Sewas Sninčania. Škoda že som nemohol ist s vami na Ostru Horu, ale viem o čom to je lebo som tam bol pred rokom. Makacka, ale stoji to zato. Inak Martina, to video je super zostrihane, ty sa tym zivis ? Aj hudba presne podla mojho vkusu Dufam ze sa s vami stretnem v sobotu na Polonine Rune, lebo sa ma pokazit pocasie.. Majte sa zatial
Zdravim..Vitaj Robo...pozeral som foto s Poloniny Runa z 2005 roku čo mate na stranke....super...
Tak nech vam to nezmari pogoda. Ja takuto akciu na dva dni by som musel naplanonovat nie tri dni pred odchodom ,ale aspon tri mesiace (ved aj na spiš v auguste by som rad ....no ya neznayu esli budet vremya... .)...No snad ešte nejaky ten kilometrik dame...čauko
Juj, ste ma teraz všetci nesmierne potešili ...mam z toho veľkú radosť, že ste takto slovne odcenili moju prácu na tom videjku, že sa vám páčilo...ďakujem za pochvalu a už sa hrozne tešim na ďalšie spoločné cyklotúry a materiály na nové videa ...jááj a či sa tým živím?...no rada by som,ale zatiaľ je to len na takej mojej amatérskej úrovni ...och a ešte,som rada, že muzika nikomu neprekaža
for Jonsak : no mohli by ste aj vy chodit viac na outdoor forum, aby to aj tam trochu ozilo.. ked sme tam nieco dojednali, tak vacsinou sa zisla dobra a velka partia. Ak mozes tak posli na mail fotky z Ostrej Hory,lebo Duri hovoril ze on nefotil.
for Martina : ta hudba nielen ze neprekaza, ale je super, mohla by si ho hodit aj na youtube a ja by som ho dal aj na outdoor stranku, ale neviem ci by Ti tam nezrusili zvuk kvoli autorskym pravam..
Robo bol som tam ale nič nové a niet sa k čomu vyjadriť alebo napísať jak hovorí Ander skapal pes tu pišeme tiež ked sa niečo chystá. Len neviem či ttie všetky fotky odošle cez mail. A na outdoore neviem nahodiť foto
Jeeeej ved už další novy to ludkovia poregistrovaný-pekne vytajte,Matka aj ja sa pripájam k pochvale-ja velmi dobre viem že Ty si šikovná,ináč Ti sluší bikerske oblečko... Ved Ty si naša a patríš do partie Ja dnes po zamestnaní som dal Valaškovce na žiletke bolo super počasíčko aj chut bola na cestačik a na kopec tiež Hi-Hi
No včerejší výjazdik nebol náročny,ale rýchly smer Stakčín,Kolonica,Ladomírov,smer Ubla,Klenova,Kalna roztoka Ubča,Stakčín a Snina Take svižne tempo-miestami 46-52dobre fúkalo a žiletka šlape jak hodzinka...Hi-Hi Stretol som Jonsaka aj kámoša motorkára ktorí ma tiež úchilku ,ale motorovú, tak sme trošku pokecali.
Ahoj.
Včera sme boli štyria trochu sa previest. Ja bratia Peto a Ondro ,no a ešte Julo.Zase to nebola 100-vka Snina ,umrety,po lese až na vrchol nad Podhorodou,Sobranecke kupele (zrucanina kupelov....ale pramen je citit na dost daleko ),ponad morske oko,tri table a domov.dalo to rovnych 90 km....zdalo sa mi ,že sme mali dost svižne tempo,ale priemer 19.4 ( 13.1 km stupanie z Rem.Hamrov a potom ešte tlačak na tri table ,tak asi preto ten priemer )
Foto nemam spracovane(snad neskor). ...Vlastne na zaver som chytil ešte defekt,tak v servise mi to bačaondrej natlačil na 4bary,aby mi to vydržalo domov (dik)....
Pramen Cirochy je krasny. Sli sme okolo Stariny uz dvakrat ale ani raz sme ten pramen neobjavili.
Skusali sme aj Polsko cez Ruske sedlo a Balnicu nazad ale bolo pred sezonou a susili hubu. Kedy je tam sezona? Prazdniny?
