Pridajte sa k nám a sledujte novinky, ktoré pre Vás pripravujeme
viac na http://www.xcmaraton.sk alebo na http://www.spisskanovaves.eu
posledný komentár: 16. 9. 2020 o 20:49
posledný komentár: 17. 9. 2019 o 22:00
posledný komentár: 18. 6. 2014 o 13:25
P.S. Ja by som zas privital, aby ma nikto nepresviedcal o tom, ze propozicie su OK a nehovoril mi, ci mam pisat pozitivne abo negativne ladene veci. Toto je internetova diskusia a nie stranicky snem. Dakujem.
o propozíciách rozhoduje niekto druhý, tak nechápem prečo spájaš mňa s neochotou upraviť propozície a dokonca spájaš propozície s neúčasťou na podujatí.
to, že u nás je do 24. 8. 2009 štartovné nulové
to, že za registračný poplatok 11€ dostaneš benefity za viac ako 16€
to, že podporujeme postihnuté deti to, že víťazi v jednotlivých kategóriách dostanú nielen pohár ale aj hodnotné ceny a peniaze
to, že v tombole rozdáme X tisíc peňazí
to, že ľudia dostanú voľné vstupenky do roklín Slovenského raja
to, že nehľadáme na slnku škvrny
tak to je dôvod pre neúčasť
lebo to všetko sme si asi vymysleli na oklamanie cyklistov
o propozíciách rozhoduje niekto druhý, tak nechápem prečo spájaš mňa s neochotou upraviť propozície a dokonca spájaš propozície s neúčasťou na podujatí.
to, že u nás je do 24. 8. 2009 štartovné nulové
to, že za registračný poplatok 11€ dostaneš benefity za viac ako 16€
to, že podporujeme postihnuté deti to, že víťazi v jednotlivých kategóriách dostanú nielen pohár ale aj hodnotné ceny a peniaze
to, že v tombole rozdáme X tisíc peňazí
to, že ľudia dostanú voľné vstupenky do roklín Slovenského raja
to, že nehľadáme na slnku škvrny
tak to je dôvod pre neúčasť
lebo to všetko sme si asi vymysleli na oklamanie cyklistov
S propoziciami Ta spajam, lebo si organizator, vystupujes v pozicii organizatora tu na fore a teda za ne mas zodpovednost (je jedno ci Ty osobne abo niekto iny z vasho organizacneho teamu). V kazdom pripade diskusie o propoziciach uz bolo naozaj dost - kto nebude rozumiet, ten vam napise mail abo si tipne kolko ma uhradit a co za to ziska. Pri troche stastia nebudete musiet odpisovat na 100 mailov, lebo slovaci su uz taki - radsej si tipnu, akoby sa spytali (mozno preto mate pocit, ze vsetci tym propoziciam rozumeju).
A k maratonu - vobec som nepoukazoval na to, co ucastnik ziska za svoje peniaze. O to tu momentalne vobec nejde (a ze toho ziska kazdy viac nez dost vobec nespochybnujem). Drzim vam palce nech to "vypali" co najlepsie. Taktiez to vobec nema vyzniet ako znevazovanie vasej snahy urobit nieco pre cyklistiku. Vsetko co ohladom maratonu robite je pozitivne (z mojho pohladu hlavne ET kategoria), je tam len to male "ale" - zrozumitelnost propozicii. Verim, ze vsetko dobre dopadne a vsetci ucastnici budu spokojni.
Kazdy pretek je niecim vynimocny. Ak si odmyslite nie šťastne definovane propozicie, tak v principe je vsetko v poriadku
bol som tam minulý ročník a vyhodnotenie bolo asi take že sa mmi celkom páčilo. aj cesta domov bola perfektná
Dones obedar.Niečo Ti odložím.
V deň štartu sa dá prihlásiť bez problémov - prídeš štartuješ, len nás také ranné prihlasovanie veľmi neteší - organizátori vedia prečo - hoci sme minulý rok urobili akciu so slušnou spoločenskou hodnotou, až takí bohatí nie sme - rezervné laminované čísla tiež niečo stoja, počty v bufetoch a pri občerstvení v cieli tiež treba ustrážiť - preto sme zaviedli "registráciu" aby nám "uľahčila" život
odpoveď na druhú otázku súvisí s prvou odpoveďou - nemáme rezervné tričká, využi LAST MINUTE - www.cyklomania.sk
Ale nie, fakt je to tam v sekcii Registracia a Startovne velmi salamunsky popisane. Ono sa to da, len nesmie clovek nad tym velmi dumat
No určite neprídeme preto, že dostaneme igelitky plné všelijakých reklamných darčekov, ale preto, že nám dávaš možnosť pojazdiť v Slovenskom Raji po takých miestach, kde by som sa inak na biku nedostal.
Pre mňa sú na maratóne podstatné veci ako: bezproblémové parkovanie, rýchla registrácia, dobre značená trať, zabezpečené prejazdy cez štátnu cestu, nejaké tie bufetíky a aby som sa mal kde umyť. To je všetko. Nezaujíma ma obsah igelitky a ani tombola. Môže byť, ale je to pre mňa len čerešnička na torte. Podstatnejší je pre mňa zážitok z jazdy a tie super stretnutia po maratóne s fóristami a ďalšími bikermi. My čo jazdíme maratóny viac rokov, sme už taká malá komunita, ktorá si žije svojim životom.
Je pravda, že propozície k tejto akcii sú písané iným štýlom ako sme zvyknutí na iných maratónoch, ale ja som im porozumel bez problémov a ani som k tomu nepotreboval vysokoškolský diplom.......
Na stránke http://www.xcmaraton.sk/xc/index.php?page=2 máte možnosť sťahovania gpx súborov. Pod linkami sú ale súbory xml.
Opravíte ich?
Na stránke http://www.xcmaraton.sk/xc/index.php?page=2 máte možnosť sťahovania gpx súborov. Pod linkami sú ale súbory xml.
Opravíte ich?
zaujímavá otázka
oni sú GPX len browser ponúka XML, normálne to funguje, tak neviem
druhá možnosť ako získať GPX je cez naše linky na bikemap.net a tam je export - ale dostaneš presne to čo je na našom linku
skús ešte raz
držím palce
Je to zaujímavé. Do www.cykloserver.cz to ide natiahnuť a do mapsource, alebo do programu cyklotrasy nie
????
Nerozumiem
Služby horských sprievodcov sú zabezpečené, avšak prejdenie trate bude možné už bez podpory organizátora a mimo navrhovanú originálnu trasu E.T.
reklamná sada
24 x carbogel xt proffesional
24 x tyčinka x power energy
24 x tableta xpower no cramp
24 x xpower recovery nápoj 25 g vzorka na 1 nápoj
24 x aloe vera nápoj
24 x reklamná pvc taška Aminostar
pripravená pre účastníkov kategórie E.T. bude zaradená do tomboly
mrzí ma nezáujem zo strany cyklistov, lebo túto trasu som prešiel dvakrát - raz pri fotení a raz s Tomášom - je naozaj pekná
organizátor budúceho ročníka horského cyklomaratónu v Slovenskom raji možno zaujme viac