Nejde o znacku Merida. Ten bike (500-V) mal dobru cenu po zlave. Ked vam to tak ide, tak nam mozete pomoct nie stale len ***** Podmienky opisane vyssie.
:shock: No super. A co budes robit, ako riesis? Ja nemam sajnu co dalej. Vzdy som ju presviedcal ze sa oplati priplatit za vybavu, bude s nim spokojnejsia a pravdepodobne vydrzi viac. Este aj jej rodicia stresovali ze 550EUR len tak poslat niekde, ach ..mozem drzat chrbat.
No, ale aspon fasa, ze je taky dopyt po bikoch.
Ta riesim tak, ze zatial mam moj stary bike...este tento rok nejak prezije...a pockam si buduci rok na meridu a jej velky julovy vypredaj. Ale to hned jak zacne, tak tam nabehnem:))
Ale urcite, priplatit si za vybavu, pokial je to vazna cyklistka sa oplati...no nemusi sa orientovat len na meridu...mozno pockat na tipy od normalnych ludi, co nepodzubuju ale daco aj poradia...mne nieco radili, ale v o dost nizsej cenovej kategorii, kedze ja som neni az taka cyklistka...takze ti neporadim. Drzim prst aby ste nieco nasli
levior, nerieš Juliet, baba je dosť vysoká na to, aby jej sadol mužský rám, ideálny cyklista má v podstate ženské proporcie (dlhé nohy), mužských výpredajových bikov v Sku až Mku je dosť, netreba sa obmedzovať na Meridu, prečo asi väčšina báb čo bikujú tak, že to stojí za spomenutie, jazdí mužské rámy? Daj cenový limit (máme brať tých 550 €?) a niečo nájdeme.
Moja manželka má síce 178cm, čo je o trošku viac ako Tvoja priateľka, ale kúpil som jej pánsky model Specialized FSR XC vo veľkosti M a úplne jej vyhovuje. A odkedy dostala na Poráči cenu za "Dokonalé spojenie tela a bajku" , tak ju to na bajku baví ešte viac.
Takže môj názor je, že nie je dôvod zamerať sa len na ženskú geometriu.
Bubu skúšala môjho Zestyho, čo je Mko (46), a dalo sa, napokon má Sko (42) a dá sa tiež, takže bola na rozhraní veľkostí.
Ale u iného rámu s inou geometriou to samozrejme môže byť mierne inak.
Dik za odozvy. Noo pomeral som ju a pravdou je, ze meria 166 cm.
Tulenik, ano, cenovy strop je tych 550 EUR. Momentalne ma zensky ram, ale je to stary bike co ma z detstva.
Ten pells razzer pro lady nie je zly. Matt ma suncycle.sk? Inak peniaze uz vratili na moj ucet a dostal som volne ruky od potencionalnej majitelky
Dik za odozvy. Noo pomeral som ju a pravdou je, ze meria 166 cm.
Tulenik, ano, cenovy strop je tych 550 EUR. Momentalne ma zensky ram, ale je to stary bike co ma z detstva.
Ten pells razzer pro lady nie je zly. Matt ma suncycle.sk? Inak peniaze uz vratili na moj ucet a dostal som volne ruky od potencionalnej majitelky
ja mam meridu juliet, a spociatku som tiez nechcela damsky ram, ale nakoniec, kedze mam od tvojej asi o dake 3 cm menej a panske S-ko meridacke som mala pocit , ze mi je velky resp. ze by sa mi zle ovladal, tak som dala damsky ram, ale pre mtb nie su klasicke damske, ale maju iba o nieco nizsie stredovu co je ok, lebo uuplne klasicke damske ee....
ako aj v predajni mi radsej poradili, ze ajpre ovladatelnost na zjazdoch, singlace a tak, ze sa mi bude lepsie ovladat bike co je mensi ....
uricte nieco pekne pre nu najdes
heh a mne dnes v jednom obchodiku povedali, ze so 169 vyskou to uz je skor na pansku geosku...ale co ja viem...ked panske geo su znacku od znacky kazde ine...a zatial mi vacsina nesedela...este zajdeme do meridy poobzerat sa po nejakom panskom
heh a mne dnes v jednom obchodiku povedali, ze so 169 vyskou to uz je skor na pansku geosku...ale co ja viem...ked panske geo su znacku od znacky kazde ine...a zatial mi vacsina nesedela...este zajdeme do meridy poobzerat sa po nejakom panskom
hmm tazko povedat, kazdy ma iny narok na bike, ja keby som mala o dake 3 cm viac tak berem ten pansky co som mala vybrany ten bol super, ale uz neviem aky typ presne to bol, treba najlepsie osobne vyskusat, ze ktory bude lepsie sediet a tak...
ja mam meridu juliet, a spociatku som tiez nechcela damsky ram, ale nakoniec, kedze mam od tvojej asi o dake 3 cm menej a panske S-ko meridacke som mala pocit , ze mi je velky resp. ze by sa mi zle ovladal, tak som dala damsky ram, ale pre mtb nie su klasicke damske, ale maju iba o nieco nizsie stredovu co je ok, lebo uuplne klasicke damske ee....
ako aj v predajni mi radsej poradili, ze ajpre ovladatelnost na zjazdoch, singlace a tak, ze sa mi bude lepsie ovladat bike co je mensi ....
