Napíšte aky máte bike a hlavne koľko váži (a aj na akej váhe bol vážený, foto, atď). Celkom ma to zaujíma, lebo idem dost na váhu.
P.S.: Keď dorobím pripíšem aj môj bike.
Presne nad tym sedlom a sedlovkou uvazujem len neviem co by som dal lebo som zvyknuty na Flite(mozno si dam spravit komplet na mieru). A tie paky su Kooka Racha.
Ale ja som rozmyslal ze ludia co robia carbonove a laminatove clny by mi podla mojho sedla spravili formu a dorobili k tomu sedlovku(ale to bol fakt len taky napad).
To o USE som pocul ale spolieham sa na mojich 58kg ze to udrzi ...
USE Alien Carbon 25.0x350 mam uz 13 500 km a zatial OK. A to mam 84 kg. Pouzivam originalnu redukciu(e) podla priemeru ramu (25.0/27.2, 25.0/27.2/30.9). Problem moze byt, ak sa redukcia nepouzije - ostry okraj ramu v mieste drazky (hlavne ak je vzadu) moze karbon "nacat".
To asi tazko ked dojde aj Katko ale o cosi lepsi cas by to spravit mohlo.
USE Alien Carbon 25.0x350 mam uz 13 500 km a zatial OK. A to mam 84 kg. Pouzivam originalnu redukciu(e) podla priemeru ramu (25.0/27.2, 25.0/27.2/30.9). Problem moze byt, ak sa redukcia nepouzije - ostry okraj ramu v mieste drazky (hlavne ak je vzadu) moze karbon "nacat".
Myslim ze chyba bola skor v zamku s 1 srobom ale uz si nepamatam kde som to cital a ani presne o com to bolo. Pri zamku s 2 srobmi by asi nemal byt problem.
Moj bike vazi 2x tolko co zigov 17 kg , obavam sa ze zo spominanych bikov je najtazsi ,aj ked som to cele necital.Ja mam teraz 60 kg.O rok asi budem skladat novy bike (tento uz mam 10 rokov).Chcel by som daco okolo 12 kg ,slo by to za 20 000Sk ?poradte
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to su paul love levers?
alebo myslis kombinaciu,sedla a sedlovky na mieru?
to robi ax-lightness..
schmolke?
tune?
new ultimate?
ax lightness?
skoda ze m2racer museli zavret..
ja len ze use sa celkom lamu a te nove pevnejsie su zase dost tazke
To asi tazko ked dojde aj Katko ale o cosi lepsi cas by to spravit mohlo.
Myslim ze chyba bola skor v zamku s 1 srobom ale uz si nepamatam kde som to cital a ani presne o com to bolo. Pri zamku s 2 srobmi by asi nemal byt problem.
A co je s tou tvojou paralelogramovou vidlou?....
Na preteky do kopca po asfalte my odpruzenie moc netreba