Urcite to nerob sam... daj si to nastriekat v autolakovni... nebudes mat sice taky vyber farieb ale kvalita bude neporovnatelna..
Ja som to robil sam... striekal som 2 ramy.. a poviem ti .. uz nikdy viac! babracka na par vikendov.. kompletne obrusenie stareho laku ... nastriekat zaklad.. brusit pod vodou... znovu zaklad...brusit pod vodou atd.. kym nebudes spokojny s tym ake je to hladke.. a potom farebny lak...atd atd.. proste nestoji to za to..
Pripravu si urob sam.. a pobehaj autolakovne v KE.. ked budu striekat auto tak ti to mozu streknut s tym..
Diki za info. Pôvodne som ho chcel prestriekať sám, ale trošku jednoduchšie som si to predstavoval. Tak to spravím ako si poradil a už som aj niekoho pozháňal. Potom pošlem foto "nového" rámu.
akoze.. nepovedal som ze sa to neda nastriekat pekne aj rucne ..samozreje ze da.. ale tie hodiny stravene pri tom .. a cena materialu.....
Este som zabudol doplnit ...zalezi na tom aj aky mas ram.. pretpokladam ze alu .. oceliaka uz jazdi malokto.. Ide len o to ze sa to da pekne opieskovat a v tych najnedostupnejsich rohoch.. len pri al je treba davat bacha na to ze je to material makksi ako ocel. a pieskovanim pojde dole aj kusok Al ... a tak isto bacha na vsetky zavity.. treba ich poriadne zastoplovat aby nedoslo k poskodeniu pri pieskovani..
Drzim palce
A ako veľmi je nutné odstrániť starý lak a do akej miery? Úplne celý? Nestačilo by len zdrsniť šmirgľom? A mám oceliaka CrMo starého ale je úplne funkčný až na ten vzhľad a na geometriu som si úplne zvikol. A to že má 2,5kg sa pokúsim vykompenzovať niekde inde Chcel som kúpiť nový rám ale nakoniec som sa rozhodol iba obnoviť starý, zaslúži si to
Obrus ho urcite uplne cely... zas tolko roboty z tym mat nebudes.. vyskusaj uvidis.. Existuju aj rozne odstranovace starych naterov.. Ja som to skusil.. ale nespravilo to nic.. tak som to pekne brusil rucne..
Fuu...tak tie prodoli su fakt peckove...do CZ sa nechystám ale našiel som jeného chlapíka v KE ktorý tak isto robí airbrush na autá no ešte som s ním nerozprával či mi niečo také spraví aj na bajk...a nemám ani predstavu koľko by to stálo...dúfam že sa s ním dohodnem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som to robil sam... striekal som 2 ramy.. a poviem ti .. uz nikdy viac! babracka na par vikendov.. kompletne obrusenie stareho laku ... nastriekat zaklad.. brusit pod vodou... znovu zaklad...brusit pod vodou atd.. kym nebudes spokojny s tym ake je to hladke.. a potom farebny lak...atd atd.. proste nestoji to za to..
Pripravu si urob sam.. a pobehaj autolakovne v KE.. ked budu striekat auto tak ti to mozu streknut s tym..
Este som zabudol doplnit ...zalezi na tom aj aky mas ram.. pretpokladam ze alu .. oceliaka uz jazdi malokto.. Ide len o to ze sa to da pekne opieskovat a v tych najnedostupnejsich rohoch.. len pri al je treba davat bacha na to ze je to material makksi ako ocel. a pieskovanim pojde dole aj kusok Al ... a tak isto bacha na vsetky zavity.. treba ich poriadne zastoplovat aby nedoslo k poskodeniu pri pieskovani..
Drzim palce
ja som si na strednej skole (pred 15 rokmi) striekal na balkone v panelaku libertu. Makacka a bolo to skarede jak svina.
www.flipcar.szm.com - maju dobreho lakovnika. myslim ze s vysledkom budes spokojny. chod sa opytat, alebo zavolaj ci by ti to urobili.
http://www.prodoli.cz/
ten nastrek ti vedia spravit aj na garazovu branu... ak by si mal zaujem