Tak uz mam konecne prehlad o hudobnej scene.. a k veci.
Takze na biku jednoznacne DANCE!DISKO! a podobne....DJ Tiesto..atd
Cize fajn a dobra tanecna hudba a hned mate energie viac .. a este sondtrack z NFS Underground, a niekedy ani Linkin Park nieje zly ale jednoznacne DANCE
ROCK´N ROLL - WHITE ROCK´N ROLL, METAL, WP MUSIC, ...
Skrewdriver, Krátky Proces, Ancestors, Dr. Martens Skinheads, Biely Odpor, Running Wild, Motorhead, Metalica, ...
jo corrs moze byt, folk rockove veci mozem, hlavne ale rockove, daky metal tiez moze byt, punk, veci ako landa, horkyze, metalica, helloween, limp bizkit, green day, ale aj krystof, divokej bill, mig21, obcas no name, aerosmith, ale casto aj take veci ako paul van dyk, dj tiesto a pod.
na biku ale bez hudby, bikeujem aj kvoli prirode, kvoli tomu kludu, tichu a relaxe pri tom....
a co sa tyka toho cecha zijuceho na slovensku(nepamatam si nick) poznam vela cechov a som v cechach peceny vareny, ale ani jeden neni taky povyseny ako ty....na com ta dnesna mlades frci
Industrial, World Music, Hardcore, Grindcore, Thrash Metal, Reggae, Dub, Ska, Rock, Rocksteady, Drum´n´Bass, Trip Hop, Hip Hop, Ambient, Free Jazz... hehe skor by som mohol pisat co nepocuvam ...
Ja pocuvam hlavne Trance, Progressive, House - Markus Schulz, Armin Van Buuren, Gabriel & Dresden, Above & Beyond, Tomas Haverlik, Michael Burian, Axwell, Ferry Corsten....
Ale rad si vypocujem aj nejaky ten rock, punk-rock, metal.. Hlavne Rise Against, Lagwagon, Linkin Park, Papa Roach, In Flames, Sonata Arctica, Rhapsody...
Okrem ineho znesiem aj Robbieho Williamsa, J.Lo., Depeche Mode....
Pocuvam toho vela no
Hip-hopom som si presiel a uz ho nejako nemusim.
Ja trochu aj áno. Ale len také moderné vecičky ako napr. Jazztronic, alebo veci čo sú tak na rozhraní medzi Jazzom a housom.
Niekedy na jar bol u nás koncert Laca Decziho - to bola fakt pecka.
No ja pocovuvam hlavne slovensky a cesky rock bo aspon viem o com spievaju a som spokojny . Nech si kazdi pocuva co chce ale rap na biku je asi trochu divny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze na biku jednoznacne DANCE!DISKO!
Cize fajn a dobra tanecna hudba a hned mate energie viac .. a este sondtrack z NFS Underground, a niekedy ani Linkin Park nieje zly ale jednoznacne DANCE
Skrewdriver, Krátky Proces, Ancestors, Dr. Martens Skinheads, Biely Odpor, Running Wild, Motorhead, Metalica, ...
teda okrem toho linku a Van Halena...
jo corrs moze byt, folk rockove veci mozem, hlavne ale rockove, daky metal tiez moze byt, punk, veci ako landa, horkyze, metalica, helloween, limp bizkit, green day, ale aj krystof, divokej bill, mig21, obcas no name, aerosmith, ale casto aj take veci ako paul van dyk, dj tiesto a pod.
na biku ale bez hudby, bikeujem aj kvoli prirode, kvoli tomu kludu, tichu a relaxe pri tom....
a co sa tyka toho cecha zijuceho na slovensku(nepamatam si nick) poznam vela cechov a som v cechach peceny vareny, ale ani jeden neni taky povyseny ako ty....na com ta dnesna mlades frci
na bajku sa tiez vyhybam hudbe ale sem tam...
jarre, oldfield, mory kante, suzanne vega, ramazzotti, bjork, pet shop boys, phil collins, santana, vanessa mae, abba, adiemus (karl jenkins), enya, gandalf, rem, tanita tikaram, tina turner, enigma, eurythmics, nohavica, scorpions, vangelis, vaso patejdl, tublatanka...
slize, landa, e*****, nightwish, bez ladu a skladu, satriani...
proste podla nalady. na biku nic, nemam ziaden prenosny prehravac. iba ked sedim za kompom...
Ale rad si vypocujem aj nejaky ten rock, punk-rock, metal.. Hlavne Rise Against, Lagwagon, Linkin Park, Papa Roach, In Flames, Sonata Arctica, Rhapsody...
Okrem ineho znesiem aj Robbieho Williamsa, J.Lo., Depeche Mode....
Pocuvam toho vela no
Hip-hopom som si presiel a uz ho nejako nemusim.
moja rec
suhlasim
Ja trochu aj áno. Ale len také moderné vecičky ako napr. Jazztronic, alebo veci čo sú tak na rozhraní medzi Jazzom a housom.
Niekedy na jar bol u nás koncert Laca Decziho - to bola fakt pecka.