http://www.stupavskymaraton.sk/#home.php
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
btw. keď ti na takej krátkej rovinatej trati dokázal Tomáš naložiť skoro desať minút, zrejme niesi až taký kráľ do akej pozície sa staviaš...
oprava
btw. keď ti na takej krátkej rovinatej trati dokázal Tomáš naložiť skoro desať minút, zrejme niesi až taký kráľ do akej pozície sa staviaš...
oprava
No to bude asi tym z som dostal na 7km defekt, a k tomu on jazdi 3x dhsie ako ja
Maťo Belás vás už netrénuje či čo?
Presne na toto som konecne dostal na maraton aj manzelku a vsetky decka. Lebo ostatne maratonske akcie su pre nich take "suche", ja si jazdim a co oni v priestore start/ciel ? unudia sa k smrti a viac mi nikde nepojdu, zostanu hnit doma.
PS: sice sme neboli, rozhodnutie padlo na poslednu chvilu kvoli pocasiu a chorobe deciek, ale uz sme boli zbaleni, pre uplnost.
P.S. Ked chce niekto v prvom rade rozhovory so zavodnikmi, moze ist napr. na UCI akciu abo na MTB Trophy. Na MTBT boli rozhovory aj vyhlasovanie po kazdej etape a sprievodny program (okrem reprodukovanej hudby) ziadny, lebo to bolo ponate presne naopak - ako pretek a nie ako vikendovy program pre celu rodinu.
Súhlasím s Jurajom.
Treba sa postarať aj o rodiny, priateľov, priateľky bikerov ako aj pobaviť necyklistickú verejnosť.
to je dost prfio robit ten defekt tak dlho
A samozrejme Kackaj
ved ja som ten v ciernych okuliaroch na prvej fotke a kefrin je ta v pozadi nalavo v cervenom.
Keby som tu nechal povodny vyrok asi ma zabije
No tak ano ked doma si sadnes v klude a snaziz sa to spravit an cas o nic ti nejde tak aj ja ho spravim za 2min s tlakovou flastickou, ale tam kde mas 180pulz trasu sa ti ruky si nervozny kopa blata tak to je to iste ze?
Bol som na ňu zvedavý, po superstar som ju nepočul spievať, škoda, že spievala, keď sme boli niekde na Červenom kríži.....
Keby som tu nechal povodny vyrok asi ma zabije
co co co?
aj ja mam pre teba fotecku len nemam cas ju z domu hodit sem (ale myslim, ze je tiez iba v civile)
lapaloma: tie fotky co dala zani ty si mal tu satku na hlave? ak ano, tak sme potom sedeli pred startom vedla seba
Jeej, moja prva fotka, i ked rozmazana aj tak DAKUJEM....ak by sa nasla dobra dusa (dal som si aj okuliare, ked som prezeral a hladal svoje foto) a videla by niekde na fotkach cislo 74, dajte mi prosim vediet, aspon jednu peknu by som chcel ;o)