt super....aj ked je co zavidiet aj tej druhej polke bikerov....tiez nadherny kraj....je fajn ze sme sa dali do kopy taka super partia ...Martinka tebe velka pochvala
Ukrajinsku partiju som stretol v nedelu rano na UA hranici, tak sme trosku pokecali nez sme sa dostali k "Taloncikom", lutoval som ze som chvilu predtym vylozil bike z auta a nemohol som ist s nimi, ale ked som vecer videl Maja a jeho stroj v Milke tak ma to aj preslo.
Povodne som chcel vyjst na Kosmatec a okolie ale vzhladom k mokru som to strihol na Inovce a byvaly lom nad Benatinou, potom este vyhlady na Ublu a Michajlov a uz mi nasi volali kde som, dalo to len daco cez 40 km. Ale slusne som vyonacil motorkarov s ktorymi som vyrazil od "Veľryby" a dobehli ma az na Dubrave, oni cez Podhorod a ja cez Inovec.
Sewas Sninčania. Škoda že som nemohol ist s vami na Ostru Horu, ale viem o čom to je lebo som tam bol pred rokom. Makacka, ale stoji to zato. Inak Martina, to video je super zostrihane, ty sa tym zivis ? Aj hudba presne podla mojho vkusu Dufam ze sa s vami stretnem v sobotu na Polonine Rune, lebo sa ma pokazit pocasie.. Majte sa zatial
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nazdar najlepšie je to od nas z hámrou cez Civku a Poľanu hore ale ideš cez vojenský priestor a oficiálne cez sedlo Tri table a po hrebeni cez Motrogoň na Vihorlat no z každej strany musiš vyjsť na kopec tak či tak
Cudujes sa ze je mokry???
No jak kukam na tote foto,tak dobre že som mal neplatny pas.(tie kilaky by ečte jak ,tak ,ale to ..BLATO..KAMENE...TRAVISKO...proste" čudo -judo").Chlopi ,ved to bula drina ...nebudzece mac z toho akurat tak traumu
Tož to my sme si dali 90 km priemer 19.3...prevyšene (nemam meter na vyšku
Martina urobila už zostrih trasy(videl som ...odporučam),tak ked pride zo školy hodi to sem ...a ja tiež pridam zopar foto..tak zatial
dik
marians
Mimochodom, ten váš výletik na UA by som tiež zaručene zvládla (ale tak za štyri dni
Tak pridávam spomínané videjko s 5iatimi skvelými ľuďmi
http://uloz.to/1953212/polsko-nove-video.wmv
Tak,kedže cela trasa je zobrazena na clipe od Martiny (Ialenys) ja pridam akurat jednu
Povodne som chcel vyjst na Kosmatec a okolie ale vzhladom k mokru som to strihol na Inovce a byvaly lom nad Benatinou, potom este vyhlady na Ublu a Michajlov a uz mi nasi volali kde som, dalo to len daco cez 40 km. Ale slusne som vyonacil motorkarov s ktorymi som vyrazil od "Veľryby" a dobehli ma az na Dubrave, oni cez Podhorod a ja cez Inovec.