Daco sme pojazdili uz okolo Vihorlatu a teraz chceme dakedy skusit toto. Niektore casti len podla mapy. Aky je nazor domacich na trasu? Ten usek Jovsa-Poruba neda sa obist mimo hlavnu cestu?
Dakujem.
Pramen Cirochy je krasny. Sli sme okolo Stariny uz dvakrat ale ani raz sme ten pramen neobjavili.
Skusali sme aj Polsko cez Ruske sedlo a Balnicu nazad ale bolo pred sezonou a susili hubu. Kedy je tam sezona? Prazdniny?
Daco sme pojazdili uz okolo Vihorlatu a teraz chceme dakedy skusit toto. Niektore casti len podla mapy. Aky je nazor domacich na trasu? Ten usek Jovsa-Poruba neda sa obist mimo hlavnu cestu?
Dakujem.
Zdravim.
Ten pramen si minul asi len o 150m.....posledna lavotočiva zakruta na R.sedlo,ale ty pojdeš do prava na chodnik (neprehliadnutelny) a ako hovorim 150 m a si tam...(akurat ta bikerka tam asi nebude )
Sezona...asi ked je už trochu teplo...Teraz sme boli len v Majdane a všetky "putiky a noclegy"už boli v prevadzke
Usek Jovsa -Poruba..ja neviem (na Vihorlatske vrchy je expert Jonsak,tak Ti snad poradi
čauko
Priznam sa, ze minutie tej bikerky ma mrzi viac. My sme tam boli 1.6.2008 (ako to kontrolujem na Trone) a Majdan mal prazdny obchod - este nepredavali a v Roztokach bolo mrtvo. Takze smola. Ale ten zjazdik z Majdanu do Osadneho nema chybu.
Ahoj. Pista mas pravdu,ten "singlačik"z Balnice mňam ,mňam.Tu trasu vyznačenu na mape neviem či som nešiel včera,( nie všetko tak presne ,ale sšasti) ako vravim na to mame Jonsaka .Neni problem ,ked daš vediet dopredu
určite by sa niekto z nas rad pripojil a dali do kopy horoso partiu..( a bola by možno aj bikerka.. )
No ja dnes lem poskromne-individuálne podvečer no nakoniec to vydalo cez 40 kiláčov na žiletke SV-Picné-Zubne-spet a po okolí SV a domov,no bolo dost pod mrakom -ale predsa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zdravim..Vitaj Robo...pozeral som foto s Poloniny Runa z 2005 roku čo mate na stranke....super...
Tak nech vam to nezmari pogoda. Ja takuto akciu na dva dni by som musel naplanonovat nie tri dni pred odchodom ,ale aspon tri mesiace
A Maťka to videjko z nedele si urobila fakt super a muzička tiež.
Majo (MarianS) ked pojdeš do servisu k Ondrejovi tak som mu dal foto tak si zober od neho
for Martina : ta hudba nielen ze neprekaza, ale je super, mohla by si ho hodit aj na youtube a ja by som ho dal aj na outdoor stranku, ale neviem ci by Ti tam nezrusili zvuk kvoli autorskym pravam..
Včera sme boli štyria trochu sa previest. Ja bratia Peto a Ondro ,no a ešte Julo.Zase to nebola 100-vka
Foto nemam spracovane(snad neskor). ...Vlastne na zaver som chytil ešte defekt,tak v servise mi to bačaondrej natlačil na 4bary,aby mi to vydržalo domov (dik)....
Dakujem.
Dakujem.
Zdravim.
Ten pramen si minul asi len o 150m.....posledna lavotočiva zakruta na R.sedlo,ale ty pojdeš do prava na chodnik (neprehliadnutelny) a ako hovorim 150 m a si tam...(akurat ta bikerka tam asi nebude
Sezona...asi ked je už trochu teplo...Teraz sme boli len v Majdane a všetky "putiky a noclegy"už boli v prevadzke
Usek Jovsa -Poruba..ja neviem (na Vihorlatske vrchy je expert Jonsak,tak Ti snad poradi
čauko
určite by sa niekto z nas rad pripojil a dali do kopy horoso partiu..( a bola by možno aj bikerka..
Jak nie sme šak už aj vyplacene...jak Zuzky píše- čoskoro aj Porač vyplaceny Hi-Hi