lapierre: ja patrim medzi tych, co si nenechaju srat na hlavu
jednoducho som ragoval na prispevky ktore sa ma tykali
a hladkat niecie ego len pre to, ze si kupil biely lapierre, a hiikat aky je to vymakany bike je ok ? hmm, tak si tu honte tie vase ega, ked neviete prijat aj iny nazor ako pochavalu
uz len cakam kedy ma tulenik nazve flamerom ... ak sa mi nieco paci, tak to pochvalim, a ak sa mi nieco nepaci, tak to poviem tiez narovinu
tak tak.. mne nejde oto mat originalny bike ktory maju 2 ludia v republike, ide oto ake to je jazditelne, a vzhlad beriem tak aby ma bike bavil aj ked sa nanho pozriem, neviem si predstavit brat kazdy den do ruk neaky sivy sedy tmavy skaredy bike ktory vyzera jak z emo obdobia
kimlo.. dost si protirecis ale uz sa tu dost riesilo..
ale tak santa je tiez tuctovka, je ich tak veltucet IMHO, stale lepsie ked je to pierre ako by mal byt tuctovkou author..je dobre ze ludia sa naucili na fully a opustili predsudky, este sa naucit na nich jazit a uz to pojde...
tak tak.. mne nejde oto mat originalny bike ktory maju 2 ludia v republike, ide oto ake to je jazditelne, a vzhlad beriem tak aby ma bike bavil aj ked sa nanho pozriem, neviem si predstavit brat kazdy den do ruk neaky sivy sedy tmavy skaredy bike ktory vyzera jak z emo obdobia
kimlo.. dost si protirecis ale uz sa tu dost riesilo..
takze ze by tu neboli len kecy
ja proti funkcii LP bikov nemam nic! su to super biky a som presvedceny ze ich kupou clovek nespravi nic zle.
len som vyjadril svoj nazor ok ? tak uz to pochopte.
a este by ma zaujimalo ze kde si protirecim...
jo, a pochvala ze nemas biely LP ... i ked ako som pisal, biele biky sa mi pacia, ale nie LP ale to je moj problem.. nie vas
tá špárovačka za ním je nejaká divná.taká gýčová
a tamten biely no neviem čo proti nemu máte.lapier ta lapier.chcela ho má ho.veď to nie je zlý bike.a pekný je aj biely.len neviem dobre rozoznať čo jej to tam za ním visí na kľučke edit:ešte niečo ma zaujalo.bubu ty máš akú veľkosť nohy?44?
xaxa ja len keď som videl tie batinky pri posteli na tej foto jej bike tak sa mi zdalo že sú nejaké veľké na babu.
inak tuleník prach na pc aj na zemi máme rovnaký
jeeej. moje šlapkyyyy . zajtra budeme asi čistiť tuleňovu kryhu ako tak kukám zas na tú zem neviem ako to tam vyrábaš(alebo vyrábame?)
Ok. ľudia, trošku sme to tu zasvinili offto*****m
Ja iba info... v pondelok budú plášte Schwalbe Little Albert... a tie budú až dokým nezoženiem peniaze na Continental Mt.Kingy
p-ockat, mozno som trosku pozadu ale co robia bubine slapky pri tulenikovom pocitaci ?
(jedine zeby ste boli rodina al to asi ne, lebo bubu to davala nenavistne nazori na svojich rodicov co sa nejakeho vyletu na jej vyrocie tyka ) fakt nechapem ...
(ak sa pletem, opravte ma)
nech niesom odveci : copyrightfc00.deviantart.com fc00.deviantart.com copyrightfc03.deviantart.com fc03.deviantart.com http://miraculix-vt.deviantart.com/gallery/ tu najdete full ress kebyze ma chcete mat ako pozadie :D
PS : su tam aj moje fotky grafika VT tak sa pokojne rozhliadnite
vsetci tu kydaju na meridy a je to v poriadku, ja vyjadrim svoj nazor na lapierre a uz som napadany, a zosmiesnovany tym aky mam bike ? trosku trapne nie ?
- bratovi na jazdenie po meste som dnes dal po rokoch dokopy svoj stary "zimak" dufam ze potesi aspon par fanusikov archeologie. (btw. dlzka predstavca 140mm a sirka riaditok 500mm )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jednoducho som ragoval na prispevky ktore sa ma tykali
a hladkat niecie ego len pre to, ze si kupil biely lapierre, a hiikat aky je to vymakany bike je ok ? hmm, tak si tu honte tie vase ega, ked neviete prijat aj iny nazor ako pochavalu
uz len cakam kedy ma tulenik nazve flamerom
pekny vecer prajem, a vela stastnych km.
papiere je tuctovka
Musim suhlasit s kimlom. Ma abs pravdu...
kimlo.. dost si protirecis
kimlo.. dost si protirecis
ja proti funkcii LP bikov nemam nic! su to super biky a som presvedceny ze ich kupou clovek nespravi nic zle.
len som vyjadril svoj nazor ok ?
a este by ma zaujimalo ze kde si protirecim...
jo, a pochvala ze nemas biely LP
a tamten biely no neviem čo proti nemu máte.lapier ta lapier.chcela ho má ho.veď to nie je zlý bike.a pekný je aj biely.len neviem dobre rozoznať čo jej to tam za ním visí na kľučke
edit:ešte niečo ma zaujalo.bubu ty máš akú veľkosť nohy?44?
inak tuleník prach na pc aj na zemi máme rovnaký
to vieš, vetry od Záhoria toho nanosia...
a tie botičky, čo ťa upútali, tiež patria Bubu
Ok. ľudia, trošku sme to tu zasvinili offto*****m
Ja iba info... v pondelok budú plášte Schwalbe Little Albert... a tie budú až dokým nezoženiem peniaze na Continental Mt.Kingy
(jedine zeby ste boli rodina al to asi ne, lebo bubu to davala nenavistne nazori na svojich rodicov co sa nejakeho vyletu na jej vyrocie tyka
(ak sa pletem, opravte ma)
nech niesom odveci :
http://miraculix-vt.deviantart.com/gallery/ tu najdete full ress kebyze ma chcete mat ako pozadie
PS : su tam aj moje fotky grafika VT tak sa pokojne rozhliadnite
Nič to, ono sa to tu deje dnes a denne...