Jj, nie ja na nich tak nizko, podobaju sa na trail verzie. Moja skusala 18ku, ta jej sedela, 16 bola mala, s volantom by sa dotykala kolien v zakrutach. A ake su skusenosti s objednavkami zo zahranicia, napr wiggle?
Lapierre Tecnic 400-L za 499 EUR v akcii
Pells Razzer Pro Lady za 589 EUR
Tieto mam vyhliadnute z www.suncycle.sk. Je jasne ze Pells ma lepsie komponenty, ale Lapierre je o 90 EUR lacnejsi (treba aj na doplnky, cyklocomp..) a neposlednom rade sa jej viac paci.. Je ten Lapierre znacne horsi? Napr tie brzdy nepoznam, o presmyku Suntour taktiez nepocul. Mimochodom, Pells je aka znacka?
ja mám 169cm a Sko rám. Sedí dosť dobre, len sedlovka musí byť 400vka, ale to hovoríme o fullovi na ktorého keď si sadnem, tak sa trošku ešte scvrkne imho by jej bolo pánske Sko jednoznačne, alebo dámske Mko. pánske Mko by jej bolo fakt na hranici a keď už by jej sedeli oba, radšej nech berie menšie- je to proste lepšie. a áno. matt ma suncycle. by som popremýšľala nad tými pellsami a ani ghosty nie sú zlé. Pells je česká dosť kvalitná značka. idem kuknúť ten lapierre
Edit: ak by bolo na mne, beriem pellsa. cena sa dá ešte trošku upraviť isto, sú predsa výpredaje ale otázne je, že či ich ešte majú, aj keď pells.cz má napísané, že majú, takže by nemal byť problém. je to na nej, ak sa jej viac páči ten lapierre, ale komponenty má trošku lepšie pells aj keď nie je dizajnovo až taký "vyčačkaný"
No ano, je to rozdiel. Jej to ale nehovori vela, aj ked to potom pociti. Uz aj takto bude pindat nakoniec, ze ju stale ovplyvnujem. (Ale ved ona si nevedela vybrat). Nic, dam to tu jej precitat zajtra a rozhodne sa tak, ako ..my budeme chciet Dvekilá su dvekilá
PS: Pripadne jej pecitam nejaky text kde je vysvetlene preco je tak dolezita vaha v cyklistike.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale Merida je zenskeho rodu, nechapes to
No, ale aspon fasa, ze je taky dopyt po bikoch.
Ta riesim tak, ze zatial mam moj stary bike...este tento rok nejak prezije...a pockam si buduci rok na meridu a jej velky julovy vypredaj. Ale to hned jak zacne, tak tam nabehnem:))
Ale urcite, priplatit si za vybavu, pokial je to vazna cyklistka sa oplati...no nemusi sa orientovat len na meridu...mozno pockat na tipy od normalnych ludi, co nepodzubuju ale daco aj poradia...mne nieco radili, ale v o dost nizsej cenovej kategorii, kedze ja som neni az taka cyklistka...takze ti neporadim. Drzim prst aby ste nieco nasli
Takže môj názor je, že nie je dôvod zamerať sa len na ženskú geometriu.
Ale u iného rámu s inou geometriou to samozrejme môže byť mierne inak.
hmm tazko povedat, kazdy ma iny narok na bike, ja keby som mala o dake 3 cm viac tak berem ten pansky co som mala vybrany ten bol super, ale uz neviem aky typ presne to bol, treba najlepsie osobne vyskusat, ze ktory bude lepsie sediet a tak...
Jj, nie ja na nich tak nizko, podobaju sa na trail verzie. Moja skusala 18ku, ta jej sedela, 16 bola mala, s volantom by sa dotykala kolien v zakrutach. A ake su skusenosti s objednavkami zo zahranicia, napr wiggle?
Tato by bola dobra kupa: http://www.wiggle.co.uk/p/cycle/7/Felt_Q9FW_Ladies_2009/5360038914/
Lenze tiez je vypredany skoro.
PS: of topic nie vsetci co maju 16 musia byt sprosty ako sa to tu vseobecne traduje
Pells Razzer Pro Lady za 589 EUR
Tieto mam vyhliadnute z www.suncycle.sk. Je jasne ze Pells ma lepsie komponenty, ale Lapierre je o 90 EUR lacnejsi (treba aj na doplnky, cyklocomp..) a neposlednom rade sa jej viac paci.. Je ten Lapierre znacne horsi? Napr tie brzdy nepoznam, o presmyku Suntour taktiez nepocul. Mimochodom, Pells je aka znacka?
Edit: ak by bolo na mne, beriem pellsa. cena sa dá ešte trošku upraviť isto, sú predsa výpredaje ale otázne je, že či ich ešte majú, aj keď pells.cz má napísané, že majú, takže by nemal byť problém. je to na nej, ak sa jej viac páči ten lapierre, ale komponenty má trošku lepšie pells aj keď nie je dizajnovo až taký "vyčačkaný"
EDIT:
Tie co som tu dal su 18"/45cm/L velkosti.
PS: Pripadne jej pecitam nejaky text kde je vysvetlene preco je tak dolezita vaha v cyklistike.