nechcem zakladat novu themu, tak prispejem sem, ide mi len o kratku odpoved ci to ide ci nie
mam GT avalanche 2.0 2008
je tam vidlica SR Suntour XCR 100mm LO
otazka znie, ked ju budem rozoberat (chcem vycistit uvazujem o kupe/navinuti maksej pruziny = 63Kg vazim) najdem tam niekde spacer, a pode na 120mm ? (su aj 120ky XCRky) alebo to su nejake novsie modely...
viete mi odpovedat alebo kd rozoberem tak zistim ?
určite ti treba mäkšiu pružinu?mám tú vidlu a vážime rovnako.a dal som ju viackrát na doraz tak neviem či je potrebné pri našej váhe meniť za slabšiu.a neviem ako dlho ju používaš ona časom pravdepodobne ešte trochu zoslabne.
a ešte som to nerozoberal.
mne chodi tak 75mm maximalne a to ju nesetrim a mam predopatu na namaksie...
no myslim si ze vzhladom na to ze to je 100 a chodi ti 75 tak mozes byt spokojny,poznam mnoho malitelov 100kovych suntourov a su radi ked im to ide 50
no a zvacsovanie zdvihu-bude to mat iba esteticky vyznam pretoze ti furt bude behat iba do 100,odsrobujes tie srobiky naspodku vidlice,veberes horne nohy,das si tam podlazky 2 cm a zasrobujed to naspat o 2cm dlhsimi srobikmi,vidlica sa ti sice zdvihne o 2 cm ale neviem ci to bude bezpecne pretoze nohy budes mat o 2cm viac vystrcene,takze as sa chces zabit-vrelo odporucam,ak nie tak to nechal tak
nechcem zakladat novu themu, tak prispejem sem, ide mi len o kratku odpoved ci to ide ci nie
otazka znie, ked ju budem rozoberat (chcem vycistit uvazujem o kupe/navinuti maksej pruziny = 63Kg vazim) najdem tam niekde spacer, a pode na 120mm ? (su aj 120ky XCRky) alebo to su nejake novsie modely...
Presne toto riešim aj ja. Ten istý bike, tá istá hmotnosť. Brat má 72 kg a behá mu krásne, mne však až tak pekne nie. Pýtal som sa v obchode na mäkšiu pružinu ale nevedeli mi povedať- odpoveď bude až o 2 týždne možno.
Na nete som hľadal mäkkú pružinu, no márne. Ale musí existovať keď na babské modely dávajú s mäkšou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
oplatí! šak v žiadnom bordeli nedostaneš zľavu 5 eur
aj mna ste uz vsetcia predbehli
ale amm nieco nove
http://www.aktuality.sk/clanok/140697/prostitucia-beru-aj-stravne-listky
a ešte som to nerozoberal.
no myslim si ze vzhladom na to ze to je 100 a chodi ti 75 tak mozes byt spokojny,poznam mnoho malitelov 100kovych suntourov a su radi ked im to ide 50
no a zvacsovanie zdvihu-bude to mat iba esteticky vyznam pretoze ti furt bude behat iba do 100,odsrobujes tie srobiky naspodku vidlice,veberes horne nohy,das si tam podlazky 2 cm a zasrobujed to naspat o 2cm dlhsimi srobikmi,vidlica sa ti sice zdvihne o 2 cm ale neviem ci to bude bezpecne pretoze nohy budes mat o 2cm viac vystrcene,takze as sa chces zabit-vrelo odporucam,ak nie tak to nechal tak
Presne toto riešim aj ja. Ten istý bike, tá istá hmotnosť. Brat má 72 kg a behá mu krásne, mne však až tak pekne nie. Pýtal som sa v obchode na mäkšiu pružinu ale nevedeli mi povedať- odpoveď bude až o 2 týždne možno.
Na nete som hľadal mäkkú pružinu, no márne. Ale musí existovať keď na babské modely dávajú s mäkšou.
Asi napíšem do tuningtestu či mi poradia....
tak si ju doma rozober a daj si jednu poruzinu s nejakej inej vidly (RST,alebo ak mas dajaku doma maksiu tak to tam daj