nejaké foto zo včera bolo fajn Hamra, Biele kamene, Jergušovo,Hamra Majo ma ešte odprevadil na hamra city tak sme ešte zašli na čajoris ale bol som aj v piatok sam partia ale foto sa mi už nechce davať už neaktualne
No a dnes bolo o zabavu postarane ked došiel Divj Tatar komedia boli sme na Valaškovcoch fajne primrznuto až na niektore miesta A ta cesta od vysielača stary dobrý brutal konare a stromi popadane cez cestu o zabavu postarane. Ale potom ten zjazd stal zato fukoty dole kamenistou 52 to bolo gut. Ale dnes ako sa ďurko vy ko........il jak pavuk na ľade a druhy Majo v Hamroch ešte že dobre že to dopadlo tak dobre už som myslel že sa zas niekto rozsekal o plot ale dostala to bunda a gate v dobrom prípade. Chlapci diki za dnešok bolo gut nemam ťachač tak neviem koľko sme prešli. Foto
No dnešny výjazdik stál zato Ja,Jonky,Majo,Orim,DivjTatar,fajne bulo pekne svietilo a hrialo-miestamy sa trebalo až vyzliekat,miestami sa potrápit a zatnut zuby...no bikovačka po lesoch je bikovačka po lesoch tam každy vrámci svojich možností a skúsenosti,aj technika sa zíde NO divjTatar to je extremista jak še patri On nás furt zna z dačim pobavic-aspon je sranda na výjazdoch-jednoducho VESELO No aj tak u mna je dnes hrdina výjazdu MajoCegevara-bravúrne zvládol pád na lade-alias betonovy rigol,no nakoniec z toho vyviazol bez ujmy naštastie-rajdy asedlo to určite nebolelo,a totu červenu zakladnu barvu z plota možno z bundy odpere
Chalani to uz vystihli vsetko,jednoducho super...vikend ako sa patry...a dnesok neberem za hrdinstvo,ale hlupost..nastastie to dopadlo velmi dobre no gate v prdely...prilba si to tiez trochu odniesla na nohe mensi cestny lisaj...a ta farba na bunde ked sa nevyperie aspon to bude vystraha na buduce
Nazdárek ludia-žijete...? Zasa nam perinbabka sneží-hurá do lesa treba ijst Ak do výkendu velo čísel nenasneží,tak by sme mohli vyrazit znova na nejaky výjazd-po prípade dajte nejake návrhy do placu...
No Jonky lem bars nešpekuluj zos totu hodzinku,bo znaš dobre kedz idzeš zos Anderom ta pridzeš domu neskoro,za cmy a špinavy až po ucha aj zos amperama v žilach... isto
pre motivaciu na jar:
Eh Ander hlavne še traci čas kec šedneme na .Na fotke ešte stary dobry Carver, to bol rámik parádny z ktorého je dnes harmonika nech odpočíva v bicygľovom nebi Nehvar take bo nepujdem nikdze
lem bars nešpekuluj zos totu hodzinku,bo znaš dobre kedz idzeš zos Anderom ta pridzeš domu neskoro,za cmy a špinavy až po ucha aj zos amperama v žilach...
tak toto je dobree..juuj ale ta hrebeňovka vyzera užasne
Jaro ta temu kur že tota hrebenovka je úžasna-po prdely že úžasna... Tam je technika a sebazapieranie-pevna vola,ked si skoro v polovičke ,tak už net navratu -dakedy pocit ani nazad ani tam... Treba mac aj kus nabicyglovano-bo to ne udržiavane lesne cesty-luky,kolaje,chodnik pre pešiaka,lopuchy po cicky,čarniče,cahare,konare,jaforé atd-šicko do kopi,mišung na každim hrebenu daco inše...
No jo Marian ja znam že še lubiš pochvalic-mne sa velmy páči Tvoja galéria na *****se,aj akcie ktore si absolvoval-klobúk dole...Ked maš pocit že som hrebenovku mocno zdramatizoval,mne to nevadi,je to Tvoj pocit a uhol pohladu,ale mam skusenost že som tam parkrat zobral nejakych ludi a potom bulo pindane a vybuch,nervoch-že to ne bicyglovane,ale trapene a drilane-či nošene bicygla...a to ne hoč kto može ijsc na taku štreku,jak som spominal,treba mac aj kuščičko nabiciglovano-šak sme lem ludze,ne stroje:sun: Aj prebačic še da niesme všetci dokonalí Sam si sa presvedčil na ukrajine ako si pochodil zo sedadlom a ritou,posledne kilometre viac si na biku stal ako sedel-či nemám pravdu-neboj už nebudem DRAMATIZOVAT...naj každy poprobuje na vlastnej skure Ja som to tu pridál skor pre motiváciu,nie na odradenie-lebo máme tuna krásny kraj a prírodu naokolo a je tu čo bikovat
Marians maš pravdu je to slaby odvar Od toho čo si bol ty, klobuk dole, toto nezažiješ každý rok. Išiel by som hneď keby bolo času, s kým, a No dufam že raz sa to podarí. Je to proste nádhera Alpy su Alpy tam si človek siahne na dno svojích možností. No nemôžem povedať, že hrebenovka je pre každého, ma to niečo do seba. Ako dlho ste to išli a čo ťa to stálo?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pre motivaciu na jar:
http://*****saweb.google.sk/marian.surnicin/Poloniny20090919BalnicaKremenecNaBicykli#
na jar si ju mozme dat spolu, jak sme planovali. ja ju este isto chcem ist.
marians
http://*****saweb.google.sk/marian.surnicin/Biketrip2006BernGenevePapinSR#