http://www.stupavskymaraton.sk/#home.php
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
tebe fakt nema vyznam nieco hovorit ...
koncim
nech sa Ti dari
"thumbs up"
Suhlas.
K tej polemike trening vs zavod odporucam precitat
http://www.ondrej-vojtechovsky.cz/content/view/203/31/ "Závod jako trénink"
Osobne nechapem (ale nijako neodsudzujem) tych, co sa idu na nejaky zavod len tak povozit, bez akychkolvek sutaznych ambicii. Ved minimalne, ked uz nejdem na bednu, aspon sa porovnam s kamaratmi, rovesnikmi, alebo lokalnymi matadormi ako som na tom..
maximalny suhlas s nazormi na dolezitost sprievodneho programu. je super, ze mozme vsetci zobrat priatelky a malu Emku a zavodit s pocitom, ze v priestore ciela sa baby citia fajn a maju co robit...
Foto so štartovným číslom 41 (roztomilé dietočko s MTB-bibibicyklíkom) som objavila na stánke maratónu v Galérii Zuzka!
...to sa mi podarilo...
Lokalny matador je borec co cely rok jazdi kopce za svojou dedinou len tak pre radost v sustakoch a teniskach na starej Meride a nestara sa velmi co sa deje mimo jeho obce.
Potom pride cas MTB preteku a miestny borec sa prihlasi a poraza pretekarov z celej republiky, ktorych zavodne tretry a prilba su drahsie ako cely jeho bike. A poraza ich, po jednom ich dava dole v sustakoch a teniskach, na starej Meride
Lokalny matador ma u mna vzdy najvacsi respekt!
darmo, nieje to vo vybave, ale v nohach
buko, podla tvojich slov bol tomike este minulu sezonu lokalny matador! a pozri ho, uz dava na anthem-e umiestnenia v prvej desiatke! ale davam ti za pravdu, respekt lokalnym matadorom, lebo je to jedina cesta, ako sa z nešmakoveho bajkera moze stat bajkerska hviezda
myslim, ze sa rozumieme...
mááás u mna
btw. velmi pekne fotky su to
jaka zvedava.Mal som opat blbe keci, tak som svoj prispevok radsej prepisal.
To sogi: dik za foto, ale vsimas ako sa ma snazili dobehnut?To koleso uz mam v tomto case uplne nakasu
To sogi: dik za foto, ale vsimas ako sa ma snazili dobehnut?To koleso uz mam v tomto case uplne nakasu
kackaj tak teda dííííky, neviem cim som si to zasluzila
robo sorry, myslela som, ze aj teba mam na fotke ale ee